1.3. vapautuva kaksio Helsingin Roihuvuoressa – avoin haku kaikille opiskelijoille

Päivitys 28.2.2019: Tämä asunto on nyt vuokrattu.

 

AYY:llä on toisinaan tarjolla asuntoja, joihin voi hakea asumaan kuka tahansa opiskelija. AYY vuokraa kuitenkin asuntoja ensisijaisesti suosien ylioppilaskunnan jäseniä. Jäsenellä ei tarvitse olla voimassa olevaa asumisoikeusaikaa. Asumisoikeus näihin asuntoihin on kolme (3) vuotta sopimuksen alkamispäivästä. Huomaathan, että mikäli asut jo AYY:n asunnossa, sinua koskee kuukauden irtisanomisaika.

Nyt vapautumassa on kaksio Helsingin Roihuvuoresta!

Asunnon osoite: Kääpiöidenpolku 4 B 56

Maaliskuun alusta vapautuva kaksio on kooltaan 41 m2 ja siinä on olohuone, makuuhuone, keittiö, kylpyhuone ja parveke. Asunto sijaitsee talon 4. kerroksessa ja talossa on hissi. Vuokra on 549,40 €/kk. Tätä asuntoa voi hakea yhdessä kaksi hakijaa, jotka tekevät AYY:n kanssa yhden yhteisen vuokrasopimuksen TAI asunnon voi vuokrata yksi päävuokralainen, joka vastaa yksin AYY:lle vuokranmaksusta ja hoitaa alivuokraussopimuksen itse toisen asukkaan kanssa.

Small k%c3%a4%c3%a41

(Kuvassa suuntaa antava pohjapiirros asunnosta.)

Lisätietoa AYY:n asunnoista ja kiinteistöistä löydät Domosta. Hae asuntoa tällä lomakkeella.

Kuvassa: Kääpiöidenpolku 4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *