Polyteknikkojen Orkesterin syyskonsertti

Temppeliaukion kirkko

Lutherinkatu 3

Helsinki
22.11.2018 19:00—21:00

Polyteknikkojen Orkesteri (PO) esittää Vaughan Williamsin, Elgarin ja Holstin musiikkia syyskonsertissaan torstaina 22.11. klo 19 Temppeliaukion kirkossa.

Konsertissa kuultavat teokset ovat englantilaisten säveltäjien tuotantoa 1900-luvun taitteesta ja niitä yhdistää voimakas tunnelataus ja jopa hengellisyys. Temppeliaukion kirkko pääsee konsertissa oikeuksiinsa, sillä alkuun kuultava Vaughan Williamsin Fantasia Thomas Tallisin teemaan on alun perin sävelletty soitettavaksi katedraalissa. Kirkon urut puolestaan pääsevät ääneen konsertin toisella puoliajalla kuultavassa Holstin Planeetoissa, johon on massiivisen orkesterin lisäksi kirjoitettu osuudet uruille ja naiskuorolle. Teoksena Planeetat kuvaavat mytologian näkökulmasta ihmisluontoa ja teoksen osat on nimetty antiikin jumalien mukaan, esimerkiksi “Mars, Bringer of War”. Myös Elgarin Sellokonsertto on kantaaottava maalaten surullisia äänimaisemia ensimmäisestä maailmansodasta. Polyteknikkojen Orkesteria johtaa konsertissa James Kahane ja sellosolistina on orkesterin omista riveistä nouseva Sannamari Pilpola.

Ralph Vaughan Williams: Fantasia Thomas Tallisin teemasta
Edward Elgar: Sellokonsertto, solistina Sannamari Pilpola
Gustav Holst: Planeetat

Ennakkoliput:
Opiskelija 8 €, eläkeläinen 12 €, normaali 15 €
Vähintään 10 hengen ryhmät -20% koodilla ALE20
www.polyteknikkojenorkesteri.fi

Liput ovelta:
Opiskelija 10 €, eläkeläinen 15€, normaali 18 €
Ovella maksuvälineinä käyvät kortti ja käteinen.

Konsertin käsiohjelma kuuluu lipun hintaan

Polyteknikkojen Orkesteri on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan yhteydessä toimiva vuonna 1922 perustettu täysimittainen sinfoniaorkesteri. Soittajat ovat pääasiassa Aalto-yliopistosta, mutta mukana on myös muiden pääkaupunkiseudun akateemisten oppilaitosten opiskelijoita ja musiikin harrastajia. Suomen vanhimpana akateemisena opiskelijaorkesterina PO edistää ja ylläpitää opiskelijoiden musiikkikulttuuria.

Syyskonsertti järjestetään myös perjantaina 23.11. Espoonlahden kirkossa: https://www.facebook.com/events/1913631458673210/

—————————————————————-

The Polytech Orchestra performs music from Vaughan Williams, Elgar, and Holst in its Autumn Concert on Thu 22 November at 7PM in Temppelinaukio Church, Helsinki.

Pieces heard in the concert are works of English composers from the turn of the 20th century and they all exhibit a high emotional charge. The concerts soloist is Sannamari Pilpola from the Polytech Orchestra. The orchestra is conducted by James Kahane.

Ralph Vaughan Williams: Fantasia on a Theme by Thomas Tallis
Edward Elgar: Cello Concerto, soloist Sannamari Pilpola
Gustav Holst: The Planets

Tickets in advance:
Student 8€, pensioner 12€, standard 15€
Groups at least 10 people -20%
www.polyteknikkojenorkesteri.fi

Tickets sold at door:
Student 10€, pensioner 15€, standard 18€
Both cash and card payments will be accepted
The program leaflet is included in the price

Welcome!

Polyteknikkojen Orkesteri
Hanne Kettunen
tiedottaja@polyteknikkojenorkesteri.fi