Yhdistystiedote viikolle 36/2018

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 36/2018

Nyt voitte ehdottaa Vuoden Aalto-urheilijaa (kohta 4) tai Pyöreän Tornin Kiltaan arwoisia (kohta 5). Mikäli tapahtumasi kaipaa astioita, kurkkaa kampusjaoston vinkit (kohta 6). Merkitse myös kalenteriisi yhdistyskoulutuksen uudet päivämäärät (kohta 1). Tsemppiä orientaatioviikkoon ja nähdään Aalto Partyssa!

Tulevia tapahtumia ja tärkeitä päivämääriä yhdistyksille ja yhdistystoimijoille
31.8. Otaniemen yön ilmoittautuminen päättyy tänään (https://otaniemenyo.fi/ilmottaudu.html)
2.9. Stadisuunnistuksen ilmoittautuminen päättyy ylihuomenna (kohta 3 tai suoraan ilmoittautumiseen)
4.9. Otasuunnistus
5.9. Aalto Party ja Aalto Afterparty
5.9. Vuoden Aalto-urheilijan ehdottaminen päättyy (kohta 4 ja suoraan lomakkeeseen)
6.9. Otasuunnistu
11.9. Stadisuunnistus
16.9. Aalto 10km/5km (https://www.rantamaraton.fi/aalto-10km-ja-aalto-5km/)
6.10. Otaniemen yö (http://otaniemenyo.fi/)
21.10. PTK:n arwoisien ehdottaminen päättyy (kohta 5 ja suoraan lomakkeeseen)
27.11. Save the date: Yhdistyskoulutus (kohta 1)
28.11. Save the date: Yhdistyskoulutus (kohta 1)
29.11. Save the date: Yhdistyskoulutus englanniksi (kohta 1)

 

Tiedotteen sisältö
1. Yhdistyskoulutukset uudistuvat– Save the dates!
2. Kertavuokrattavien tilojen remontit etenevät aikataulussa
3. Viimeinen mahdollisuus ilmoittautua pitämään Stadisuunnistusrastia 11.9.
4. Ehdota Vuoden Aalto-urheilijaa 2018
5. Ehdota uusia arwoisia Pyöreän Tornin Kiltaan
6.  Astiastojen vuokraus AYY:n piirissä oleville yhdistyksille

 

1. Yhdistyskoulutukset uudistuvat– Save the dates!
Yhdistyskoulutus uudistuu! Tänä vuonna suomenkielinen koulutus on kaksipäiväinen tiistaina 27.11. ja keskiviikkona 28.11. Toisena päivänä ohjelmassa on uusille toimijoille perustietoa yhdistystoiminnasta ja toisena konkareille syventävää teemakoulutusta ajankohtaisista aiheista. Englanninkielinen peruskoulutus järjestetään torstaina 29.11.

Merkkaa päivämäärät jo kalenteriin! Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet yhdistystiedotteessa myöhemmin syksyllä.

Vielä ennätät ehdottaa mielestäsi tärkeitä teemoja koulutuksiin: jarjestoasiat(a)ayy.fi

 

2. Kertavuokrattavien tilojen remontit etenevät aikataulussa
Jämeräntaival 3, 5 ja 7 -kiinteistöjen peruskorjaus Otaniemessä etenee suunnitellusti ja hanke on jo kokonaisaikataulun puolivälissä. Peruskorjaus vaikuttaa myös moniin kertavuokrattaviin tiloihin ja yhdistysten kerho- ja varastotiloihin, jotka sijaitsevat kyseisissä kiinteistöissä.

Remontissa ovat tällä hetkellä seuraavat kertavuokrattavat tilat: Gorsu, Kylän olohuone, Tatamisali ja Monitoimitila. Alustavan aikataulun mukaan Gorsun, Kylän olohuoneen ja Tatamisalin varaaminen on mahdollista taas 6.1.2019 alkaen. Mikäli joku tiloista valmistuu tätä ennen, avaamme varauskalenterin jo aiemmin ja ilmoitamme asiasta nettisivuilla ja yhdistystiedotteessa. Monitoimitilan käyttöönoton ajankohta tarkentuu vuoden 2018 lopussa.

Joulukuussa remonttiin menevät Kattosauna, Pelitila, Sitsikeittiö ja Takkakabinetti. Yhdistysten kerho- ja varastotilojen vuokrasopimukset irtisanotaan viimeistään kolme kuukautta (3kk) ennen remontin alkua.

Remonteista aiheutuu monenlaista haastetta yhdistyksille ja tapahtumajärjestäjille, mutta palkintona kärsivällisyydestä odottavat entistä toimivammat ja viihtyisämmät tilat. Mikäli sinulla on kysymyksiä tai kommentteja AYY:n vuokrattaviin tiloihin tai niiden remonttiin liittyen, voit lähettää viestiä tilasektorille osoitteeseen tilat(at)ayy.fi.

 

3. Viimeinen mahdollisuus ilmoittautua pitämään Stadisuunnistusrastia 11.9.
Elämää on myös Otaniemen ulkopuolella!

Jotta fukseilla olisi loistava tilaisuus tutustua myös muuhun maailmaan, järjestetään tiistaina 11.9. Stadisuunnistus Itäisen Satamakaupungin (tunnettu joissakin kulttuureissa myös Helsinkinä) maisemissa. Rastikiertelyn alkupamaus tapahtuu Senaatintorilla klo 18.00, ja rastikiertelyn jälkeen jatkot Helsingin keskustassa yökerho Capitalissa (Fredrikinkatu 51) alkavat klo 21.00. Rastit ovat auki klo 18.00–21.30.

