Terveisiä Lämppäriltä: Perustuloa ja lasersotaa

Sosiaalipoliittisella sektorilla on ollut kiireinen viikko. Syksyn alusta asti puhututtanut AYY:n perustulokanta nuijittiin edustajiston kokouksessa tiistaina 2.10. Hallitusvastaava Katin ja edunvalvonta-asiantuntija Lotan valmistelemaan hallituksen pohjaesitykseen lisättiin reunaehto sosiaaliturvan kustannusten nousemattomuudesta – muuten edustajisto oli valmis kannattamaan perustuloa yksimielisesti. Päätöksestä julkaistu tiedote on herättänyt paikoin kiivastakin keskustelua jäsenistössä, mutta sektori haluaa kiittää edustajistoa viisaasta päätöksestä opiskelijatoimeentulon paremman tulevaisuuden puolesta.
 
Liikuntaan ja opiskelijaterveyteen sekä -hyvinvointiin liittyviin asioihin keskittyneet Heidi ja hallitusvastaava Kati ovat kuluttaneet aikaa mm. Arabian kampuksen sisäilmaan liittyvien ongelmien ratkaisemiseen yhteistyössä Tokyo ry:n kanssa. Edunvalvontapuolella kuormittanut Opiskelijoiden liikuntaliiton liittokokoukseen valmistautuminen löytää vastapainoa monipuolisista tapahtumista, joista loisteliaana esimerkkinä Aalto-Liikkeen 4.10. järjestämä ”Taistelu Otaniemen herruudesta” -lasersota, joka tavoitti lähes 160 aaltolaista.
 
Perjantaina 5.10. kokoustettiin AYY:n alkuunpaneman Opiskelukyky-kurssin tiimoilta. Tarkoitus olisi saada opiskelukyvyn osa-alueita tukeva kahden opintopisteen kurssi pilotoitavaksi yhteen Aallon korkeakouluista. Miten sinun opiskelukykysi voi?
 
Hyvää vointia sateesta huolimatta toivotteleepi,

Kati, Heidi ja Lotta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *