AYY hakee IT-asiantuntijaa

AYY etsii nyt oma-aloitteista ja reipasta IT-asiantuntijaa! IT-asiantuntijan vastuulla on AYY:n IT-ympäristön ylläpito ja kehitys. Heillä on käytössä monia omia järjestelmiä, jotka pyörivät Python-/Django-, WordPress- ja Ruby on Rails -alustoilla. Näiden tietoturvasta huolehtimien, bugien korjaaminen ja jatkokehitys ovat ensisijaisia vastuita. Lisäksi rooli sisältää muita tietohallinnon tehtäviä, Windows-työasemaympäristön ja LAMP-palveluiden ylläpitoa sekä IT-tukihenkilön työnjohtajana toimimista.

Tehtävä on mahtava tilaisuus opiskelijalle tai vastavalmistuneelle kehittyä urallaan nuorekkaassa ja dynaamisessa työyhteisössä.  AYY:n porukkaa yhdistää rento asenne ja kiinnostus opiskelijajärjestötoimintaan, joten toivomme sinulla olevan myös innostusta  kyseistä alaa kohtaan ja halu sitoutua rooliin pidemmäksi aikaa. IT-tiimi on pieni, joten sinun pitäisi olla työotteeltasi proaktiivinen ja pystyä saaattamaan projekteja oma-aloitteisesti maaliin. Emme kuitenkaan odota sinun olevan valmis paketti, vaan asenne ja halu oppia uutta ratkaisee tässä tehtävässä! Työtäsi tukee verkko- ja palvelininfrastruktuurista vastaava Trinet-tiimi. Työtehtävä on vakituinen ja tuntimäärä voidaan joustavasti sovittaa toiveidesi mukaan. Toivomme kuitenkin, että pystyt työskentelemään vähintään noin 25 tuntia viikossa.  Palkkaus tehtävässä perustuu ylioppilaskuntien TESin kolmanteen luokkaan.

AYY edellyttää:

 • Korkeakouluopintoja relevantilta alalta
 • Ymmärrystä ohjelmoinnista työkokemuksen, harrastuneisuuden tai ainejärjestötoiminnan kautta
 • Linux-ylläpitokokemusta ja Linux, Apache, MySQL/MariaDB-tietokantojen hallintaa
 • Ymmärrystä tietosuojasta ja -turvasta
 • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia ja halua oppia uutta.
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi luetaan:

 • Projektien hallinta digitaalisessa ympäristössä
 • Kokemus työnjohtamisesta
 • Yliopistoympäristön tunteminen (yliopisto/ylioppilaskunta)

AYY tarjoaa:

 • Pitkäaikaisen työsuhteen, jossa laajat kehittymismahdollisuudet
 • Osaavan tiimin tuen muuttuvassa ja innostuneessa työyhteisössä, nuorekkaassa organisaatiossa
 • Mahdollisuuden hakea asumaan AYY:n omistamiin asuntoihin

Kuulostaako hyvältä? Lähetä hakemukseksi ja CV:si mieluiten pdf-muodossa tänne https://apply.atalent.fi/ayy-it-asiantuntija-11-2017 viimeistään sunnuntaina 19.11.2017. Mainitse hakemuksessasi aikaisin mahdollinen aloituspäiväsi ja palkkatoiveesi. Haussa on pikainen aikataulu ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Ensimmäiset kasvokkaiset haastattelut pidetään viikon 48 lopussa, joten varaathan kalenteristasi ajankohdan vapaaksi.

Tutustu tarkemmin AYY:hyn täällä: https://ayy.fi/ . Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista saat Recruitment Manager Meeri Sarkkiselta (+358 504350511, meeri.sarkkinen@atalent.fi) .

 

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on lähes 15 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Yhteensä AYY työllistää n. 50 henkeä ja sen piirissä toimii kymmeniä vapaaehtoisia ja järjestöjä. AYY on ylioppilaskuntakentällä nuori ja innovatiivinen toimija, jossa pääsee toteuttamaan omia ideoita ja luomaan uutta. Työympäristönä AYY on nuorekas ja erittäin joustava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *