AYY: Suvi Vendelin SYL:n puheenjohtajaksi 2019 

Tiedote
Aalto-yliopiston ylioppilaskunta
4.10.2018
Julkaistavissa heti

AYY: Suvi Vendelin SYL:n puheenjohtajaksi 2019 

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY esittää Suvi Vendelinia Suomen ylioppilaskuntien liiton puheenjohtajaksi vuodelle 2019.

Suvi Vendelin. Kuva: Johanna Vuorelma

Vendelin, 24, opiskelee Aalto-yliopistossa arkkitehtuuria. Tänä vuonna hän on toiminut AYY:n hallituksessa, vastuullaan koulutuspoliittinen vaikuttaminen ja kehitysyhteistyö. Vuoden aikana Vendelinin toimenkuvaan on kuulunut mm. Aallon 130 opiskelijaedustajan koordinoiminen ja ohjaaminen sekä Opetus- ja kulttuuriministeriön korkeakouluvision toimeenpanon seurantaa. Aiemmin Vendelin on toiminut muun muassa puheenjohtajana AYY:n Opintoneuvostossa sekä hallituksessa ja useissa vastuutehtävissä Aalto-yliopiston Arkkitehtikillassa.

”Ensi vuosi on ylioppilasliikkeelle ensiarvoisen tärkeä. Kolmet vaalit, hallitusohjelmaneuvottelut ja Suomen EU-puheenjohtajuus vaativat jokaisen opiskelijavaikuttajan panoksen”, Vendelin korostaa.

”Suvin edunvalvonnallinen osaaminen on vailla vertaansa niin Aallossa kuin kansallisella tasolla. Hän on ennakkoluulottomasti lähtenyt tekemään vaikuttamistyötä näkyvämmäksi yhteisössä ja onnistunut tässä mahdottomana pidetyssä tehtävässä”, AYY:n hallituksen puheenjohtaja Noora Vänttinen toteaa.

SYL valitsee hallituksen vuodeksi 2019 liittokokouksessaan Otaniemessä 16.–17. marraskuuta. SYL edustaa Suomen yliopisto-opiskelijoita valtakunnan tasolla ja ottaa kantaa koulutuspoliittisiin, sosiaalipoliittisiin ja kansainvälisiin kysymyksiin.

Lisätietoja:
Suvi Vendelin, suvi.vendelin@ayy.fi, 040 752 4692
AYY:n hallituksen puheenjohtaja Noora Vänttinen, noora.vanttinen@ayy.fi, 050 520 9420

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *