AEGEE-Helsinki

Kansainvälisyys

AEGEE on Euroopan suurin poikkitieteellinen opiskelijajärjestö, jolla on yli 12000 jäsentä yli 200:ssa Euroopan yliopistokaupungissa. Toiminnamme päätavoitteena on Euroopan opiskelijoiden välisen yhteistyön ja liikkuvuuden edistäminen paikallisten tapahtumien ja kulttuurivaihtojen kautta. AEGEE on vapaaehtoisvoimin toimiva, poliittisesti sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon järjestö.

Järjestössämme on opiskelijoita sekä Helsingin yliopistosta että Aalto-yliopistosta, ja tapahtumia koordinoi 8-henkinen hallitus. Toimintaa meillä on paikallisesti joka kuukausi ja euroopanlaajuisia tapahtumia järjestämme vastaavasti noin kolme kertaa vuodessa. Lisäksi jäsenillä on mahdollisuus osallistua Euroopan muiden antennojen järjestämiin tapahtumiin, joita riittää lähes vuoden jokaiselle viikolle!

Jos koet olevasi ulospäin suuntautunut, kiinnostunut mahdollisuuksista Euroopassa ja halukas kehittämään kielitaitojasi rattoisassa kansainvälishenkisessä ilmapiirissä, olemme hakemasi järjestö! Mukaan toimintaan voi lähteä milloin tahansa!

Board of AEGEE-Helsinki
board@aegee-helsinki.org

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *