AYY valitsi vuoden 2019 edustajiston puheenjohtajan ja hallituksen muodostajan

Tiedote
Aalto-yliopiston ylioppilaskunta
1.11.2018
Julkaistavissa heti

AYY valitsi vuoden 2019 edustajiston puheenjohtajan ja hallituksen muodostajan

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) edustajisto valitsi torstaina 1.11.2018 pidetyssä kokouksessaan vuoden 2019 edustajiston puheenjohtajan ja hallituksen muodostajan. Edustajiston puheenjohtajana toimii ensi vuonna Werneri Huhtinen ja hallituksenmuodostajana Tapio Hautamäki.

Werneri Huhtinen on viidennen vuoden prosessiteekkari. ”Edustajistotyöskentelystä on viime vuosien aikana tullut itselleni tärkeää ja haluan omalta osaltani olla vaikuttamassa ylioppilaskunnan päätöksenteon keskuksen toiminnan jouhevuuteen ja vaikuttavuuteen”, sanoo Huhtinen.

Tapio Hautamäki on ylioppilaskunta-aktiivi perustieteiden korkeakoulusta. ”Aalto-yhteisö on tarjonnut minulle maailman parasta opiskelijan elämää: onnistumisia, omaa maailmaa avartavia keskusteluja ja huikeita tyyppejä, joiden kanssa on ollut mahtavaa tehdä töitä. Tätä yhteisöä ja opiskelijan elämää haluan viedä eteenpäin ensi vuoden hallituksen muodostajana”, toteaa Hautamäki.

Hallituksen muodostaja tekee esityksen AYY:n vuoden 2019 hallituksesta edustajistolle, joka valitsee uuden hallituksen kokouksessaan 20.11.2018.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 14 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa. Edustajisto on AYY:n ylin päättävä elin, joka valitsee muun muassa ylioppilaskunnan hallituksen ja päättää budjetista.

 

Lisätietoja:
Niko Ferm, pääsihteeri, niko.ferm@ayy.fi, 050 520 9415

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *