Millaisella videolla sinun AYY:si esittäytyy?

Iänikuiset kysymykset kuuluvat muun muassa seuraavasti: Mitä ylioppilaskunta tekee? Mikä ylioppilaskunta on? Mitä eroa on yliopistolla ja ylioppilaskunnalla? AYY yrittää vastata toiminnallaan ja viestinnällään näihin kysymyksiin parhaansa mukaan.

Yksi oiva kanava kertoa AYY:sta jäsenistölle on heti vuoden alussa uusille opiskelijoille järjestettävissä orientaatiotilaisuuksissa. Yleensä pieni pintaraapaisu ylioppilaskunnan toimintaan on annettu esimerkiksi kuvaesityksen tai videon muodossa.

Tänä vuonna, kevään ja kesän aikana, AYY:n viestintäsektorin on tarkoitus toteuttaa ylioppilaskunnalle uusi esittelyvideo. Videon suunnittelu on vielä alkuvaiheessa ja nyt haluaisimmekin kuulla juuri sinulta, mitä videolla tulisi sinun mielestäsi näyttää. Onko tärkeää kertoa, että AYY tarjoaa lähes 3000 opiskelijalle kodin omistamissaan asunnoissa vai se, että ylioppilaskunta valvoo opiskelijoiden etuja ja oikeuksia luentosaleissa vai jotain ihan muuta?

Katso AYY:n vanhat esittelyvideot youtubesta. Vuonna 2010 tehty video löytyy täältä  ja vuonna 2011 tehty video täältä.

Mitä puuttuu? Mikä on esitetty hyvin? Onko videolle tarvetta ylipäätään?

Lähetä mielipiteesi ja/tai palautteesi osoitteeseen viestinta@ayy.fi. Tiedottaja Henna, viestintäasiantuntija Kati ja hallitusvastaava Niko odottavat kommenttejasi innolla.  Meitä voitte lähestyä myös kaikissa muissa AYY:n viestintään liittyvissä asioissa. Olemme täällä teitä varten!

Mitä mainiointa helmikuuta!

Toivottelee viestintäsektorin puolesta

Tiedottaja-Henna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *