Yhdistystiedote viikolle 27/2018

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset
 

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 27/2018

Viimeiset muistutukset tilakyselystä ja vaikuttamiskyselystä. Uutena aiheena ekat infot orientaatioviikon Aalto Partysta, jossa yhdistykset pääsevät esittelemään toimintaansa kaikille aaltolaisille (kohta 3) ja tapahtumavalokuvaajan haku (kohta 4). Tämän tiedotteen myötä AYY:n järjestösektori haluaa toivottaa kaikille rentouttavaa kesää!

Tulevia tapahtumia ja tärkeitä päivämääriä yhdistyksille ja yhdistystoimijoille
30.6. AYY:n tilakysely yhdistyksille sulkeutuu (kohta 1 ja suoraan kyselyyn)
30.6. Otaniemen yön yhteisrahoitushaku päättyy (http://otaniemenyo.fi/)
3.7. SmökkiAfterwork ja rantalentopalloturnaus (https://www.facebook.com/events/172285916784689/)
31.7. AYY:n vaikuttamislinjojen kysely sulkeutuu (suoraan kyselyyn)
12.8. Haku AYY:n tapahtumavalokuvaajaksi päättyy (kohta 4)
26.8. Aalto Party ilmoittautuminen päättyy (kohta 3 ja suoraan ilmoittautumiseen)
5.9. Aalto Party klo 15-20

Palvelutoimiston kesäaukioloajat: https://ayy.fi/yhteystiedot/#Otaniemi

Tiedotteen sisältö
1. Millaisia tiloja yhdistyksenne tarvitsee? Vaikuta vastaamalla kyselyyn!
2. Avustusta Otaniemen yön osatapahtumiin AYY:n kautta kesäkuun loppuun saakka
3. Esittele yhdistystäsi Aalto Partyssa!
4. Haetaan tapahtumavalokuvaajaa AYY:lle
5. Kerro ideasi AYY:n vaikuttamislinjoista
6. AYY:n uudet logot saatavilla

 

1. Millaisia tiloja yhdistyksenne tarvitsee? Vaikuta vastaamalla kyselyyn!
Miten tyytyväisiä olette AYY:n yhdistyksille tarjoamiin puitteisiin? Mitä uusia tiloja tai palveluita yhdistyksenne kaipaisi? Entä mitä yhdistyksenne toivoisi Opiskelijakeskukselta?

Vastaa yhdistyksille suunnattuun kyselyyn AYY:n tarjoamiin tiloihin liittyen 30.6. mennessä, ja saatte äänenne kuuluviin! Vastauksia hyödynnetään Opiskelijakeskuksen sekä muiden AYY:n tulevien tilojen suunnittelussa.

Vastaa täällä: https://lomake.ayy.fi/fi/tilakysely/

Kesäkuun aikana vastanneiden yhdistysten kesken arvotaan yksi ilmainen käyttökerta vapaavalintaiseen AYY:n kertavuokrattavaan tilaan (poislukien Servin mökki ja Rantasauna). Palkinto on voimassa vuoden 2018 loppuun.

 

2. Avustusta Otaniemen yön osatapahtumiin AYY:n kautta kesäkuun loppuun saakka
Otaniemen yö on ensimmäistä kertaa lauantaina 6.10. järjestettävä poikkitaiteellinen, pääsymaksuton kampusfestivaali, jossa kaikki halukkaat AYY:n piirissä toimivat yhdistykset pääsevät toteuttamaan luovaa ohjelmaa. Mukana on jo toistakymmentä toimijaa.

Helpoin tapa saada rahallista avustusta osatapahtumaansa on toimittaa hakemus 30.6. mennessä www.otaniemenyo.fi-sivulta löytyvällä lomakkeella. Avustussummalla ei ole ylärajaa ja hakemukset käsitellään tapauskohtaisesti. Nyt siis on oiva hetki toteuttaa villeimmät luovat tapahtumaideasi! Avustusten lisäksi AYY tarjoaa osatapahtumien järjestäjien käyttöön maksutta omia ja tapahtuman yhteistyökumppaneiden tiloja.

Osatapahtuma voi olla mitä tahansa, kunhan kyse on jollain tavalla taiteellisesta tai luovasta toiminnasta: näyttely, livemusiikin ilta, tanssityöpaja tai vaikka runokaraoke. Vain mielikuvitus ja fysiikan lait ovat rajana.

Lue lisää Otaniemen yöstä, hae avustusta ja ilmoittaudu osatapahtuman järjestäjäksi: http://otaniemenyo.fi/

Lisätietoja ja neuvoja osatapahtuman toteuttamiseen osoitteesta: tero.uuttana (a) ayy.fi

 

3. Esittele yhdistystäsi Aalto Partyssa!
Mikä?
Aalto Party valloittaa Alvarin aukion 5.9.2018 klo 16–20! Kutsumme kaikki aaltotaustaiset yhdistykset, jaostot, killat ym. esittäytymään Otaniemeen.

Yliopiston järjestämä lukuvuoden avajaispäivä avataan seremonialla Kandidaattikeskuksen U2 –salissa klo 13 ja akateemisen osuuden päätyttyä vieraat siirtyvät vastaanotolle & tutustumaan upouuteen Väreeseen. Näiden jälkeen Aalto Party tuo yhteen koko yliopiston yhteisön, opiskelijat ja henkilöstön, juhlistamaan yhdessä uuden lukuvuoden alkamista.  Partyn aloittaa perinteinen haaste ylioppilaskunnan ja yliopiston johdon välillä, n. klo 16.

Miksi?
Esittele yhdistystäsi ja toimintaanne aaltolaisille! Tuomalla osallistavaa ohjelmaa Aalto Partyyn voit esittäytyä, hankkia uusia kavereita ja tutustua paremmin porukkaan samalla kun elävöität Partyn menoa. Aalto Partyssa käy vuosittain yli 3500 aaltolaista, joten tartu tilaisuuteen ja aloita uusi lukuvuosi entistä tutumpana!

Tuemme Party-osallistumista aina 70€ asti ehdolla, että olet ilmoittautunut ennakkoon ja yhdistys on kelpuutettu osaksi Aalto Partya. Oma telttakatos plussaa! Ilmoittautumisen DL 26.8.!

Miten?
Olettehan AYY:n piirissä toimiva porukka, pystytte järjestämään ohjelmaa johon Partyn vieraat voivat ottaa osaa, ja teillä on yleisellä tasolla homma hallussa!

https://www.webropolsurveys.com/S/AF1079CEEC58CE56.par

Milloin?
Ilmoita yhdistyksesi osallistuminen viimeistään sunnuntaina 26.8.!

Lisätietoja saat tuottajalta: tarja.peltoniemi(a)aalto.fi, 050 53 23 817. Tervetuloa!

 

4. Haetaan tapahtumavalokuvaajaa AYY:lle
AYY hakee valokuvaajaa syksyn orientaatioviikon päivä- ja iltatapahtumiin. Kuvaajaa tarvitaan erityisesti 5.9. Aalto Day One –tapahtumassa lukuvuoden avajaistilaisuudessa sekä osan aikaa myös illan Aalto Partyissa/After Partyissa.

Tämän lisäksi kuvaajalta voidaan pyytää kuvausapua kahteen-kolmeen muuhun fuksiviikon tapahtumaan, esimerkkinä Otasuunnistus. Kuvauspalkkiosta sovitaan yhdessä valokuvaajan kanssa.

Ota yhteyttä 12.8. mennessä aino.korpinen(a)ayy.fi ja liitä mukaan linkki portfolioosi tai palveluun, josta ottamiasi kuvia löytyy.

 

5. Kerro ideasi AYY:n vaikuttamislinjoista
Aalto-yliopiston ylioppilaskunta uudistaa tänä vuonna linjapaperinsa. Samalla nykyiset useat erilliset linjapaperit yhdistetään yhdeksi dokumentiksi. Missä yhteiskunnallisissa kysymyksissä nimenomaan aaltolaisten tulisi olla aktiivisia?

Tällä kyselyllä pääset tuomaan uusia avauksia ja ideoita mukaan linjapaperivalmisteluun.
https://lomake.ayy.fi/vaikuttaminen/kerro-ideasi-ayyn-vaikuttamislinjoista/

Vastausaikaa on 31.7. asti. Lisätietoa vaikuttamisen ja viestinnän päälliköltä: heikki.isotalo (a) ayy.fi

 

6. AYY:n uudet logot saatavilla
Aalto-yliopiston ylioppilaskunnassa on vuoden 2018 alussa otettu ensimmäistä kertaa käyttöön brändistrategia. Sen ytimessä on ajatus AYY:sta maailman parhaan opiskelijan elämän mahdollistajana.

Brändityön yhteydessä visuaalinen ilme logot uudistuivat ja ne ovat nyt yhdistysten saatavilla osoitteessa https://inside.ayy.fi/display/KUV/AYY+Logot. Mikäli yhdistyksen materiaaleista AYY:n logo löytyy, esimerkiksi nettisivuilta, lehdestä tai fuksioppaasta, toivomme että logot päivitettäisiin uuden ilmeen mukaiseksi ensi lukuvuoden alkuun mennessä. Samalta sivulta löytyy myös visuaalinen ohjeistus.

Mikäli haluat lukea lisää AYY:n brändistrategiasta, kurkkaapa uusimmasta AINO-lehdestä artikkeli sivuilta 40-41. Siinä AYY:n hallituksen puheenjohtaja Noora Vänttinen kertoo, miten uusi brändi rakennettiin ja mitä ajatuksia uuden logon taustalta löytyy: https://issuu.com/aino-lehti/docs/aino2_2018_issuu.

 

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi poikkeuksellisesti maanantaihin 13.8. klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet (a) ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Essi Puustinen (essi.puustinen (a) ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Haluatko poistua yhdistystiedotelistalta? Kilkkaa seuraavaa linkkiä ja seuraa ohjeita sivun alalaidassa: https://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *