Viikkotiedote 39/2018

Ensimmäistä kertaa järjestettävä taidefestivaali Otaniemen yö valtaa kampuksen ensi viikon lauantaina 6.10. Festivaalin ohjelma on nyt julkaistu ja se löytyy osoitteesta http://bitly.com/OtaniemenYoOhjelma . Ohjelmia on jaossa myös AYY:n keskustoimistolla sekä tapahtumapaikoilla festivaalipäivänä.

P.S. Vastaa AYY:n palvelukyselyyn ja anna ylioppilaskunnalle arvokasta tietoa kokemuksistasi ja palveluiden tarpeellisuudesta https://my.surveypal.com/AYY-n-palvelukysely-2018-AYY

 

Viikko 39

Viikko 40

 

AYY TIEDOTTAA

 1. AYY:n palvelukysely 2018
 2. Tule vapaaehtoiseksi Otaniemen yöhön 6.10.
 3. AYY: Edunvalvonta nyt myös Telegrammissa

TYÖELÄMÄ

 1. TalentIT 2018 rekrytointimessut
 2. Sweco trainee – haku on alkanut

TAIDEVUOSI JA KULTTUURI

 1. Polyteekkarimuseo: 60 vuotta maailmanluokan mahtavuutta

TAPAHTUMAT

 1. Pollux, Tera, Teekkarispeksi, Mökä, Aalto Tennis – Löydä uusi harrastus yhdistysten info- ja saunailloista
 2. Lakinlaskijaiset Dipolissa 1.10. – Lipunmyynti kandikeskuksessa 24.-28.9.
 3. OUBS Streamauskoulutus 25.9.
 4. Verenluovutus Dipolissa ke 26.9.
 5. Tutkijoiden Yö Startup Saunalla 28.9.
 6. FallUp 2.10.

13.TechRace Espoo 4.10.

 1. Lukkaritoimikunnan ja Polyteknikkojen kuoron yhteissitsit Smökissä 20.10.
 2. Polin Appro 7.11.2018 – Lipunmyyntejä luvassa taas 24.9. alkaen

LIIKUNTA JA RETKEILY

 1. Polijazzin tanssitunnit alkavat
 2. Purjehduskokeiluja 8.-17.10.
 3. Cheerleading-alkeiskurssi 7.10-9.12.2018

HYVINVOINTI

 1. UniSportin syysterveiset

MUUT

 1. Esittele Aaltoa lukioissa!
 2. Neon Rave Artistikisa
 3. Vietä kesä 2019 töissä Kanadassa!
 4. 4UNI-ratkaisukilpailu korkeakouluopiskleijoille – Hae mukaan 30.9. mennessä

 

AYY TIEDOTTAA

1. AYY:n palvelukysely 2018

Tervetuloa vastaamaan AYY:n palvelukyselyyn! Ylioppilaskunta tuottaa jäsenilleen monia erilaisia palveluita, kuten yhteisö-, asumis- ja liikuntapalveluita. Tämän kyselyn avulla selvitetään jäsenten kokemuksia ja mielipiteitä niiden tarpeellisuudesta, laadusta ja niihin liittyvästä viestinnästä. Kysely tuottaa tarpeellista tietoa sekä ylioppilaskunnan että yliopiston toiminnan kehittämisen tueksi.

https://my.surveypal.com/AYY-n-palvelukysely-2018-AYY

Tutkimuksen toteuttaa Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiö Otus. Lisätietoja tutkimuksesta saat Otuksen tutkijalta Rasmus Reinikaiselta (rasmus.reinikainen@otus.fi).

Kyselyn täyttämiseen kuluu noin 20 minuuttia ja vastausaikaa on maanantaihin 1.10. asti. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 10 leffalippua ja yksi ilmainen käyttökerta kertavuokrattavaan tilaan (pois lukien Servin mökki ja Rantasauna). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvontaan jättämiäsi yhteystietojasi ei yhdistetä vastauksiisi.

2. Tule vapaaehtoiseksi Otaniemen yöhön 6.10.

Otaniemen yöhön lauantaille 6.10. etsitään vapaaehtoisia. Kyseessä on monitaiteellinen festivaali, jossa luvassa eri näköisiä tapahtumia esimerkiksi Väreessä, Dipolissa ja ympäri kampusta. Vapaaehtoisten vuorot ajoittuvat klo 13-21 välille ja ovat pituudeltaan 3-5h. Vapaaehtoiset neuvovat festivaalikävijöitä oikeisiin paikkoihin, jakelevat ohjelmalehteä ja vastaavat yleisön kysymyksiin. Lisäksi vapaaehtoisia tarvitaan valokuvaamaan, taukotilaa hoitamaan ja muihin avustaviin tehtäviin. Vapaaehtoisille järjestetään lyhyt infotilaisuus ti 2.10. klo 16.30 Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan toimistolla (Otakaari 11).

Vapaaehtoiset saavat vuorosta lämpimän ruuan, leffalipun Elossa-festivaaleille haluamaansa näytökseen (29.10.-3.11.) sekä kutsun myöhemmin järjestettävään Otaniemen yön karonkkaan.

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=0377CHYR0EKKo6ccnH8gelqUeg23k_tBmr4Tl7IOrOVUQUMzVklWWUZVOTZIQTNBU1RBODExQzkxSi4u

Tapahtuman FB-sivu löytyy osoitteesta: https://www.facebook.com/events/2220457434854832/
Nettisivut osoitteesta https://otaniemenyo.fi/
Lisätietoja vapaaehtoskoordinaattori: anni.niemela@ayy.fi

3. AYY: Edunvalvonta nyt myös Telegrammissa

Herättääkö perustulo tunteita, mutta et tiedä kenelle niitä jakaisit? Haluaisitko pallotella ajatuksia avoimista tietojärjestelmistä, mutta kämppiksesi on kyllästynyt kuuntelemaan. Ei se mitään, AYY: Edunvalvonta -keskustelukanava löytyy nyt myös Telegram-pikaviestimestä!

AYY: Edunvalvonta on epävirallinen ja sitoutumaton alusta edunvalvonnalliselle keskustelulle ja toiminnalle Aallossa, Suomessa ja maailmalla. Yhteisöön mukaan tuleminen ei sido mihinkään, eikä liittyäkseen tarvitse olla hallinnon opiskelijaedustaja tai edes Aallon opiskelija.

Kanava löytyy osoitteesta: t.me/AYYadvocacy

Lisätietoja antaa vaikuttamisen ja viestinnän päällikkö Heikki Isotalo, heikki.isotalo(at)ayy.fi

 

TYÖELÄMÄ

4. TalentIT 2018 rekrytointimessut

Etsitkö uramahdollisuuksia – kaipaatko buustausta työnhakuun? Tule verkostoitumaan TalentIT rekrytointimessuille Otahalliin (Otaranta 6) torstaina 1.11.2018 klo 11:00-17:00.

TalentIT on Suomen suurin ICT-alan ura- ja rekrytointitapahtuma. Messuille osallistuu tänä vuonna laaja kattaus kiinnostavia työnantajia innovatiivisista startupeista suuriin kansainvälisiin toimijoihin. Uutuutena avautuu poikkitieteellinen TalentX alue, joka sisältää ongelmanratkaisutaitojen mittaamista ja työhön liittyvän osaamisen testaamista haastatteluissa. Nämä toimintapisteet toimivat väylänä esim. varsinaiseen työhaastatteluun.

Lisäksi TalentIT:n Career Forum (https://fairs.aalto.fi/talentit/vieraalle/career-forum/) tarjoaa Aallon opiskelijoille työnhakupalveluita CV:n ja LinkedIn-profiilin muokkaamisesta haastatteluvalmennukseen sekä vinkkejä video-CV:n tekoon. Opiskelijat voivat myös varata kiinnostavien yritysten edustajien kanssa kahdenkeskisiä tapaamisia messujen Snap Meeting Corneriin Brella-palvelun kautta.

Tapahtumaan on ilmainen pääsy – tervetuloa verkostoitumaan!

5. Sweco trainee – haku on alkanut

Sweco Trainee 2019 -ohjelma tarjoaa nuorille tekniikan asiantuntijoille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja valmistautua tulevaisuuden haasteisiin! Etsimme 14 tulevaisuuden asiantuntijaa eri puolille Suomea erilaisiin työtehtäviin.

Sweco Trainee-ohjelma kestää vuoden, jonka aikana nuoret asiantuntijat työskentelevät tietyssä tehtävässä toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa. Osallistujat kokoontuvat säännöllisin väliajoin Trainee-koulutuspäiviin, jotka sisältävät muun muassa esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen kehittämistä, projektikoulutusta, kokemuksellisiin teknologioihin tutustumista sekä valmennusta tulevaisuuden esimiestehtäviin.

Etsimämme Sweco Trainee on motivoitunut vastavalmistunut tai urallaan alkuun päässyt tekniikan alan insinööri tai diplomi-insinööri, jolla on halua ja kykyä kehittää itseään muun muassa projektinjohto- ja esimiestehtäviin. Työsuhde alkaa tammikuun 2019 alussa.

Haku Sweco Trainee -ohjelmaan on avoinna 10.9.-7.10.2018. Lue lisää, millaisia paikkoja ohjelmassa on tarjolla ja hae mukaan: https://www.sweco.fi/trainee/

 

TAIDEVUOSI JA KULTTUURI

6. Polyteekkarimuseo: 60 vuotta maailmanluokan mahtavuutta

Otaniemen Polyteekkarimuseo juhlii tänä syksynä 60-vuotissyntymäpäiväänsä asiankuuluvalla ilolla. Syntymäpäivää juhlistetaan Otaniemen yön yhteydessä 6.10. tervehdysten ja tarjoilun kera.

Mutta mikä kumma on Polyteekkarimuseo, mistä se sai alkunsa, ja mitä sille kuuluu nyt? Lue museonjohtaja Tiina Metson blogiteksti, niin tiedät: https://ayy.fi/blogi/2018/09/24/polyteekkarimuseo-60-vuotta-maailmanluokan-mahtavuutta/

 

TAPAHTUMAT

7. Pollux, Tera, Teekkarispeksi, Mökä, Aalto Tennis – Löydä uusi harrastus yhdistysten info- ja saunailloista

25.9. Tähtitiede- ja rakettikerho Polluxin tutustumissaunailta

PAIKKA: Kattosauna, Jämeräntaival 3A, ylin kerros
AIKA: Tiistai 25.9.2018, 18:30-23:00
Lisätietoja: https://www.facebook.com/events/297331754202381/

PLACE: Rooftop sauna (Kattosauna), Jämeräntaival 3A, top floor
TIME: Tuesday 25.9.2018, 18:30-23:00
More information: https://www.facebook.com/events/297331754202381

25.9. Teekkariratsastajien uusien ilta

Paikka: Ossinkulma (Otakaari 18 A)
Aika: Tiistai 25.9. klo 18
Lisätietoja: https://tera.ayy.fi/2018-9-25-uusien-ilta-newbies-evening/

26.9. Teekkarispeksin tutustumisilta

Paikka: Ossinsauna (Otakaari 18)
Aika: Keskiviikkona 26.9. klo 18:00
Lisätietoja: https://www.facebook.com/events/265772664060008/

28.9. Metal Club Mökän Phuksisauna

Paikka: Rantasauna (Jämeräntaivalt 5:n taakse)
Aika: perjantai 28.9. klo 18:00
Lisätietoja: https://www.facebook.com/events/2243758449190855/

30.9. Aalto Tenniksen kauden avajaisilta

Paikka: Otarannan Kerhotila
Aika: Sunnuntai 30.9. klo 17:00
Lisätietoja: https://www.facebook.com/events/325299121565462/

8. Lakinlaskijaiset Dipolissa 1.10. – Lipunmyynti kandikeskuksessa 24.-28.9.

Tämän huomioiden Teekkarijaosto on mahtavassa viisaudessaan päättänyt jatkaa myös kesäaikaa, ja täten lakin käyttöaikaa tänä vuonna päivän pidempään.

Illan aloittaa suomalainen uuden sukupolven pop-artisti Aleksanteri Hakaniemi! Meininki huipentuu, kun Saksasta asti lavaa saapuu tömistämään kesähittejä tahkonnut ItaloBrothers! Keskiyöllä seuraa kaikkien odottama hetki, kun lakit lasketaan Retuperän WBK:n sulosointujen saattelemana. Illan aikana luvassa on myös karaokea, liukumäki ja RODEOANKKA!🔥🔥🔥

Lakinlaskijaispäivän käynnistää Otatarhan Ajot Alvarin aukiolla, josta siirrytään kätevästi Lakinlaskijaisten etkoille Smökkiin! Dipolissa bileet pärähtävät käyntiin klo 21 ja jatkuvat aina klo 03 saakka!

Fyysiset lipunmyynnit järjestetään 24-28.9. klo 10-14 Kandikeskuksen aulassa sekä osoitteessa: https://bailataan.fi/events/68c5097b-b119-4d99-a3e1-77f27c2c4a44

9. OUBS Streamauskoulutus 25.9.

OUBSin streamauskoulutuksessa hankit perustiedot keikallamme toimimisesta: tekniikasta, kuvaamisesta, kuvamiksaamisesta, äänityksestä ja valaisusta. Koulutus mukautetaan osallistujien taitotason ja kokemuksen mukaan sopivaksi mutta referensseinä tulemme käyttämään yleisimpiä OUBSin keikkatyyppejä eli tapahtumien monikamerascreenausta ja striimausta.

Koulutus pidetään Workshop muotoisena harjoitteena joissa pääset tutustumaan OUBSin striimauskalustoon ja kokeilemaan käytännössä mitä laitteilla pystyy tekemään. Koulutus on ilmainen ja avoin kaikille AYY:n ja OUBS ry:n jäsenille.

Mitä? OUBSin streamauskoulutus
Missä? Jämeräntaival 1 Studio
Milloin? 25.9. klo 18.00

https://www.facebook.com/events/566473413784445/

10. Verenluovutus Dipolissa ke 26.9.

SPR:n kiertävä veripalvelupiste saapuu Otaniemen Dipoli Palaver-saliin keskiviikkona 26.9 klo 11-16. Tule ojentamaan auttava kätesi. Testaa, sovitko luovuttajaksi osoitteessa www.sovinkoluovuttajaksi.fi

11. Tutkijoiden Yö Startup Saunalla 28.9.

VTT ja Startup Sauna kutsuvat kaikki Aallon opiskelijat juhlimaan Tutkijoiden Yötä Startup Saunalle 28.9. alkaen klo 16.00! Tule kuulemaan pitchejä ja näkemään demoja VTT:n tutkijoilta heidän innovatiivisista ratkaisuistaan globaaleja haasteita vastaan; mm. Meriroskahaaste-palkittu PlastBug-tiimi esittelee kuinka he taistelevat merien muovijätettä vastaan: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201808282201164867_u0.shtml.

Tiedekö tylsää? Mieti uudestaan! Innostava paneelikeskustelu pureutuu siihen, kuinka soveltavasta tutkimuksesta tehdään maailmaa mullistavia innovaatioita ja liiketoimintaa! Kevyttä naposteltavaa ja virvokkeita on tarjolla. Tapahtumassa arvotaan myös PureWaste t-paitoja sekä lounas tutkijan kanssa! Tilaisuuden jälkeen suunnataan Fat Lizardiin (omakustanteisille) oluille. Lisätietoja Facebookin tapahtumasivulla: https://www.facebook.com/events/262078011087904/?active_tab=about

12. FallUp 2.10.

Euroopan suurin opiskelijoille tarkoitettu yrittäjyystapahtuma on täällä taas! FallUp kerää yhteen 2000 opiskelijaa tarjoten heille konkreettisia mahdollisuuksia. Paikalle on saapumassa kymmeniä headhuntereita sekä menestyneitä yrityksiä, lukuisia startupeja esittelemään uusimpia innovaatioitaan (sinulla on mahdollisuus kokeilla niitä ensimmäisten joukossa!) sekä maailmanluokan puhujia kuten Peter Vesterbacka ja Riku Asikainen. Unohtumattoman tapahtumasta tekevät gaming forest (tule paikalle selvittämään mistä oikein on kyse) sekä afterpartyt upeassa miljöössä…

13.TechRace Espoo 4.10.

For anyone interested in learning, solving, developing and trying new stuff with tech!

TechRace tours through 9 cities to find the top concentration of tech heads in Finland. In every event, the local participants will receive a pool of challenges to solve, ranging from programming puzzles to design problems, from basic tasks to extremely problematic ones. The winning city, “the techiest of them all”, is chosen based on the total points all participants earn during the local TechRace event. So, gather your local tech community together and get ready to race against other cities!

TechRace participant will get a huge advantage when applying to Junction 2018! Our Espoo event is organized together with Junction, Startuplifers and Aaltoes.

 • WHAT: TechRace Espoo
 • WHERE: Startup Sauna Betonimiehenkuja 3D
 • WHEN: Thursday 4.10.2018 17.00->
 • REGISTER: hackjunction.typeform.com/to/yB6bxy
 • MORE INFO: hackjunction.com/techrace

P.S. remember to bring your own laptop 😉

14. Lukkaritoimikunnan ja Polyteknikkojen kuoron yhteissitsit Smökissä 20.10.

Lukkaritoimikunta ja Polyteknikkojen Kuoro järjestävät lauantaina 20.10. klo 18:00 yhteiset sitsit Servin Mökissä Otaniemessä. Sitsien yhteydessä pidetään kuoron jokavuotinen kvartettikilpailu. Samanlaista tilaisuutta ei ole järjestetty sitten vuoden 1993, joten sinulla on mitä mainioin mahdollisuus osallistua herättämään tämä mahtava traditio eloon. Älä missaa tilaisuutta päästä avaamaan ääntäsi, laulat sitten hyvemmin tai mieluummin.

Ilmoittautuminen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4AhXmEA6M-zbsG7RWc_qbFIurYXp3bhg15UEbRTThcq8yVA/viewform

Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/2245046072393431/

15. Polin Appro 7.11.2018 – Lipunmyyntejä luvassa taas 24.9. alkaen

Tänä vuonna 7.11. aikakoneen kyydissä matkaava Polin Appro häikäisee, lumoaa ja riemastuttaa haalarikansaa hurjemmin kuin koskaan! Illan aikana kerättyjen suoritusmerkintöjen mukaan saa jatkopaikalla palkinnoksi haalarimerkin. Koe fantastisen hyperboloidinen approilta ja bailaa jatkoilla huippuartistien tahdissa!

Tapahtuma alkaa portaittain DTM:stä (Mannerheimintie 6b, Helsinki) kello 16.00 lähtien, jonka jälkeen kiertelyaikaa on klo 23.00 asti. Yhteiset jatkot pamahtavat käyntiin klo 21.00 Apollo Live Clubista (Mannerheimintie 16, Helsinki).

Tänä vuonna Polin Appron teemana on Back to the Future eli osallistujia kehotetaan pukeutumaan siksi henkilöksi, kuka olit.

Lippuja voit ostaa lipunmyyntipisteistä tai bailataan.fi:stä. Lipunmyyntiajat päivitetään tapahtumaan. Lippu maksaa 14€  ja jatkojen narikkamaksu sisältyy hintaan. (bailataan.fi palvelumaksu 0,40€)

https://www.facebook.com/events/659131151139641/

LIIKUNTA JA RETKEILY

16. Polijazzin tanssitunnit alkavat

Polijazzin tanssitunnit alkavat ma 1.10.2018. Tunnit pidetään Yhdistystilassa osoitteessa Jämeräntaival 1 (sisäpihalla pohjakerroksessa). Tarjolla on mm. breikkiä, nykytanssia, reggaetonia, itämaista tanssia ja housea. Ilmoittautuminen osoitteessa http://polijazz.ayy.fi Tervetuloa!

17. Purjehduskokeiluja 8.-17.10.

Haluaisitko kokeilla purjehdusta? Ilmoittaudu mukaan Teekkaripurjehtijoiden maksuttomalle esittelypurjehdukselle lokakuun alussa. Päivämäärävaihtoehdot, kipparit ja ilmoittautumislinkki osoitteessa https://trip.ayy.fi/wordpress/?p=3158! Esittelypurjehdus kestää noin kolme tuntia, lähtee Ruoholahdesta ja alkaa n. klo 16-17 ja sille mahtuu 4-5 henkilöä / vene. Purjehdus on tarkoitettu Teekkaripurjehtijoista kiinnostuneille tai vähän aikaa sitten jäseneksi liittyneille. Tervetuloa tutustumaan lähivesiin ja purjehduksen saloihin hyvässä seurassa!

18. Cheerleading-alkeiskurssi 7.10-9.12.2018

APC Foxes järjestää alkeiskurssin kaikille kiinnostuneille sunnuntaina 7.10. alkaen. Kurssi maksaa 25 EUR ja harjoitukset ovat joka sunnuntai klo 17:30-19:00 (10 kertaa)! Kurssin jälkeen voi halutessaan jatkaa APC Foxes joukkueessa, joka treenaa ja esiintyy läpi vuoden. Lisätietoja kysymällä FB-inboxissa! Kurssin järjestää Aalto-yliopiston joukkue APC Foxes ja se on tarkoitettu yliopistoikäisille harrastajille.

Kurssilla harjoitellaan kaikkia osa-alueita mitä kilpa-cheerleading sisältää: Stuntteja, pyramideja, akrobatiaa, hyppyjä ja huutoja.

 

HYVINVOINTI

19. UniSportin syysterveiset

Hyvinvoinnistaan huolehtivan opiskelijan paras kaveri on kausikortti. Edullisella kausikortilla pääset kuntosalille niin usein kuin haluat, voit osallistua ryhmäliikuntaan sekä yleisille palloiluvuoroille. Kausikortilla treenaat missä haluat – käytössäsi on kuusi liikuntakeskustamme Otaniemessä, Kluuvissa, Töölössä, Meilahdessa, Kumpulassa ja Viikissä! Aalto-yliopiston opiskelijana saat vuoden kausikortin alkaen 101 € (8,4 € /kk). Tule kokeilemaan palveluitamme – ensimmäinen kerta on ilmainen!

Lue lisää: http://bit.ly/UniSportAyy2018

 

MUUT

20. Esittele Aaltoa lukioissa!

Joka lukuvuosi Aalto-yliopiston opiskelijat kiertävät lukioissa, messuilla ja varuskunnissa kertomassa yliopisto-opiskelusta mahdollisille tuleville fukseille, ja tätä varten tarvitaan paljon reippaita infoilijoita. Abi-infokoulutukset järjestetään:

Ti 9.10. klo 14-17 (suomeksi)
Ons 10.10 kl 14-17 (på svenska)
Thu 11 October 2-5 pm (in English)
Ti 30.10. klo 14-17 (suomeksi)

Koulutukset järjestetään Kandidaattikeskuksessa (Otakaari 1), tila vahvistuu myöhemmin. Koulutuksessa käydään läpi Aallon hakumenettelyjä, hakuaikoja ja muutamia opiskelijavalintojen erikoistapauksia, sekä itse esiintymistä. Kannattaa huomioida, että vain koulutuksen käyneet voivat saada palkkion pitämästään infosta (palkkio 100€). Ilmoittautuminen koulutuksiin löytyy sivulta: https://tinyurl.com/Infoilijakoulutus2018

Ilmoittautukaa mieluiten viimeistään kolme päivää ennen valitsemaanne koulutuspäivää, jotta tiedämme paljonko osallistujia on.

