#LuovutusAalto-voiton veivät Inkubio ja KYllä Oluelle

Kevään 2018 #LuovutusAalto-verenluovutuskampanjan luovutusvoiton ottivat bioinformaatioteknologian kilta Inkubio ja KYllä Oluelle.

Inkubio voitti 11 luovutuksella määrällisesti eniten luovuttaneen järjestön palkinnon – jo kolmatta kertaa peräkkäin, onhan Inkubio luovuttanut määrällisesti eniten myös kevään 2017 ja syksyn 2017 kampanjoissa. Prosentuaalisesti eniten luovuttaneen yhdistyksen palkinnon voitti tällä kertaa KYllä Oluelle, jonka jäsenistöstä kokonainen kolmasosa kävi luovuttamassa verta.

Molemmat voittajat palkitaan Suomen Punaisen Ristin kunniakirjoin ja ilmaisella illalla AYY:n saunatiloissa.

#LuovutusAalto on keväällä 2018 kolmatta kertaa Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan piirissä toimiville yhdistyksille järjestetty verenluovutuskampanja. Kampanja oli käynnissä 8.2.–6.4.2018 ja keräsi yhteensä 78 luovutusta. Yksi luovutus auttaa kolmea potilasta, joten yhdessä Aalto-yhteisö ojensi kevään aikana kätensä yli 230 apua tarvitsevalle.

Suurkiitos kaikille luovuttajille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *