Experience Exchange – Mennään vaihtoon!

Väre Building
Espoo
20.11.2018 12:00—16:00

Kaipaatko valoa kalsean talven hiipiessä Suomeen? Onko mielesi tavoitellut uutta ulottuvuutta, futuristista unelmien kaupunkia tai muinaista ja etäistä maaseutua, joka sävähdyttää vieraine elämäntapoineen, kulttuureineen ja perinteineen?

Tahdomme inspiroida juuri sinut löytämään uutta perspektiiviä ja tuoreita tapoja ajatella, tapaamaan uusia ystäviä toisista maista ja kokemaan opiskelun kansainvälisesti lukukauden tai -vuoden ajan!

 

Ota askel, joka saattaa johdattaa elämäsi polulle, jonka olemassaolosta et edes tiennyt. Sydneystä Santiagoon, Pariisista Portoon tai Moskovasta Madridiin – vaihto-opiskelukohteen päättäminen suuresta valikoimasta voi lähestulkoon pelottaa.

 

Auttaaksemme sinua valinnan tekemisessä, ESN Aalto yhteistyössä Aalto-yliopiston kanssa jakaa tiistaina 20. marraskuuta tarvittavan tiedon huikeista mahdollisuuksista opiskella ulkomailla. Tapahtumassamme tarjotaan yleistietoa aiheeseen liittyen ja konkreettista ohjeistusta korkeakoulujemme vaihto-opiskelukoordinaattoreiden toimesta. Ulkomailla opiskelleet suomalaiset ja Aallossa nyt olevat vaihto-opiskelijat kertovat omakohtaisista kokemuksistaan yliopistoista monissa maissa iltapäivän puheenvuoroissa ja aulan infotiskeillä.

 

Puheenvuoroaikataulu, F101, Väre-rakennus:

12:30-13:00 Avaus: Yleistä informaatiota vaihto-opiskelusta ja suomalainen kertomus vaihdosta

13:00-13:45 Kauppakorkeakoulu ja suomalainen kertomus vaihdosta

13:50-14:35 Teknilliset korkeakoulut ja suomalainen kertomus vaihdosta

14:40-15:25 Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu ja suomalainen kertomus vaihdosta

15:30:15:45 Päätös

 

Infotiskit, Väre-rakennuksen pääaula

12:00-16:00: Maaesittelyt, korkeakoulut, opiskelijajärjestöt

 

Sukella siis tuntemattomaan ja tule Väre-rakennukseen tiistaina 20. marraskuuta kuulemaan ulkomailla opiskelun jännittävistä mahdollisuuksista ja löydä itsellesi sopiva maa ja kaupunki!

 

#Mitä: Mennään vaihtoon!

#Milloin: 20.11. 12:00-16:00

#Missä: Väre-rakennus, Otaniementie 14

#Miksi: Tartu elämäsi tilaisuuteen!

#Ilmoittaudu: tbc.

ESN Aalto and Aalto University
Laura McLeod
laura.mcleod@esnaalto.org