Tulkaa sankoin joukoin ilahduttamaan fukseja!

Rastinpitäjäksi voi ilmoittautua oheisella lomakkeella sunnuntaihin 2.9. mennessä:
https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/stadisuunnistuksen-rastit-checkpoints-for-stadisuunnistus-2018/

Mikäli teillä on kysyttävää, vastaan tiedusteluihin ilomielin.

Ystävällisin terveisin

Noora Salminen
Fuksimajuri
Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY
+358 50 4687157 | noora.salminen(a)ayy.fi

 

4. Ehdota Vuoden Aalto-urheilijaa 2018
Hei aaltolainen,

nyt voi ehdottaa opiskelijaa, joka ansaitsisi mielestäsi tulla palkituksi Vuoden Aalto-urheilijaksi 2018. Kriteereinä valinnalle ovat urheilusaavutukset kansallisella tai kansainvälisellä tasolla, opintomenestys ja rehti ja reilu osallistuminen yhteisöön.

Ehdota palkinnonsaajaa täällä: https://lomake.ayy.fi/liikunta/ehdota-vuoden-aalto-urheilijaa-2018-nominera-aalto-athlete-2018-nominate-for-aalto-athlete-2018/

Muista siis perustella ehdotuksesi huolella! Lomake sulkeutuu 5.9.2018 klo 23:59. Palkinto luovutetaan Aalto-10km/5km tapahtumassa 16.9.2018.

Lisätietoja: lauri.seppalainen [at] ayy.fi

 

5. Ehdota uusia arwoisia Pyöreän Tornin Kiltaan
Pyöreän Tornin Kilta on Aalto-yliopiston läheisyydessä toimiva kunnia- ja seniorijärjestö. Killan arwoisaksi voidaan kutsua opintojensa loppuvaiheessa olevia tai vastavalmistuneita henkilöitä, jotka ovat osoittaneet jatkuvaa, elävää harrastusta ja mielenkiintoa teekkarikulttuuria tai muuta samanhenkistä Aalto-yliopiston ylioppilastoimintaa kohtaan sekä kehittäneet toimintaa ylioppilaskunnassa tai sen piirissä toimivissa yhdistyksissä. Ehdotuksia PTK:n arwoisiksi voi tehdä 21.10.2018 klo 23:59 saakka osoitteessa https://lomake.ayy.fi/ptk/ehdota-uusia-arwoisia/.

Ehdotuksen voi tehdä yksittäinen henkilö, kilta, yhdistys, tai useampi henkilö, kilta tai yhdistys yhdessä.

Lisätietoja PTK ry:stä löytyy osoitteesta: http://ptk.ayy.fi/

 

6. Astiastojen vuokraus AYY:n piirissä oleville yhdistyksille
AYY kannustaa ekologisuuteen, ja yksi tapa vähentää turhaa jätettä on karsia kertakäyttöastioiden käyttöä tapahtumissa. Otarannan kerhotilasta löytyy astiasto, joka on tilan vuokraajien käytettävissä. Muissa tiloissa astiastoa on vähemmän, mutta vuokrausmahdollisuuksia löytyy sisältäen mm. toimituksen paikalle sekä palautuksen tiskaamattomana. Jalostajilla ja Astivalla on AYY:n piirissä toimiville yhdistyksille edulliset tarjoukset, joista lisätiedot löytyvät tästä:

Jalostajat:
Otaniemen jalostusseura vuokraa Otaniemessä toimiville tahoille illallisastiastoa 220 hengelle joustavasti ja edullisesti! Toimitus Otaniemen alueelle on ilmainen ja ulkopuolelle toimitusmaksu sovitaan erikseen etäisyyden mukaan. Lisäksi hinta sisältää tiskauksen, joten astiat voi palauttaa likaisena! Astiastoa voi vuokrata sähköpostitse osoitteen astiasto(a)jalostajat.fi kautta ja vastaamme mielellämme myös mihin tahansa astiastoon liittyviin kysymyksiin.

Astiva:
– sopimus on voimassa toistaiseksi, poislukien kevään lakkiaisviikko
– alennus aina vähintään 20%, periaatteella mitä aikaisemmin / enemmän tilaa -> sitä isompi alennus
– tilaus tehtävä viimeistään 2 viikkoa etukäteen (kysyntävarauksella)
– määrätarkennus riittää (viikonlopputilaisuuksiin) edeltävänä maanantaina
– toimitus Otaniemen alueelle veloituksetta ma – pe klo 9 – 15
– Smökin toimituksissa / poisnoudoissa ei tarvitse olla paikalla, meillä on sinne avain
– tiskaus sisältyy aina hintaan, eli saa palauttaa tiskaamattomina
– maksuehto 7vrk netto poisnoutopäivästä laskien, myös korttimaksu onnistuu tarvittaessa
– myös AYY:n jäsenten henkilökohtaisiin juhliin saa edullisia tarjouksia

Alennuksen saa jos tekee tilauksen suoraan sähköpostitse astiva(a)astiva.fi ja mainitsee tilauksen tulevan AYY:n piirissä toimivalle yhdistykselle. Nettisivujen kautta tilausta tehdessä alennuksen saa koodilla “AYY2018”.

 

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet (a) ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Essi Puustinen (essi.puustinen (a) ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Haluatko poistua yhdistystiedotelistalta? Kilkkaa seuraavaa linkkiä ja seuraa ohjeita sivun alalaidassa: https://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *