Akateeminen Sitsiseura

Musiikki- ja kulttuurijärjestöt

Akateeminen Sitsiseura on iloisen raikas mutta samalla myös perinteikäs Aalto-yliopiston Ylioppilaskunnan yhteydessä toimiva yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää teekkarien sitsi- ja sitsilaulukulttuuria, järjestää sitsejä tavallisesta poikkeavissa paikoissa ja olosuhteissa, sekä edistää teekkarisukupolvien välistä teekkarikulttuuriin liittyvää yhteistyötä.

Mitä sitsiseura tekee käytännössä? Tietenkin järjestää erilaisia sitsejä! Tilaisuuksissa pääasiana ovat hyvä seura ja ruoka, sekä reipas laulanta. Sitsipaikat ovat aina tavalla tai toisella erikoisia ja tuovat toinen toistaan suurempia yllätyksiä osallistujille.

2 vastausta artikkeliin ”Akateeminen Sitsiseura”

  1. Kysymys:
    Ruotsinkielen opettajamme on ottanut oivallisesti mukaan laulannan, ja tavoitteena olisi opetella Helan går ulkoa. Sanat oli helppo järjestää, mutta Halvanin kohdalla ei olekaan sävel kovin helppo, ja siitä eteenpäin vielä vaikeampi. Onkos teillä jossain video- tai äänitaltiointia koko laulusta, jota voisimme käyttää kurssilla. Toisaalta live-esityskään ei ole varmaankaan poissuljettu, mutta siitä kannattanee sopia kurssin vetäjämme kanssa,

    Esko

    1. Onhan noita. Kerro vain tarkemmin, mitä haluat.

      /Ville

Kommentointi on suljettu.