ESN Dinner in the Dark — Pimeät Pöydät

24.3.2019 18:00—21:00

Erasmus Student Networkilla on ilo esitellä: Dinner in the Dark — Pimeät Pöydät

Kutsumme sinut mukaan ainutkertaisen tilaisuuteen luopua näkökyvystä kokonaisen illallisen ajaksi, kokea aistit uudella tavalla ja löytää uusia ystäviä kansainvälisten opiskelijoiden keskuudesta tietämättä heidän ulkonäköään.

Ohjelmaan kuuluu herkullinen kolmen ruokalajin illallinen, jonka tuntemattomat ainesosat osallistujien tulee tietenkin yrittää selvittää. Muita aisteja pääsee testaamaan jännittävien pelien lomassa!

Tavoitteemme on viihdyttää osallistujia, mutta samalla lisätä tietoisuutta erinäisten rajoitteiden ja vammaisuuksien kanssa elävien arjesta ja tutkia asiaa positiivisesta, mahdollisuuksiin keskittyvästä näkökulmasta.

Sokkoillallisemme järjestetään sunnuntaina 24. maaliskuuta klo 18:00 alkaen Servin Mökissä, Otaniemessä. Osallistumismaksu on 8€ ESNcard -jäsenkortilla ja 10€ ilman, sisältäen maukkaan illallisen. Pyydämme osallistujia tuomaan mukanaan oman huivin tai vastaavaa millä peittää silmät. Pyrimme ottamaan huomioon kaikki mahdolliset rajoitukset ruokavalioon ja allergioihin liittyen, joten älä anna sen olla esteenä osallistumiselle!

—————–
Edit: Olethan nopea! Jäljelle jääneet liput nyt saatavilla osoitteessa: https://kide.app/events/dfb23749-ba3e-4475-8ae6-06332c8c5fff
—————–

Mitä: Sokkoillallinen
Milloin: 24.3. Klo 18:00
Missä: Servin Mökki, Jämeräntaival 4, Espoo
Hinta: 8€ jäsenkortilla tai 10€ ilman

ESN Aalto

contact@esnaalto.org