OK20

Tila

OK20:n tilat sijaitsevat Otakaari 20 alimmassa kerroksessa (käynti sisäpihan puolelta). OK20:ssä on kaksi erillistä sitsi-/juhlatilaa, joiden välissä on sauna. Molemmilla puolilla on äänentoisto. Sauna sijaitsee sitsitilojen välissä, joten sitä ei voi varata erikseen. Tilat soveltuvat esimerkiksi sauna- ja lauluiltojen pitämiseen, sitseille sekä kokoustamiseen.

Voit halutessasi tarkastaa tilan reaaliaikaisen varustelutason muiden käyttäjien täyttämistä tarkastuslistoista.

OK20 iso puoli

Isolla puolella on pöytiä ja tuoleja ja sinne mahtuu sitsaamaan noin 40 henkilöä. Keittiössä on liesi, uuni, tiskikone, juomakylmiö, mikroaaltouuni sekä kahvinkeitin. Tarkan listan irtaimistosta löydät tilan tarkastuslistasta.

OK20 pieni puoli

Pienellä puolella on pöytiä ja tuoleja ja sinne mahtuu sitsaamaan noin 20 henkilöä. Keittiössä on liesi, uuni, tiskikone, juomakylmiö ja mikroaaltouuni. Tarkan listan irtaimistosta löydät tilan tarkastuslistasta.

Sauna

Saunassa on sähkökiuas, joka lämpenee automaattisesti. Saunaan mahtuu 12 henkilöä.

Mikäli molemmilla puolilla olevat käyttäjät haluavat saunoa, tulee tästä sopia erikseen tilan käyttäjien kesken.

Käyttöaika

OK20 tilojen käyttöaika on 16-07. Sauna on lämmin klo 19-03.

Vuokra

OK20 iso puoli maksaa AYY:n jäsenille 150 € ja muille 250 €.

OK20 pieni puoli maksaa AYY:n jäsenille 100 € ja muille 150 €.

Sauna maksaa AYY:n jäsenille  60 € ja muille 150 €.

Huomioitavaa OK20:n pihalla käytettävistä muualta vuokratuista paljuista

Paljun täyttämisessä tulee huolehtia siitä, että täyttöletku ei vuoda OK20:n sisätiloihin ja aiheuta vesivahinkoa. Mikäli tällainen vesivahinko syntyy, on vastuu tilan käyttöönsä vuokranneella. Tilan vuokraan ei kuulu täyttöletkua.

Lisäksi paljun vesiä tyhjennettäessä tulee huolehtia siitä, että tyhjennys tapahtuu hiljalleen pihan sadevesikaivoon tai maastoon niin, että vesi ei lammikoidu pihalle tai talviaikaan jäädy kulkuväylille.

Pohjapiirustus