Tutorkoulutukset

Kandidaattikeskus

Otakaari 1

Espoo
6.5.2019 09:00—18:00

Tutorkursseille ilmoittautuminen on auki nyt Oodissa! Jos sinut on valittu tutoriksi tai ISOksi, voit ilmoittautua tutorkursseilla kaikille Aallon tutoreille yhteisiin tutorkoulutuksiin. Ne järjestetään 17.-18.4. sekä 6.-7.5. Tutorkurssit löytyvät Oodista seuraavilla kurssikoodeilla:

JOIN-A0001 – Pienryhmän ohjaus tai

JOIN-A0002 Conducting Small Group Activities for International Students

Ensimmäinen kurssi on tutoreille, jotka tutoroivat yksinomaan suomalaisia opiskelijoita (kandi/maisteri). JOIN-A0002 on puolestaan tutoreille, joilla on tutoroitavanaan kv-opiskelija/kv-opiskelijoita (kandi/maisteri/vaihtari). Tutoreiden tarvitsee ilmoittautua vain yhdelle kurssille, paitsi jos he syystä tai toisesta suorittavat molempia kursseja. Kurssille täytyy rekisteröityä, jotta voi ilmoittautua koulutuksiin.

Kurssien MyCourses-alustalla ilmoittaudutaan Aallon kaikille tutoreille pakollisiin, yhteisiin koulutuksiin. Ennen ilmoittautumista kurssin etusivulla valitaan oma korkeakoulu. Kurssisivut rakentuvat vielä, joten toistaiseksi tutoreiden tarvitsee keskittyä vain koulutuksiin ilmoittautumiseen. Korkeakouluvalinnan avulla tutor saa myöhemmin oman korkeakoulunsa kannalta oleellisia materiaaleja, esimerkiksi muista koulutuksista.

AYY