AYY hakee: Vaikuttamisen ja viestinnän päällikkö

Tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen
Tausta: Opintojen loppuvaihe – valmistunut
Työaika: 37,5h/vko
Aloituspäivämäärä: Tammi-helmikuu 2017
SijaintiOtakaari 11, Espoo
Haun deadline: Ti 2.1.2018

AYY hakee nyt joukkoonsa vaikuttamisen ja viestinnän päällikköä! Tässä roolissa pääset suunnittelemaan, johtamaan ja toteuttamaan vaikuttavampaa edunvalvontatyötä sekä toimimaan edunvalvonnan ja viestinnän tiimien vetäjänä. Tehtävänäsi on lisätä Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan ja siellä tehtävän edunvalvontatyön vaikuttavuutta sidosryhmien keskuudessa, rakentaa AYY:n uutta brändiä sekä vastata AYY:n strategian yhteiskunnallisen vaikuttamisen osuuden toteuttamisesta.

Edellytämme sinulta ymmärrystä opiskelijaedunvalvontaan liittyvästä viestinnästä ja vaikuttamisesta sekä kokemusta esimiestyöstä ja tiimijohtamisesta joko työn, järjestötoiminnan tai harrastusten kautta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä ideoida uutta. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja strategista pelisilmää. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen sekä suhtaudut myönteisesti kehittämiseen ja tiimityöskentelyyn. Pidät muiden sparraamisesta, mutta osaat antaa tiiminjäsenillesi myös vapautta toteuttaa omaa visiotaan. AYY:n nuorekasta porukkaa yhdistää rento asenne ja kiinnostus opiskelijajärjestötoimintaan, joten toivomme sinulta innostusta opiskelijatoimintaan ja halua sitoutua rooliin pidemmäksi aikaa.

AYY edellyttää:

 • Jo suoritettuja tai kesken olevia korkeakouluopintoja relevantilta alalta
 • Ymmärrystä opiskelijaedunvalvontaan liittyvästä viestinnästä ja vaikuttamisesta
 • Kokemusta esimiestyöstä joko työn, harrastusten tai järjestötoiminnan kautta
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja ratkaisukeskeistä työotetta
 • Kokemusta tekstin tuottamisesta esim. blogien, vaikuttamismuistioiden tai puheiden laatimisen kautta
 • Ajoittaista joustavuutta työajoissa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi luetaan:

 • Ruotsin kielen taito

AYY tarjoaa:

 • Vastuuta ja kehittymismahdollisuuksia innostuneessa työyhteisössä
 • Monipuolisen ja haastavan tehtävän, jossa näet työsi tulokset
 • Mahdollisuuden etätyöskentelyyn ja toimivat työskentelypuitteet Otaniemessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
 • Mahdollisuuden hakea asumaan AYY:n omistamiin asuntoihin

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy ylioppilaskuntia sitovan työehtosopimuksen mukaisesti (palkkaluokka IV, huomioiden lisäksi mahdolliset koulutus- ja kokemuslisät) .

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi viimeistään tiistaina 2.1.2018 täällä: https://apply.atalent.fi/ayy-vaikuttamisen-ja-viestinnan-paallikko-12-2017. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäiväsi. Haastattelut AYY:lla järjestetään viikolla 2, joten varaathan tälle aikaa kalenteristasi. Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi yhteystiedot jo hakuvaiheessa ansioluetteloosi tai hakemukseesi.

Lisätietoja tehtävästä saat Niko Fermiltä (0505209415) ja rekrytointiprosessista aTalentin Meeri Sarkkiselta (050 4350511, meeri.sarkkinen@atalent.fi) .

 

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on lähes 15 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Yhteensä AYY työllistää n. 50 henkeä ja sen piirissä toimii kymmeniä vapaaehtoisia ja järjestöjä. AYY on ylioppilaskuntakentällä nuori ja innovatiivinen toimija, jossa pääsee toteuttamaan omia ideoita ja luomaan uutta. Työympäristönä AYY on moderni ja erittäin joustava. Lue lisää AYY:sta osoitteessa www.ayy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *