AYY hakee: Myyntikoordinaattori

Tyyppi: Vakituinen, osa-aikainen

Haettu tausta: 2-4 vsk.

Työaika: n. 20h/vko

Aloituspäivämäärä: Tammi-helmikuu 2017

SijaintiOtakaari 11, Espoo

Haun deadline: Ti 2.1.2018

AYY hakee joukkoonsa kunnianhimoista ja energistä osa-aikaista myyntikoordinaattoria!  Tehtävänäsi on kontaktoida ja tavata potentiaalisia uusia asiakkaita sekä solmia heidän kanssaan uusia yhteistyösopimuksia. Tehtävässä vaaditaan itsenäistä työotetta, mutta kuulut AYY:n myynti- sekä yrityssuhdetiimiin, josta saat tukea ja modernit myynnin työkalut käyttöösi. Tiimillä, johon kuulut, on tärkeä rooli AYY:n myynti- ja yritysyhteistyön laajentamisessa ja kehittämisessä. Tehtävässä kerrytät tulevaisuutesi kannalta merkityksellistä myyntikokemusta sekä luot kontakteja yritysmaailmaan.

Työsuhde on vakituinen ja sopii erinomaisesti opintojen oheen. Palkkaus tehtävässä muodostuu peruspalkasta ja provisiosta.

Hakijalta edellytetään:

  • Aiempaa kokemusta myynti- tai yrityssuhdetyöstä (esim. ainejärjestökentältä) sekä vahvaa tahtoa kehittyä myynnin ammattilaisena
  • Aktiivista ja kunnianhimoista työskentelytapaa – haluat todella saavuttaa ja ylittää tavoitteesi!
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi luetaan:  

  • Opiskelijakentän tuntemus

AYY tarjoaa:

  • Vastuuta ja kehittymismahdollisuuksia innostuneessa työyhteisössä
  • Monipuolisen ja haastavan tehtävän, jossa näet työsi tulokset
  • Kannustavan myyntitiimin ja modernit myynnin työkalut
  • Mahdollisuuden etätyöskentelyyn ja toimivat työskentelypuitteet Otaniemessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
  • Mahdollisuuden hakea asumaan AYY:n omistamiin asuntoihin

Mikäli haluat kehittyä B2B-myynnin rautaiseksi ammattilaiseksi jo opiskeluaikanasi, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään tiistaina 2.1.2018 mennessä meille täällä: https://apply.atalent.fi/ayy-myyntikoordinaattori-12-2017. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäiväsi. Haastattelut AYY:lla järjestetään viikolla 2, joten varaathan tälle aikaa kalenteristasi.

Lisätietoja tehtävästä ja prosessista saat aTalentin Recruitment Manager Meeri Sarkkiselta (050 4350511, meeri.sarkkinen@atalent.fi).

 

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on lähes 15 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Yhteensä AYY työllistää n. 50 henkeä ja sen piirissä toimii kymmeniä vapaaehtoisia ja järjestöjä. AYY on ylioppilaskuntakentällä nuori ja innovatiivinen toimija, jossa pääsee toteuttamaan omia ideoita ja luomaan uutta. Työympäristönä AYY on moderni ja erittäin joustava. Lue lisää AYY:sta osoitteessa www.ayy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *