1.4. vapautuva kaksio Helsingin Roihuvuoressa – voit hakea asuntoa myös yksin!

Päivitys 6.3.2019: Tämä asunto on nyt vuokrattu! Kiitos kaikille kiinnostuneille ja yhteyttä ottaneille.

AYY:llä on toisinaan tarjolla asuntoja, joihin voi hakea asumaan kuka tahansa opiskelija. AYY vuokraa kuitenkin asuntoja ensisijaisesti suosien ylioppilaskunnan jäseniä. Jäsenellä ei tarvitse olla voimassa olevaa asumisoikeusaikaa. Asumisoikeus näihin asuntoihin on kolme (3) vuotta sopimuksen alkamispäivästä. Huomaathan, että mikäli asut jo AYY:n asunnossa, sinua koskee kuukauden irtisanomisaika.

Nyt on vapautumassa kaksio Helsingin Roihuvuoressa!

Asunnon osoite: Kääpiöidenpolku 4 A 29

Huhtikuun alusta vapautuva kaksio on kooltaan 51 m2 ja siinä on kaksi makuuhuonetta, keittiö, kylpyhuone ja parveke. Asunto sijaitsee talon 5. kerroksessa ja talossa on hissi. Vuokra on 683,40 €/kk. Tätä asuntoa voi hakea yhdessä kaksi hakijaa, jotka tekevät AYY:n kanssa yhden yhteisen vuokrasopimuksen TAI asunnon voi vuokrata yksi päävuokralainen, joka vastaa yksin AYY:lle vuokranmaksusta ja hoitaa alivuokraussopimuksen itse toisen asukkaan kanssa.

Kääpiöidenpolku 4 sijaitsee vehreällä ja väljään rakennetulla alueella Roihuvuoressa, lähellä luontoa ja merta. Roihuvuori on moderni lähiö metsäisessä ympäristössä ja asuinalueena yhä enemmän nuorten suosiossa. Alueen erikoisuus ovat japanilaistyylinen puutarha sekä kirsikkapuisto, jossa vietetään vuosittain kirsikkapuiden kukintoa juhlistavaa Hanami-juhlaa. AYY:n talo Kääpiöidenpolulla on lähellä ruokakauppoja ja Itäkeskuksen palvelut ovat puolentoista kilometrin päässä. Talon läheisyydestä löytyvät myös bussipysäkit, joista kulku metroasemille käy helposti. Matka Otaniemeen kestää noin 40 minuuttia.

Small aa

(Kuvassa suuntaa antava pohjapiirros asunnosta.)

Lisätietoa AYY:n asunnoista ja kiinteistöistä löydät DomostaHae asuntoa tällä lomakkeella.

Kuvassa: Kääpiöidenpolku 4

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *