Terveisiä Lämppäriltä: KOPOWAU – katso kuvat!

Kopo- eli koulutuspoliittisen sektorin arki helpottui koulutuspoliittisen asiantuntijan Juha Isotalon palattua opintovapaalta 17.9. Sektorilla hääri nyt Juhan lisäksi hallitusvastaavat Eetu ja Juho, sekä myös sosiaalipolitiikkaa välillä oikealla ja välillä vasemmalla kädellä hoitava poikkisektoriaalinen Lotta.

 

Koposektorin työtunnit täyttyvät usein tapaamisista ja kokouksista, joita myös männäviikolla riitti. Välillä aikaa riittää myös filosofiseen pohdiskeluun, kuivaan huumoriin sekä ideariiheilyyn. Työpöydällä meillä on tällä hetkellä mm. Aallon lukuvuoden aikatauluttamiseen liittyvät asiat, joista Juha kirjoitteleekin pian blogipostausta. Lisäksi ajatuksia herättää kampus ja sen tilojen kehittäminen, kesäopetuksen järjestäminen ja Insinööritieteiden ilmiömäinen Opiskelijaa ohjaava opinto-ohjelmaprojekti (O4).

 

Miltä tämä viikko näytti? Katso kuvat!

 

T. Juho, Eetu, Lotta ja Juha

 

Ps. Kopo on kivaa.

 

24.9. 1100hrs: Periodijärjestelmää syntyy jos toistakin.

25.9. 1700hrs: Kiltojen ja ARTSin sekä BIZin ainejärjestöjen opintovastaavat saman pöydän ääreen kokoavan opintoneuvoston kokouksessa syötiin satsumoita, sillä edes kopo ei elä koposta.

 

27.9. 1200 hrs: Sektori syö ja palaveeraa Dipolin maittavalla lounaalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *