Kaverikämppiä tarjolla Vuosaaressa erillisillä vuokrasopimuksilla!

Pohjavedenkadun talosta Vuosaaressa vapautuu 1.1.2019 alkaen kaksi neliötä (asunnot nro 02 ja 13) ja AYY pilotoi näihin asuntoihin kaverihakua. Molemmat asunnot vuokrataan yhdelle päävuokralaiselle, joka saa vapaasti ottaa asuntoon alivuokralaisekseen kenet haluaa eli asukkaille ei tehdä yhteistä vuokrasopimusta. Hakijoista siis vain yhden täytyy olla AYY:n jäsen. Mikäli hakijoita on paljon, voidaan asukasvalinnassa suosia kaveriporukoita, joissa useampi on AYY:n jäsen. Asumisoikeusaikaa ei tarvitse olla jäljellä, pilotointivaiheessa asumisoikeusaikaa asuntoihin annetaan kolme vuotta (tai päävuokralaisen asumisoikeuden päättymiseen saakka, jos sitä on enemmän).

 

Molemmissa neliöissä on kolme makuuhuonetta, keittiö ja olohuone sekä oma parveke ja sauna. Asuntojen koko on 88,5 m2 ja vuokra on 1070, 85 euroa. Vuokraan kuuluu vesi ja internet, sähkösopimuksen tekemisestä vuokralainen vastaa itse. Päävuokralainen huolehtii vuokranmaksusta kokonaisuudessaan AYY:lle ja asukkaat voivat keskenään sopia alivuokralaisten vuokrasta.

 

Asuntoja haetaan tällä lomakkeella. Lomakkeen täyttää hakija, joka on AYY:n jäsen ja on halukas vuokraamaan asunnon päävuokralaisena. Lomakkeeseen kirjataan myös muiden, alivuokralaisena asuntoon muuttavien henkilöiden nimet ja mahdollinen opiskelijastatus/AYY:n jäsenyys. Hakuaika asuntoihin on 22.11.2018-15.12.2018.

 

Asunnot ovat identtisiä ja toista niistä pääsee katsomaan tiistaista 27.11.2018 alkaen hakemalla avaimet AYY:n palvelutoimistolta. Asunnot ovat lähellä Vuosaaren metroasemaa ja metromatka Otaniemeen kestää noin puoli tuntia. Vuokrasopimukset asuntoihin tehdään 1.1.2019 alkaen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *