AYY hakee palveluassistenttia

Haemme osaavaan ja iloiseen joukkoomme palveluhenkistä ja asiakastyöstä motivoituvaa palveluassistenttia

AYY:n Espoon Otaniemessä sijaitseva palvelutoimisto auttaa jäseniä erilaisissa jäsenyyteen ja ylioppilaskunnan palveluihin liittyvissä asioissa. Palvelut ovat näkyvä osa AYY:n toimintaa ja palveluassistenttina olet tärkeä osa palvelutiimiä, joka työssään pyrkii toteuttamaan ylioppilaskuntamme visiota: AYY – Maailman parasta opiskelijan elämää.

Palveluassistentin tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu (sähköisesti, puhelimitse ja henkilökohtaisesti), laskutukseen ja kassapalveluihin liittyviä työtehtäviä, vuokrattaviin tiloihin liittyvien prosessien hallinta ja kehittäminen sekä muu toimiston ja palvelutoiminnan tukeminen. Tehtävä on osa-aikainen ja määräaikainen.

Edellytämme sinulta:

 • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimityöskentelytaitoja
 • Ratkaisukeskeistä ja huolellista otetta työhön
 • Tarkkuutta numeroiden ja papereiden kanssa
 • MS Officen ohjelmien hallintaa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista osaamista

Katsomme eduksi:

 • Sujuvan ruotsin kielen suullisen ja kirjallisen osaamisen
 • Kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä

Tarjoamme sinulle:

 • Määräaikaisen (31.1.2020 asti) ja osa-aikaisen työsuhteen (viikkotyöaika on 20 h/vko)
 • Monipuolisen tehtävän osana innostunutta työyhteisöä
 • Loistavat työsuhde-edut
 • Toimivat työskentelypuitteet Otaniemessä, hyvien kulkuyhteyksien ja Länsimetron varrella
 • Mahdollisuuden hakea asumaan ylioppilaskunnan hallinnassa oleviin asuntoihin Espoossa ja Helsingissä

Työskentely ylioppilaskunnassa vaatii innostuneisuutta, päätösten tehokasta toimeenpanoa sekä ajoittaista joustavuutta työajoissa. Palveluassistentin työaika ajoittuu pääasiassa klo 12-16 välille. Viikkotyöaika on 20 h/vko, mahdollisista lisätyötunneista sovitaan erikseen. Tiettyä koulutustaustaa ei vaadita, vaan soveltuvuus tehtävään ratkaisee. Perehdytämme sinut tehtävään. Työ alkaa sopimuksen mukaan heinä-elokuun vaihteessa. Tehtävästä maksetaan ylioppilaskuntien työehtosopimuksen vaativuusryhmä II:n mukaista palkkaa (peruspalkka kokopäiväisessä työsuhteessa 1760 euroa kuukaudessa, huomioiden lisäksi mahdollinen koulutus- ja kokemuslisä).

Onko jotain, mitä haluaisit tietää palveluassistentin työhön tai AYY:hyn liittyen? Palvelupäällikkö Riitu Nuutinen antaa mielellään lisätietoja tehtävästä ja organisaatiostamme, riitu.nuutinen(at)ayy.fi tai puh. 050 520 9450 (ti 4.6. klo 15-17).

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan pe 7.6.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)ayy.fi. Toivomme, että kerrot hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi ja liität mukaan ansioluettelosi. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Haastattelut järjestetään maanantaina 10.6.2019. Merkitsethän päivän kalenteriisi jo nyt. Valinnasta ilmoitetaan mahdollisimman pian tämän jälkeen.

Tutustu toimintaamme osoitteessa www.ayy.fi. AYY korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.

Aalto‐yliopiston ylioppilaskuntaan (AYY) kuuluu noin 14 000 opiskelijajäsentä. AYY:n palveluksessa on yli 40 vakinaista työntekijää sekä noin sata vapaaehtoista toimijaa. AYY:n piirissä toimii noin 200 yhdistystä. Ylioppilaskunnan toiminnan painopisteitä ovat vaikuttaminen, yhteisötoiminta ja palvelutoiminta. Lisäksi ylioppilaskunta tarjoaa omistamissaan asunnoissa kodin yli 3 000 jäsenelleen. AYY:ssa on tutkitusti poikkeuksellisen hyvä työilmapiiri ja työtyytyväisyys, ja sen ylläpitäminen on meille kunnia-asia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *