AYY:n yhdistyskoulutus

Aalto Design Factory

Betonimiehenkuja 5 C

Espoo
8.12.2011 16:30—19:30

Joulukuun 8. Päivä järjestettävä AYY:n yhdistyskoulutus lähestyy jo kovaa vauhtia, ja nyt onkin aika ilmoittautua mukaan koulutukseen, joka on aiempien vuosien koulutuksia reippaasti kattavampi ja monipuolisempi. Kiinnostipa sinua sitten erityisesti yhdistyksen säännöt, arkistointi, viestintä, taloudenhoito tai vaikkapa kokoustekniikka, sinulle löytyy koulutuksesta varmasti mielenkiintoista kuultavaa.

On aivan erityisen tärkeää, että yhdistysten vanhat toimijat suosittelevat yhdistyskoulutusta uusille syyskokouksissa valituille tai valittaville toimijoille. Heille yhdistyskoulutus antaa luontevan startin yhdistystoimintaan!

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/yhdistyskoulutus-8-12-2011/. Lomakkeen kieli on valitettavasti ainoastaan suomi, mutta muuta kieltä käyttävät voivat ilmoittatua mukaan sähköpostitse osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Mikäli muuta kuin suomea käyttäviä henkilöitä ilmoittautuu useita, tulemme järjestämään koulutustilaisuudessa myös englanninkielistä koulutusta.

AYY:n järjestösektori

jarjestoasiat@ayy.fi 0505209442

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *