Aalto-yliopiston ylioppilaskunta hakee kestävän kehityksen harjoittelijaa

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta on dynaaminen 14 000 opiskelijaa edustava palvelu- ja vaikuttamisorganisaatio. Nyt sinulla on tilaisuus päästä kokeilemaan meillä taitojasi!

AYY hakee touko-kesäkuuksi harjoittelijaa kehittämään ylioppilaskunnan toimintaa ekologisen kestävyyden näkökulmasta. Tehtävä pitää sisällään:

  • AYY:n toiminnan hiilijalanjäljen arviontiin osallistuminen
  • Ympäristövastuullisen sisäisen ohjeistuksen luomista
  • Aiheeseen liittyvien koulutusten suunnittelua

Kuka voi hakea?

Harjoittelun osalta on tärkeää, että se liittyy harjoittelijan opintoihin. Maksamme harjoittelusta työehtosopimuksen mukaista palkkaa (1425,95 €/kk) ja toivomme, että harjoittelijalla on käytettävissään korkeakoulun myöntämä harjoittelutuki.

Harjoittelutuesta Aalto-yliopiston opiskelijoiden kohdalla lisätietoja löytyy seuraavasta osoitteesta: https://into.aalto.fi/display/ficareerweb/Harjoittelu+ja+harjoittelun+apurahat

Myös muiden korkeakoulujen opiskelijat voivat hakea harjoitteluun.

Harjoittelun ajankohta

Harjoittelu kestää kaksi kuukautta ja sen toivotaan alkavan mahdollisimman pian toukokuun alussa. Harjoittelu on mahdollista toteuttaa myös opintojen ohessa osa-aikaisesti työskennellen.

Odotamme harjoittelijoilta

  • Innostusta luoda maailman parasta opiskelijan elämää Aalto-yhteisössä
  • Kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Myönteistä suhtautumista toiminnan kehittämiseen ja tiimityöskentelyyn
  • Sujuvaa suomen tai englannin kielten suullista ja kirjallista osaamista

Eduksi katsotaan

  • Kestävään kehitykseen liittyvät opinnot ja työkokemus
  • Ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen

Hakuprosessi

Täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Lähetä hakemus ja cv:si osoitteeseen rekrytointi@ayy.fi pian, kuitenkin aivan viimeistään 22.4.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa

edunvalvonta-asiantuntija Rosa Väisänen, p. 050 527 2401 rosa.vaisanen(a)ayy.fi

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 14 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Yhteensä AYY työllistää noin 40 henkeä ja sen piirissä toimii satoja vapaaehtoisia ja järjestöjä. Kohtuuhintaisten opiskelija-asuntojen tarjoaminen opiskelupaikan läheltä on AYY:n keskeinen jäsenpalvelu. AYY:lla on noin 2 500 asuntoa, joita vuokrataan AYY:n jäsenille. Työympäristönä AYY on nuorekas ja erittäin joustava. AYY korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia hakijoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *