Aalto Entrepreneurship Society

Yhteiskunnalliset järjestöt

Aalto Entrepreneurship Society (Aaltoes) on Euroopan suurin ja aktiivisin opiskelijayrittäjyysjärjestö. Missionamme tänä päivänä on olla maailman paras yhteisö ja kasvualusta, erityisesti yksilötason kehitykseen ja yrittäjähenkisten ihmisten tavoittamiseen.

Aaltoes perustettiin vuonna 2009 Aalto-yliopiston opiskelijoiden toimesta, kun professori luennolla totesi ”yrittäjyyden olevan huonoin mahdollinen valinta tulevaisuuden kannalta”. Vuosien varrella Aaltoes on toiminut Suomen startup-kulttuurin kehityksen veturina, muuttanut käsitystä yrittäjyydestä, kasvattanut Slushin nykyisiin mittoihinsa, synnyttänyt useita maailmanlaajuisia konsepteja ja järjestänyt lukuisia Euroopan mittakaavalla suurimpia tapahtumia.

Aaltoesin jäsenenä pääset haastamaan itseäsi niin yksilö-, tiimi- kuin johtamistasolla,  ympäröit itsesi tulevaisuuden tekijöillä, verkostoidut kotimaan ja ulkomaiden kovimpien osaajien kanssa – unohtamatta mahdollisuutta räjähtävään urakehitykseen. Perinteiset opintomatkat Kaliforniaan ja Aasiaan ovat ainutlaatuinen mahdollisuus verkostoitua ja tutustua ainutlaatuiseen yrityskulttuuriin.

Toiminnassamme on aina tilaa uusille kunnianhimoisille tekijöille – ota siis yhteyttä Facebookissa, verkkosivuillamme, sähköpostitse tai tule käymään jossain tapahtumista!

Seuraa meitä:  Telegram  |  Instagram  |  Facebook  |  Twitter  |  Linkedin

Startup Sauna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *