Vaasankadun kabinetti ja sauna

Huom! Tilan kuvaus päivittyy vielä!

Tila

Vaasankadun kabinetti ja sauna sijaitsevat Vaasankatu 10:n ylimmässä kerroksessa. Kabinetin puoleisessa tilassa on pöydät ja tuolit 16 hengelle. Lisäksi koko tilassa on muutamia raheja, sohvia sekä biljardipöytä. Saunapäädystä on käynti myös kattoterassille. Tilaan mahtuu noin 50 henkeä. Keittiössä on liesi, uuni, jää- ja pakastinkaapit, astianpesukone sekä kahvinkeitin. Tilaan on lisäksi tulossa keittiövälineitä ja mikroaaltouuni.

Tilaan voi tilata ruuan suoraan alakerrassa sijaitsevasta Kustaa Vaasa –ravintolasta, ja ruuan voi lämmittää uunissa gm-vuuissa.

Tila soveltuu saunailtojen, pienien sitsien sekä kokousten pitämiseen ja sinne pääsee myös pyörätuolilla. Päiväsaikaan (klo 9-16) tilasta voi varata pelkän kabinetin; illalla (klo 16-23) varaukseen kuuluu automaattisesti sekä kabinetti että saunaosasto.

(klikkaa kuvaa suuremmaksi)
(klikkaa kuvaa suuremmaksi)
(klikkaa kuvaa suuremmaksi)

Sauna

Saunassa on sähkökiuas, joka lämpenee automaattisesti. Saunaan mahtuu noin 10 henkilöä. Sauna on lämmin klo 18-22.

(klikkaa kuvaa suuremmaksi)
(klikkaa kuvaa suuremmaksi)

Käyttöaika

Vaasankadun kabinettin käyttöaika päivällä on 9-16. Huomaathan, että vaikka järjestelmä antaa tehdä varauksia klo 16-09 väliselle ajalle, kaikki tälle aikavälille tehdyt varaukset poistetaan. Mikäli haluat käyttää kabinettia klo 16 jälkeen, tulee sinun varata sauna.
Vaasankadun saunan käyttöaika on 16-23.  Tilasta on ehdottomasti poistuttava klo 23 mennessä, koska saunatila sijaitsee asuintalon ylimmässä kerroksessa.

Vuokra

Vaasankadun kabinetin varaus (klo 9-16 välillä) maksaa ylioppilaskunnan jäsenille 30 € / 3h ja muille 100 € / 3 h.

Vaasankadun sauna (sisältäen kabinetin käytön klo 16-23 välillä) maksaa ylioppilaskunnan jäsenille 130 € ja muille 350 €.

Lue myös:

Ylioppilaskunnan vuokratilojen käyttösäännöt ja niiden rikkomisesta seuraavat sanktiot