AYY valitsi hallituksen vuodelle 2018 – puheenjohtajaksi Noora Vänttinen

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta
Tiedote 30.11.2017
Julkaistavissa heti

 

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) edustajisto valitsi kokouksessaan torstaina 29. marraskuuta 2017 ylioppilaskunnalle hallituksen vuodelle 2018. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Noora Vänttinen, maisterivaiheen opiskelija sähkötekniikan korkeakoulusta. Vuonna 2017 hän on toiminut AYY:n hallituksessa ja vastannut viestinnästä, brändistä, museosta ja arkistosta. Aiemmin Vänttinen on toiminut muun muassa Tempaus 2016 -projektissa.

 

AYY:n hallituksen yhdeksän (9) muuta jäsentä ovat:

Tapio Hautamäki, SCI

Mikael Liimatainen, ELEC

Suvi Vendelin, ARTS

Emma Savela, ARTS

Lauri Seppäläinen, SCI

Noora Tanska, SCI

Hilja Korhonen, CHEM

Mikhael Koufos, BIZ

Julius Luukkanen, SCI

 

Tulevana AYY:n toiminnan keskiössä ovat muun muassa ARTS-opiskelijoiden muutto Otaniemeen, opiskelijakeskuksen suunnittelu sekä opiskelijoiden hyvinvointi. ”Edessä on aikamoinen yhteistyövuosi, jossa luodaan pohjaa entistä yhtenäisemmälle Aalto-yhteisölle”, hallituksen puheenjohtaja Noora Vänttinen sanoo.

Hallituksen toimikausi alkaa tammikuussa ja kestää kalenterivuoden. Uusi hallitus järjestäytyy ensimmäisessä kokouksessaan. Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa.

 

Lisätietoja:

Noora Vänttinen, hallituksen puheenjohtaja, noora.vanttinen@ayy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *