Aalto-yliopiston jatko-opiskelijayhdistys Aallonhuiput ry

Erityisaseman yhdistykset

Aallonhuiput on vuonna 2009 perustettu rekisteröity yhdistys, joka toimii Aalto-yliopiston (AY) jatko-opiskelijoiden ja kaikkien AY:ssa jatko-opiskelusta kiinnostuneiden yhdyssiteenä. Yhdistys edustaa AY:n jatko-opiskelijoita Aalto-yliopiston sekä Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan suhteen. Yhdistyksen jäsenkunta koostuu aidosti kaikkien kolmen vanhan korkeakoulun (HSE, TaiK, TKK) jatko-opiskelijoista.

Yhdistyksen tavoitteena on levittää jatko-opiskeluun ja ohjaukseen liittyviä hyviä käytänteitä, herättää keskustelua jatko-opintojen kehittämiseksi sekä nostaa esille jatko-opiskelijoiden tärkeiksi näkemiä asioita. Lisäksi yhdistys järjestää jatko-opiskelijoille suunnattuja sosiaalisia tapahtumia, kuten illanviettoja, seminaareja ja keskustelutilaisuuksia.

Jäseneksi?

Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi ovat tervetulleita kaikki Aalto-yliopiston opiskelijat (sekä perus- että jatko-opiskelijat). Yhdistyksen ulkojäseneksi voidaan hyväksyä kaikki yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet henkilöt. Jäseneksi liitytään täyttämällä yhdistyksen nettisivuilla oleva lomake. Yhdistyksellä ei ole liittymismaksua eikä jäsenmaksua. Yhdistyksen toiminnasta tiedotetaan sen nettivisuilla, jäsenistön sähköpostilistalla sekä Facebook- ja LinkedIn-ryhmissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *