Polyteknikkojen Orkesterin syyskonsertti

Espoonlahden kirkko

Kipparinkatu 8

Espoo
23.11.2018 18:00—20:00

Polyteknikkojen Orkesteri (PO) esittää Vaughan Williamsin, Elgarin ja Holstin musiikkia syyskonsertissaan perjantaina 23.11. klo 18 Espoonlahden kirkossa. Konsertissa kuultavat teokset ovat englantilaisten säveltäjien tuotantoa 1900-luvun taitteesta ja niitä yhdistää voimakas tunnelataus ja jopa hengellisyys. Espoonlahden kirkko pääsee konsertissa oikeuksiinsa, sillä alkuun kuultava Vaughan Williamsin Fantasia Thomas Tallisin teemaan on alun perin sävelletty soitettavaksi katedraalissa. Kirkon urut puolestaan pääsevät ääneen konsertin toisella puoliajalla kuultavassa Holstin Planeetoissa, johon on massiivisen orkesterin lisäksi kirjoitettu osuudet uruille ja naiskuorolle. Teoksena Planeetat kuvaavat mytologian näkökulmasta ihmisluontoa ja teoksen osat on nimetty antiikin jumalien mukaan, esimerkiksi “Mars, Bringer of War”. Myös Elgarin Sellokonsertto on kantaaottava maalaten surullisia äänimaisemia ensimmäisestä maailmansodasta. Polyteknikkojen Orkesteria johtaa konsertissa James Kahane ja sellosolistina on orkesterin omista riveistä nouseva Sannamari Pilpola.

 

Ralph Vaughan Williams: Fantasia Thomas Tallisin teemasta

Edward Elgar: Sellokonsertto, solistina Sannamari Pilpola

Gustav Holst: Planeetat

 

Ennakkoliput:

Opiskelija 8 €, eläkeläinen 12 €, normaali 15 €

Vähintään 10 hengen ryhmät -20%

www.polyteknikkojenorkesteri.fi

 

Liput ovelta:

Opiskelija 10 €, eläkeläinen 15€, normaali 18 €

Ovella maksuvälineinä käyvät kortti ja käteinen.

 

Konsertin käsiohjelma kuuluu lipun hintaan

 

Polyteknikkojen Orkesteri on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan yhteydessä toimiva vuonna 1922 perustettu täysimittainen sinfoniaorkesteri. Soittajat ovat pääasiassa Aalto-yliopistosta, mutta mukana on myös muiden pääkaupunkiseudun akateemisten oppilaitosten opiskelijoita ja musiikin harrastajia. Suomen vanhimpana akateemisena opiskelijaorkesterina PO edistää ja ylläpitää opiskelijoiden musiikkikulttuuria.

 

The Polytech Orchestra performs music from Vaughan Williamsin, Elgar, and Holst in its autumn concert on Thu 22.11. at 7PM in Temppelinaukio church, Helsinki.

 

Pieces heard in the concert are work of English composers’ from the turn of the 20th century and all three pieces exhibit a high emotional charge. The concerts soloist is Sannamari Pilpola from the Polytech Orchestra. Conductor  is James Kahane.

 

Ralph Vaughan Williams: Fantasia on a Theme by Thomas Tallis

Edward Elgar: Cello Concerto, soloist Sannamari Pilpola

Gustav Holst: The Planets

 

Tickets in advance:

Student 8€, pensioner 12€,  standard 15€

Groups at least 10 person -20%

www.polyteknikkojenorkesteri.fi

 

Tickets sold at door:

Student 10€, pensioner 15€,  standard 18€

Both cash and card payments will be accepted

The program leaflet is included to the ticket.

 

Welcome!

Polyteknikkojen Orkesteri
Hanne Kettunen
tiedottaja@polyteknikkojenorkesteri.fi