Maksuohjeet

Voidaksesi ilmoittautua läsnä olevaksi perustutkinto-opiskelijaksi Aalto-yliopistoon, sinun on maksettava Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) jäsenmaksu. AYY:n perustutkinto-opiskelijoiden jäsenmaksu sisältää pakollisen Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) terveydenhoitomaksun, joka oikeuttaa sinut käyttämään säätiön terveysasemien palveluita. Muut maksut ovat vapaaehtoisia.

Ylioppilaskunnan jäsenenä pääset nauttimaan monista eduista. Saat mm. opiskelijakortin, VR:n ja Matkahuollon opiskelija-alennukset, valtion ruokailutuen sekä Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) terveydenhoidon.

Jos sinulla on tunnukset WebOodiin (https://oodi.aalto.fi/), toivomme sinun suorittavan jäsenmaksun ja lukuvuosi-ilmoittautumisen sen kautta.

Ilmoittautumisaika syksylle 2017 & keväälle 2018 alkaa maanantaina 2.5.2017 ja päättyy perjantaina 15.9.2017. Ilmoittautuminen ja ilmoittautumisten muuttaminen kevätlukukaudelle 2018 on mahdollista Weboodin kautta välillä 27.11.2017-15.1.2018.

Huomaathan, että opiskelija voi muuttaa poissaoloilmoituksen halutessaan läsnäoloilmoitukseksi myös ilmoittautumisajan ulkopuolella. Ilmoittautumisajan ulkopuolella ei voi enää muuttaa läsnäoloilmoitusta poissaoloilmoitukseksi.

Jäsenmaksu 2017 – 2018

Perustutkinto-opiskelija tai vaihto-opiskelija (sisältää YTHS:n terveydenhoitomaksun)

  • 116.00 € (sis. YTHS 54 €) / koko lukuvuosi
  • 57.00 €  (sis. YTHS 27 €)/ syyslukukausi
  • 59.00 €  (sis. YTHS 27 €) /kevätlukukausi

Jatkotutkinto-opiskelija

  • 42.00 € / koko lukuvuosi
  • 20.00 € / syyslukukausi
  • 22.00 € /kevätlukukausi

Maksuohjeet

1. Ensisijainen ilmoittautumistapa (maksu WebOodin kautta)

Ensisijaisesti ilmoittautuminen tehdään WebOodissa maksamalla pakolliset ja vapaaehtoiset maksut verkkopankkitunnuksilla. Tällöin maksu ja ilmoittautuminen kirjautuvat suoraan opiskelijarekisteriin.

Mikäli et pysty maksamaan WebOodissa verkkopankkisi kautta,  tulosta henkilökohtainen tilisiirtolomake maksua varten. Tällöin sinun on toimitettava maksukuitti korkeakoulusi OOP-palvelupisteeseen ennen ilmoittautumisajan loppua, jotta ilmoittautumisesi rekisteröidään opiskelijatietojärjestelmään. Maksukuitissa tulee näkyä arkistointitunnus. Lähetä kuitti sähköpostilla ja mainitse siinä nimesi ja opiskelijanumerosi. Voit myös viedä kuitin henkilökohtaisesti OOP-palvelupisteeseen. Palvelupisteet ja aukioloajat löydät osoitteesta https://into.aalto.fi/display/fiaalto/Yhteystiedot

Voit myös lähettää kuitin sähköpostilla osoitteeseen opiskelijapalvelut@aalto.fi. Tällöin maksusi käsitellään ja kirjataan oodi-järjestelmään.

2. Toissijainen ilmoittautumistapa (maksu yleisviitteellä)

Mikäli sinulla ei ole  tunnuksia WebOodiin, voit maksaa jäsen maksun seuraavasti käyttäen ns. yleisviitettä.

Saajan tilinumero: Handelsbanken 313110-01177934
IBAN FI7831311001177934
BIC/SWIFT  HANDFIHH
Saajan nimi: AALTO-YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA
Viitenro: 800 132 (perustutkinto-opiskelijat) TAI
Viitenro: 900 113 (jatkotutkinto-opiskelijat)

Maksaessasi jäsenmaksusi muuten kuin WebOodissa, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota siihen, että viitenumero ja maksettava summa ovat tarkalleen oikein. Maksettavia summia ei saa pyöristää ylös- eikä alaspäin, koska maksujen kohdentaminen perustuu summan tunnistamiseen.

Maksukuitti on toimitettava korkeakoulusi OOP-palvelupisteeseen ennen ilmoittautumisajan loppua, jotta ilmoittautumisesi rekisteröidään opiskelijatietojärjestelmään. Maksukuitissa tulee näkyä arkistointitunnus. Lähetä kuitti sähköpostilla ja mainitse siinä nimesi ja opiskelijanumerosi. Voit myös viedä kuitin henkilökohtaisesti OOP-palvelupisteeseen.Palvelupisteet ja aukioloajat löydät osoitteesta https://into.aalto.fi/display/fiaalto/Yhteystiedot

Voit myös lähettää kuitin sähköpostilla osoitteeseen opiskelijapalvelut@aalto.fi. Tällöin maksusi käsitellään ja kirjataan oodi-järjestelmään.

Uudet opiskelijat

Ensimmäisen vuoden opiskelijat maksavat jäsenmaksunsa kohdan yliopiston antamien ohjeiden mukaisesti.

Huomioi erityisesti, että 1. vuoden opiskelija voi paikkansa vastaanottamisen jälkeen ilmoittautua poissaolevaksi ainoastaan varusmies- tai siviilipalveluksen, vanhempainvapaan tai oman sairautensa tai vammansa vuoksi. Lisäksi 1.8.2015 alkaen opiskelija voi edellämainittujen syiden lisäksi ilmoittautua poissaolevaksi korkeintaan kahdeksi lukukaudeksi ilman, että hänen tutkintoaikansa kuluu.