AYY valitsi vuoden 2018 edustajiston puheenjohtajan ja hallituksen muodostajan

Tiedote
Aalto-yliopiston ylioppilaskunta
17.11.2017
Julkaistavissa heti

 

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) edustajisto valitsi keskiviikkona 15.11.2017 pidetyssä kokouksessaan vuoden 2018 edustajiston puheenjohtajan ja hallituksen muodostajan. Edustajiston puheenjohtajana toimii ensi vuonna Onni Lampi ja hallituksenmuodostajana Noora Vänttinen.

Tuore edustajiston puheenjohtaja Lampi on viidennen vuoden tietoliikennetekniikan opiskelija. Vuonna 2017 hän on toiminut AYY:n hallituksen jäsenenä vastuualueenaan asuminen ja kiinteistöt, toimenkuvanaan kiinteistöjen kehittäminen kiinteistökannan muutokset sekä asumisen palveluna ja yhteisöllisyyden luojana. Lammen hallitusvuoden suurimpana projektina on ollut Opiskelijakeskuksen edistäminen ja tilaohjelma. Aiemmin Lampi on toiminut edustajiston ryhmäpuheenjohtajana sekä vapaaehtoistoiminnassa Radiodiodin päätoimittajana ja kiltansa ISOpomona.

”Fiilis on huikee ja into päästä kehittämään edaritoimintaa entistä keskustelevampaan suuntaan on kova!” Lampi sanoo. ”Tavoitteeni tulevalle vuodelle on, että edaattorit kokevat kokoukset ja muut tapaamiset arvokkaina vaikuttamisen paikkoina.”

Hallituksen muodostajaksi taas valittiin Noora Vänttinen, maisterivaiheen opiskelija sähkötekniikan korkeakoulusta. Vuonna 2017 hän on myös toiminut AYY:n hallituksessa ja vastannut viestinnästä, brändistä, museosta ja arkistosta. Aiemmin Vänttinen on toiminut muun muassa Tempaus 2016 -projektissa.

”Fiilis on aika sanoinkuvaamaton. Nyt ei ole kuitenkaan aikaa jäädä lomailemaan, vaan seuraavaksi edessäni on ehkä koko Aalto-aikani vaikein tehtävä, hallituksen muodostaminen. Odotan kuitenkin innolla ensi viikkoja!” Vänttinen sanoo. ”Mikäli tämä steppi menee putkeen, pääsemme ottamaan ensi vuonna tärkeitä askeleita kohti yhteistä visiotamme: AYY – maailman parasta opiskelijan elämää.”

Hallituksen muodostaja tekee esityksen AYY:n vuoden 2018 hallituksesta edustajistolle, joka valitsee uuden hallituksen kokouksessaan 29.11.2017.

AYY:n vuoden 2017 hallituksen puheenjohtaja Joona Orpana onnittelee vastavalittuja.

”Onni ja Noora ovat aitoja aaltolaisia. Heidän vauhdikasta menoa ihmisten innostajina ja tarmokasta kasvua todellisina vaikuttajina on ollut kunnia seurata”, Orpana sanoo ja katsoo vielä tulevaisuuteen. ”Ylpeänä odotan, kuinka he ottavat ylioppilaskunnan johtoonsa ja ohjaavat meitä matkalle kohti maailman parasta opiskelijan elämää. Kannattaa muuten hakea tai vinkata kaverille, sillä paikat huippuvuoteen hallituksessa tai vapaaehtoisena jaetaan pian!”

 

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa. Edustajisto on AYY:n ylin päättävä elin, joka valitsee muun muassa ylioppilaskunnan hallituksen ja päättää budjetista.

 

Lisätietoja:

Noora Vänttinen, hallituksen muodostaja 2018, noora.vanttinen@ayy.fi, 040 731 6120
Onni Lampi, edustajiston puheenjohtaja 2018, onni.lampi@ayy.fi, 050 520 9444
Niko Ferm, pääsihteeri, niko.ferm@ayy.fi, 050 520 9415

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *