Yhdistystiedote viikolle 1/2018

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 1/2018

Tämä on vuoden viimeinen yhdistystiedote. Onkin aika kiittää kaikkia kuluneesta vuodesta ja toivottaa onnellista uutta vuotta!

Vuonna 2018 järjestösektorilla on tiedossa hallituslaisen vaihtumisen lisäksi muitakin henkilömuutoksia viestintä- ja järjestöasiantuntijan jäädessä opintovapaalle. Haku sijaisuuteen löytyy osoitteesta: https://ayy.fi/ylioppilaskunta/avoimet-tyopaikat/viestinta-ja-jarjestoasiantuntija/.

Alkuvuodesta on myös tiedossa koulutus turvallisuuteen ja häirintään liittyen 26.1. Katso lisää kohdasta 3.

Tiedotteen sisältö

  1. AYY:n yhdistyskoulutuksen esitykset netissä
  2. Muista liittyä AYY:n tapahtumaryhmiin ja mainostaa tapahtumiasi niissä ensi vuonna
  3. Save the date: turvallisuuteen liittyvä koulutus 26.1.2018

 

  1. AYY:n yhdistyskoulutuksen esitykset netissä

Suomenkielisen yhdistyskoulutuksen esitykset löytyvät nyt suurimmilta osin AYY:n nettisivuilta osoitteesta http://ayy.fi/yhdistykset/palvelut/koulutus-ja-kurssit/yhdistyskoulutus/.

Osa esityksistä puuttuu vielä, mutta kaikki esitykset lisätään mahdollisimman pian sivuille.

Englanninkielisen koulutuksen esitykset löytyvät osoitteesta https://ayy.fi/en/associations/services/training-and-courses/association-training/.

 

  1. Muista liittyä AYY:n tapahtumaryhmiin ja mainostaa tapahtumiasi niissä ensi vuonna

AYY Events on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan ylläpitämä kanava tapahtumille. Kanavalla voit mainostaa ei-kaupallista tapahtumaasi, joka on tarkoitettu Aallon opiskelijoille.

https://www.facebook.com/groups/AYYEvents/

AYY Sports and Wellbeing on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan ylläpitämä kanava opiskelijoille suunnatuille liikunta- ja hyvinvointitapahtumille ja mahdollisuuksille. Kanavalla voit mainostaa esimerkiksi kiinnostavia liikuntamahdollisuuksia ja hyvinvointiaiheisia tilaisuuksia, jotka on tarkoitettu Aallon opiskelijoille. Ryhmän tavoitteena on erityisesti kannustaa aaltolaisia matalan kynnyksen liikunta- ja hyvinvointitoimintaan, johon on helppo osallistua.

https://www.facebook.com/groups/2062045280696358/

AYY Study Events on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan ylläpitämä kanava opiskelutapahtumille ja -mahdollisuuksille. Kanavalla voit mainostaa kiinnostavia opiskelumahdollisuuksia, joka on tarkoitettu Aallon opiskelijoille.

https://www.facebook.com/groups/1079976045426133/

 

  1. Save the date: turvallisuuteen liittyvä koulutus 26.1.2018

AYY järjestää yhdessä Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) kanssa turvallisuuteen ja häirintään liittyvän koulutuksen 26.1. Otaniemessä. Lisätietoja ja ilmoittautuminen myöhemmin.

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet ät ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo ät ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *