ARENA –messut 2018

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun päärakennus Töölössä

Runeberginkatu 14-16

Helsinki
14.11.2018 09:30—16:00

Tervetuloa Kauppiksen päärakennukselle ARENA-messuille tutustumaan tulevaisuuden työmahdollisuuksiisi! ARENA-messuilla voit tavata noin 50 potentiaalista työnantajaa, pyytää HR-ammattilaiselta kommentteja ansioluetteloosi tai LinkedIn-profiiliisi, otattaa uuden kuvan CV:hen muutamalla eurolla, kysellä Kauppiksen ja Hankenin alumneilta heidän työstään tai työurastaan ja kuulla ammattilaisilta rekrytoinnin ajankohtaisista aiheista.

Tarkka ohjelma sekä lista näytteilleasettajista päivitetään syksyn aikana tapahtuman nettisivuille: http://fairs.aalto.fi/arena/fi.

ARENA-On-Line Facebookissa @ARENACareerFair jo syyskuusta alkaen!

Tapahtuma on tarkoitettu pääasiassa Kauppakorkeakoulun, Hankenin ja Tuotantotalouden opiskelijoille opintojen kaikissa vaiheissa. Tapahtumapaikkana Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun päärakennus Töölössä, Runeberginkatu 14-16 – ilmainen bussikuljetus Otaniemen ja Töölön välillä messupäivänä!

Mitä ARENA-messuilla on kandeille? Vinkkejä opintojen suunnitteluun, lisää tietoa oman alan kesätyö-, trainee- ja vakituisista työmahdollisuuksista, uratarinoita alumneilta, uusi kuva CV:hen ja Badge Hunt!

Kauppakorkeakoulu / Ulkoiset suhteet
Milja Koski
Milja.Koski@aalto.fi +358 50 356 9105