Frank-kortit päivittyvät ja hinnat muuttuvat

Digitaalisen opiskelijakortin sisältävä Frank App -sovellus päivittyy ja opiskelijakorttien hinnat muuttuvat 1.8.2018 alkaen. Voit tutustua Frankin uudistuneeseen opiskelijakorttivalikoimaan ja hintoihin täällä.

Alla vastauksia muutamaan usein kysyttyyn kysymykseen Frankin uudesta sovelluksesta.

Miksi uusi Frank App pyytää minua rekisteröitymään?

Frank Appin uusi versio pyytää sinua rekisteröitymään tai kirjautumaan student.frank.fi-verkkopalvelun tunnuksillasi, vaikka olisit käyttänyt Frank Appia aiemmin. Tämä johtuu siitä, että vanhasta applikaatiosta on luovuttu kokonaan ja palvelut yhdistetty yhdeksi kokonaisuudeksi osoitteessa student.frank.fi syksystä 2017 alkaen toimineen verkkopalvelun kanssa.

Huomaathan, että uuden version käyttöönotto vaatii aktiivisen läsnäolostatuksen. Uusi Frank App ei voi varmentaa opiskelijastatusta, jos et ole rekisteröitymishetkellä läsnäoleva opiskelija.

Mikäli opintosi juuri päättyivät, etkä ole läsnäoleva enää ensi lukukaudella, voit jatkaa vanhan sovellusversion käyttöä elokuun loppuun asti tai 30 päivän ajan läsnäolotiedon poistumisen jälkeen.

Miten uudesta aloitusnäkymästä pääsee opiskelijakorttiin?

Uusi sovellus avautuu uusimpiin opiskelijaetuihin ja muuhun opiskelijalle olennaiseen informaatioon, mutta ei hätää – digitaalinen opiskelijakortti on vain yhden swaippauksen tai alavalikon täppäyksen päässä.

Muuta kysyttävää?

Katso lisää vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Frankin FAQ-sivulta: www.frank.fi/faq

Mikäli FAQ-osiossa ei ole vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä osoitteeseen info@frank.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *