Puuttuvat yhdistysilmoitukset tehtävä su 30.6. mennessä

Jokaisen AYY:n piirissä toimivan yhdistyksen on täytettävä vuosittain yhdistysilmoitus. Yhdistyksien, jotka eivät ole tehneet vielä yhdistysilmoitusta vuonna 2019, on tehtävä ilmoitus 30.6. klo 23.59 mennessä. Toiminta-avustusta ei voi enää hakea. Alla ohjeet niille, jotka eivät tehneet yhdistysilmoitusta normaalisti maaliskuun aikana. Kyseessä on siis jälki-ilmoittautuminen!

 

MIKÄ YHDISTYSTYSILMOITUS?

AYY:n piirissä olevien yhdistysten on tehtävä vuosittain yhdistysilmoitus. Oleellista tässä on, että tarkistamme, täyttääkö yhdistys edelleen AYY:n yhdistysohjesääntöjen asettamat vaatimukset. Tärkein liitteistä onkin siis voimassa olevat säännöt. Yhdistysohjesäännön mukaan yhdistys, joka ei toimita ilmoitusta kahtena peräkkäisenä vuonna, voidaan poistaa rekisteristä hallituksen päätöksellä.

Yhdistysilmoitus koostuu täytettävistä välilehdistä ja mukaan vaadituista liitteistä. Liitteiksi tarvitaan

– voimassa olevat säännöt
– edellisen toimintavuoden toimintakertomus
– kuluvan toimintavuoden toimintasuunnitelma

 

MITEN TEEN YHDITYSILMOITUKSEN?

  1. Kerää vaadittavat liitteet valmiiksi (säännöt, toimintakertomus ja toimintasuunnitelma)
  2. Kirjaudu sisään Tahlo-järjestelmään https://tahlo.ayy.fi/ yhdistyksesi tunnuksilla. Mikäli tunnukset ovat hukassa, ne voi yleensä palauttaa hallituksenne sähköpostiosoitteeseen osoitteessa https://tahlo.ayy.fi/password_reset/
  3. Täytä huolellisesti välilehdet Yleinen, Hallitus, Toimitilat ja Liitteet. Välitallenna jokainen välilehti erikseen.
  4. Mikäli et palauta kaikkia vaadittuja liitteitä, on yhdistysilmoitus puutteellinen. Voit pyytää lisäaikaa liitteiden palauttamiseen, mutta tähän tarvitaan perusteltu painava syy. Laita viestiä jarjestoasiat@ayy.fi, kerro perustelusi ja milloin liitteet ovat valmiit.
  5. Hienoa, kaikki valmista! Olet nyt tehnyt vaaditun yhdistysilmoituksen.
  6. Lisäksi voit päivittää tai luoda yhdistyksellesi yhdistysprofiilin.

 

KENELTÄ LISÄTIETOA?

AYY:n järjestösektori (jarjestoasiat@ayy.fi) vastaa kaikkiin kysymyksiin toiminta-avustuksiin liittyen. Tavoitat järjestösektorin myös puhelimitse numerosta 050 520 9442 (arkisin).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *