Aalto ISM ry

Erityisaseman yhdistykset

Aalto ISM on Information and Service Managementin opiskelijoiden ja kaikkien muiden liiketoiminnan ja teknologian yhteensovittamisesta kiinnostuneiden ainejärjestö. Liittymällä Aalto ISM:iin pääset osaksi sosiaalista ja asiantuntevaa verkostoamme ja näin voit parantaa osaamistasi ja asemaasi työmarkkinoilla. Osaamisesi tulee olemaan arvokasta työnantajille monilla eri aloilla, ja Aalto ISM toimii jatkuvasti parantaakseen ohjelmamme tunnettuutta ja arvostusta parhaiden työnantajien keskuudessa.

Aalto ISM järjestää monia erilaisia tapahtumia ympäri vuoden aina parhaiden teknologia- ja konsulttiyritysten excursiosta opintomatkoihin ja rennompiin kokoontumisiin, kuten kuuluisaan Novemberfestiin, joka yhdessä vuosittaisen hallitusvalinnan kanssa päättää Aalto ISM:n vuoden.

Lisäksi Aalto ISM toimii linkkinä opiskelijoidemme ja laitoksemme välillä, pyrkien aina kehittämään ohjelmaamme eteenpäin ja varmistamaan että opiskelijoidemme ääni tulee kuulluksi.

Lisää infoa löydät sivuiltamme aaltoism.fi, Facebook-sivultamme (fb.com/aaltoismry), ja Instagramista (aaltoism). Kannattaa ehdottomasti myös liittyä sähköpostilistallemme!