Lisätietoja: Aalto-yliopiston Hakijapalvelut hakijapalvelut@aalto.fi

21. Neon Rave Artistikisa

Unelmoitko mahtavien mixtapejesi soittamisesta isommallekin yleisölle kuin pelkille huonekasveillesi?

Neon Rave 2018 järjestetään 26.10., ja täten julistamme kaikkien aikojen ensimmäisen artistikilpailun! Nyt jokaisella on mahdollisuus tavoitella paikkaa dekkien takana vuoden kovimmissa raveissa! Otaniemen kansa pääsee myös vaikuttamaan siihen, kuka uusi kasvo nousee lavalle.

Osallistuminen on helppoa: lähetä maksimissaan 10 minuutin teasermixtape osoitteeseen kasper.nurmi@aalto.fi (mielellään esim Mixcloud/Soundcloud/Drive -linkkinä). Lisää viestiin myös lyhyt kuvaus itsestäsi. Deadline on perjantai 28.9. klo 23:59, jonka jälkeen toimikunta valitsee parhaat jatkokierrokselle. Lokakuun ensimmäisellä viikolla Otaniemen kansa pääsee äänestämään, mikä niistä on paras! Voittaja saa paikan Neon Raven tämän vuoden artistikaartiin ja pääsee soittamaan täpötäydelle reivaavalle Smökille!

22. Vietä kesä 2019 töissä Kanadassa!

Hae 30.9. mennessä Kaledonistit ry:n ainutlaatuiseen vaihto-ohjelmaan ja vietä kesä 2019 töissä Torontossa! Kaksivaiheinen vaihto-ohjelmamme alkaa vauhdikkaasti kanadalaisopiskelijoiden järjestämällä orientaatiolla ja road tripillä sekä noin 10 viikon kesätyöjaksolla, matkustelua ja kaupunkiin tutustumista unohtamatta.

University of Toronton ja Aallon, Helsingin yliopiston sekä Hankenin yhteinen vaihto-ohjelma on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti edelleen toiminnassa oleva opiskelijavaihto, vuosi 2021 on Kaledonistien 70-vuotisjuhlavuosi!

Hakemukseen tarvitset vain englanninkielisen CV:n ja lyhyen hakuvideon. Lue lisää ja hae mukaan osoitteessa http://www.kaledonistit.com/haku-2019 (DL 30.9.2018)

23. 4UNI-ratkaisukilpailu korkeakouluopiskleijoille – Hae mukaan 30.9. mennessä

Haku maailman muuttajille on auki! 4UNI on korkeakouluopiskelijoiden ja vastavalmistuneiden matalan kynnyksen ja korkean kunnianhimon ratkaisukilpailu. Kisaan haetaan yksilönä ja monitieteisissä tiimeissä ratkotaan yhteiskunnan viheliäisiä haasteita liiketoiminnan keinoin. Tämän vuoden teemoina ovat kiertotalous ja tasa-arvoiset mahdollisuudet. Tartu haasteeseen ja hae mukaan syyskuun loppuun mennessä: http://4uni.fi

***

Tämä on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan viikkotiedote viikolle 39/2018. Viikkotiedotteesta löydät AYY:n, sen järjestöjen ja jaostojen uutiset ja muuta opiskelijan kannalta hyödyllistä tietoa.

Mikäli haluat oman tekstisi viikkotiedotteeseen, lähetä se valmiissa muodossa osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi edellisen viikon torstaina klo 10.00 mennessä. Tekstin suosituspituus on 500 merkkiä ja enimmäispituus 1 000 merkkiä.

Tiedote on luettavissa myös AYY:n verkkosivuilla osoitteessa www.ayy.fi/viikkotiedote

Yhdistyksiä koskevat asiat löydät yhdistystiedotteesta. Lue tiedote osoitteessa http://ayy.fi/yhdistystiedote

Haluatko poistua viikkotiedotelistalta? Kilkkaa seuraavaa linkkiä ja seuraa ohjeita sivun alalaidassa: https://list.ayy.fi/mailman/listinfo/ayy-info-fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *