Pakettiauton vuokraus

 

Ylioppilaskunnalla on oma pakettiauto, jota ainoastaan ylioppilaskunnan jäsenet voivat vuokrata.

Pakettiauto on valkoinen, manuaalivaihteinen Ford Transit. Auton korkeus on 2 m, leveys 2,3 m ja pituus 5,3 m. Auton täydelliset mitat löytyvät täältä.

Varaaminen

Ajantasainen varaustilanne löytyy TILA-järjestelmästä. Paku varataan TILA-järjestelmän kautta omilla Aalto-tunnuksilla. Käyttämätön varaus tulee ehdottomasti peruuttaa viimeistään kaksi päivää ennen varausta.

AYY:n läheisyydessä toimivat yhdistykset voivat varata pakettiauton ennakkoon loppukeväästä ja loppusyksystä järjestettävissä tilakähmyissä.

Vuokra-ajat ja hinnat

09.00 – 15.00 Aamupäivä (6h) 30€
15.00 – 09.00 Iltapäivä (18h) 50€
09.00 – 09.00 Vuorokausi (24h) 70€

Lisäksi käytön mukaan veloitetaan 0,50 €/km.

HUOMIO! Lauantaisin ja sunnuntaisin pakettiauto vuokrataan vain vuorokaudeksi kerrallaan!

Käytännöt

Auton saa käyttöön ja se palautetaan Otaniemen palvelupisteen eteen (Otakaari 11, alataso Alvarin aukion puolella). Mikäli olet varannut pakun lauantaille tai sunnuntaille, avaimet täytyy hakea perjantaina kello 16 mennessä.

Ennen käyttöönottoa varaajan on otettava kuvat auton olemassa olevista kolhuista ja lähetettävä ne osoitteeseen van (a) ayy.fi.

Arkisin avaimia ei saa ilman kuvien lähettämistä ja viikonloppuisin kuvien puuttumisesta seuraa 30 euron sanktiomaksu.

Autossa on ajopäiväkirja (valkoinen kansio), joka tulee täyttää kuulakärki- tai mustekynällä ennen ja jälkeen ajoa. Epäselvistä tapauksista peritään ylimääräinen 20 € toimistomaksu. Muistathan lukea ohjeet ja tutustua autoon ennen käyttöä.

Jos joudut itse tankkaamaan autoon dieseliä, ota ostosta kuitti ja kirjaa summa ajopäiväkirjaan. Dieselin hinta hyvitetään sinulle vuokrasta.

Palauttaessasi pakettiauton palvelupisteen ollessa kiinni, voit palauttaa avaimen sekä maksukuitin ja tarkastuslomakkeen täytettyine tietoineen Otaniemen palvelupisteen postiluukusta. Postiluukku löytyy palvelupisteen alakerran oikeanpuoleisesta sisäänkäyntiovesta.

Pakettiauton omavastuu on 500 €. Mikäli pakettiautoon tulee kolhuja, ilmoita niistä autoa palauttaessasi. Ilmoittamattomista vahingoista peritään kaksinkertainen korvaus.

HUOM! Pakettiautoa saa käyttää ainoastaan Suomen rajojen sisäpuolella.