Otaniemen yö

Opiskelijoiden näköinen poikkitaiteellinen kampusfestivaali lauantaina 6.10. 

Tee yöstä näköisesi, tule mukaan tekemään!


Otaniemen yö on ensimmäistä kertaa lauantaina 6.10.2018 järjestettävä poikkitaiteellinen pääsymaksuton kampusfestivaali, joka muodostaa osan AYY:n Taidevuotta.

Otaniemen yössä kaikki halukkaat Aallon opiskelijat ja opiskelijajärjestöt pääsevät toteuttamaan omanlaistaan taiteellista ja luovaa ohjelmaa. Festivaali koostuu useista pienemmistä osatapahtumista, jotka ovat opiskelijoiden järjestämiä. Mitään tarkkoja rajoja taiteelliselle toiminnalle ei ole asetettu, sillä tarkoitus on tuoda esille koko opiskelijakunnan luovuus ja sen moninaisuus. Otaniemen yön ohjelma on suunnattu niin aaltolaisille kuin muillekin kaupunkilaisille ja ohjelmaa on iltapäivästä yöhön asti.

Osatapahtumien järjestäjille AYY tarjoaa ilmaiseksi käyttöön omia tilojaan sekä yhteistyökumppaniensa ja Aallon tiloja. Tapahtumia varten Aalto Studios tarjoaa tekniikkaa kustannuksitta lainaan Takeout-palvelunsa kautta. Lisäksi osatapahtumia varten on mahdollista saada rahallista avustusta AYY:n ja TTER:n yhteistyön kautta 30.6 asti. Tämän jälkeen avustusta voi hakea TTER:n normaalien käytäntöjen mukaisesti.

Taidevuoden ideana on tuoda opiskelijoiden taiteellista ilmaisua enemmän esille vuoden aikana ja nostaa taiteellinen toiminta keskiöön. Taidevuoden kohokohtana on Otaniemen yö ja tapahtumaa koordinoi AYY:n Taidevuosi-työryhmä. Tapahtuman varsinaiset nettisivut julkaistaan myöhemmin. Lisätietoja: tero.uuttana@ayy.fi

 

MIKÄ ON OSATAPAHTUMA?

Osatapahtuma on jonkinlainen itsenäinen kokonaisuus – oli se sitten useamman esiintyjän runotapahtuma, bändi-ilta, näyttely tai vaikka näiden kaikkien yhdistelmä. Vain mielikuvitus ja fysiikan lait ovat rajana.

Osatapahtumilta vaaditaan seuraavanlaisia helposti täytettäviä seikkoja:

  • Jollain tavalla katsottava taiteelliseksi toiminnaksi
  • Tapahduttava Otaniemen alueella 6.10.
  • Pääsymaksuttomia kaikille
  • Aallon opiskelijoiden järjestämiä
  • Osatapahtuman järjestäjä sitoutuu hoitamaan tapahtuman järjestelyt ja sen turvallisuuden itsenäisesti, ellei toisin sovita
  • Järjestäjä hoitaa tapahtuman kulut itsenäisesti tai myönnetyn avustuksen avulla

 

ILMOITTAUTUMINEN JA AVUSTUSHAKU AUKI

Osatapahtuman tekijäksi ilmoittautuminen ja avustuksen haku tapahtuu alla olevan linkin kautta:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=0377CHYR0EKKo6ccnH8gelqUeg23k_tBmr4Tl7IOrOVUMU82N1VDTUE5NUpIWUhPSzBVV0VFODZVRS4u

Avustuksia tätä kautta voi hakea 30.6. saakka, ilmoittautumisaikaa tapahtumille on 31.8. saakka.

 

TILAT & TEKNIIKKA

Osatapahtumien järjestäjille AYY tarjoaa ilmaiseksi käyttöön omia tilojaan sekä yhteistyökumppaniensa ja Aallon tiloja. Lisäksi Aalto Studios tarjoaa Takeout-palvelunsa kautta tekniikkaa maksutta lainaan. Lisätietoja tiloista löytyy mm. alla olevista linkeistä. 

Aalto Studios – Takeout:

AYY:n tilat:

Aallon tilat:

Täffä:

Kinopoli:

Fat Lizard:

 

LISÄTIETOJA TAPAHTUMASTA:

Tero Uuttana, tero.uuttana@ayy.fi