AYY etsii joukkoonsa uutta kiinteistöasiantuntijaa!

Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Työaika: 37,5 h/vko
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe – valmistunut
Sijainti: Espoo
Aloituspäivämäärä: mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
HAKUAIKAA JATKETTU! Haun deadline: 18.2.2018

Kiinteistöasiantuntijana toimit osana kiinteistötiimiä, joka vastaa asuntojen rakennuttamisesta ja kiinteistöidemme kunnosta. Kiinteistöasiantuntijan tehtäviin kuuluu kaavoitusprosessiin vaikuttaminen, rakennuttamiseen liittyvät projektitehtävät, yhteistyö AYY:n sidosryhmien kanssa ja kiinteistötiimin tukeminen. Kiinteistöasiantuntija toimii talousjohtajan alaisuudessa.

Ylioppilaskunnalla on edessään merkittäviä uusia hankkeita, satojen opiskelija-asuntojen rakentaminen, opiskelijakeskuksen rakennuttaminen ja näihin hankkeisiin kaivataan uutta ja innostunutta osaamista. Pääset myös työskentelemään kiinteistöstrategiamme parissa, pääset tutustumaan siihen täältä: https://inside.ayy.fi/download/attachments/23330882/2016_10_LxA_Luonnos%20kiinteist%C3%B6strategiaksi%202016-2021-2026_FI.pdf?version=1&modificationDate=1474975115000&api=v2.

Edellytämme hakijalta:

  • Kokemusta kiinteistöjen projektitoiminnasta.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etuna näemme:

  • Kiinteistöalan koulutuksen. Voit hyvin olla opiskelujen loppuvaiheessa oleva opiskelija tai jo valmistunut.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuksia päästä osalliseksi isoihin projekteihin kuten opiskelijakeskus ja Otakaarelle suunnitteilla olevat opiskelija-asunto -hankkeet.
  • Tilaisuuden päästä kehittämään Otaniemen kampusta yhdessä Espoon, Aalto-yliopiston ja muiden sidosryhmien kanssa.
  • Mahdollisuus hakea asumaan ylioppilaskunnan hallinnassa oleviin asuntoihin.
  • Toimivat ja modernit työtilat sekä innostuneen työyhteisön ympärillesi. AYY:n keskustoimisto sijaitsee Otaniemessä, Espoossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi yhteystiedot jo hakuvaiheessa ansioluetteloosi tai hakemukseesi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen mielellään pdf-muodossa toimitetaan 18.2.2018 mennessä osoitteeseen https://apply.atalent.fi/ayy-kiinteistoasiantuntija-1-2018. Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 8-9 ja valinnasta ilmoitetaan mahdollisimman pian tämän jälkeen.

AYY:stä voit lukea lisää täältä: www.ayy.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Reija Väätäinen, reija.vaatainen(at)ayy.fi tai puh. 040 709 5900. Hakuprosessista voit kysellä lisää Recruitment Manager Anna Oikariselta, anna.oikarinen@atalent.fi, puh. 050 4155 345 (aTalent Recruiting)

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on lähes 15 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Yhteensä AYY työllistää noin 50 henkeä ja sen piirissä toimii kymmeniä vapaaehtoisia ja järjestöjä. AYY on ylioppilaskuntakentällä nuori ja innovatiivinen toimija, jossa pääsee toteuttamaan omia ideoita ja luomaan uutta. Työympäristönä AYY on nuorekas ja erittäin joustava. Kohtuuhintaisten opiskelija-asuntojen tarjoaminen opiskelupaikan läheltä on AYY:n keskeinen jäsenpalvelu. AYY:llä on noin 2500 asuntoa, joita vuokrataan AYY:n jäsenille. Espoon Otaniemessä sijaitseva AYY:n kiinteistötiimi palvelee jäseniä sekä asumiseen että erilaisten tilojen vuokraamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *