Viikkotiedote 41/2017

AYY:n edustajistovaalit järjestetään 30.10.–8.11.2017. Vaaleissa äänioikeutettuja ovat kaikki ylioppilaskunnan läsnäolevaksi ilmoittautuneet jäsenet, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa viimeistään perjantaina 15.9.2017. Mikäli ilmoittautumisesi on kunnossa, tulet pian saamaan sähköpostiisi kirjeen, jokia sisältää ohjeet edustajistovaaleja ja äänioikeuttasi koskien.

Vain äänestämällä voit vaikuttaa siihen, mihin suuntaan ylioppilaskuntasi kehittyy seuraavan kahden vuoden aikana! Lue lisää: www.ayy.fi/vaalit

Ehdokaslista nyt ulkona! https://ayy.fi/vaalit/ehdokkaat/

 

Mikäli haluat oman tekstisi viikkotiedotteeseen, lähetä se valmiissa muodossa osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi edellisen viikon torstaina klo 10.00 mennessä.

Yhdistyksiä koskevat asiat löydät yhdistystiedotteesta. Lue tiedote osoitteessa: http://ayy.fi/yhdistystiedote

 

 

Viikko 41

11.10. Ristin kilta: Lähetysilta
https://ayy.fi/blog/events/ristin-kilta-lahetysilta-2/

14.10. League of Legends & Counter-Strike Biweekly Tournament 1 https://ayy.fi/blog/events/league-of-legends-counter-strike-biweekly-tournament-1/

 

Viikko 42

18.10. Ristin kilta: Jari A. Jolkkonen – Jumalan asumus VT:ssa ja UT:ssa https://ayy.fi/blog/events/ristin-kilta-jari-a-jolkkonen-jumalan-asumus-vtssa-ja-utssa/

20.10. Fyysikkospeksi: Vive! – sata päivää vallankumoukseen https://ayy.fi/blog/events/fyysikkospeksi-vive-sata-paivaa-vallankumoukseen/

21.10. Fyysikkospeksi: Vive! – sata päivää vallankumoukseen https://ayy.fi/blog/events/fyysikkospeksi-vive-sata-paivaa-vallankumoukseen-2/

21.10. Naiskuoro KYN & Panu Savolainen: Loitsut
https://ayy.fi/blog/events/naiskuoro-kyn-panu-savolainen-loitsut/

 

AYY TIEDOTTAA

 1. Asuntotoimistolla poikkeusaukioloajat tällä viikolla
 2. Edustajistovaalien käytäväpaneelit 11.10 ja 1.11.
 3. Uusi palvelu AYY:n jäsenille – kätevä yhteiskäyttöauto pilottikäytössä Otaniemessä
 4. Kotkan-Haminan seudun yritykset rekrytoivat osaajia Helsingissä 13.10.
 5. AYY:n vapaaehtoishaku vuodelle 2018
 6. AYY:n uusi upea kabinetti- ja saunatila Jätkäsaaressa
 7. Suunnittelukilpailu: Aalto-yliopiston provostin käädyt
 8. Opi vaikuttamaan opintojesi sisältöön!
 9. Servin Mökin keittiökoulutukset lokakuussa
 10. Osallistu energiansäästöviikkoon!

TAPAHTUMAT

 1. Akateemisen huispauksen mm-kisat 13.10.
 2. Aalto Amazing Race on täällä taas!
 3. Aalto ISM Annual Ball 14th of October
 4. Bordelli 27.10.2017
 5. Dash – the largest hackathon for design thinkers in Europe!

KULTTUURI

 1. Viiden vuoden odotus on päättynyt – Täffän speksi on täällä!
 2. Fyysikkospeksi 2017: Vive! – sata päivää vallankumoukseen
 3. Welcome to movie club Tikelo’s info and movie night!
 4. Dipoli Living Room Exhibition, Oct 4-27

MUUT

 1. Ehdota uusia arwoisia Pyöreän Tornin Kiltaan
 2. Kiuas Team Up 27.-29.10
 3. Call for Idea Proposals on Online/blended Learning, dl October 11th, 2017
 4. Sodexon asiakastyytyväisyyskysely
 5. Tervetuloa SEINÄT KERTOVAT? -seminaariin!
 6. Vastaa yrittäjyys-ja innovaatio-opintoja koskevaan opiskelijakyselyyn ja vaikuta oman korkeakoulusi kehittämiseen!

 

 

AYY TIEDOTTAA

 

1. Asuntotoimistolla poikkeusaukioloajat tällä viikolla

 

Asuntotoimistolla puretaan syyskuun kiireissä kertynyttä ruuhkaa. Tämän vuoksi aukioloajoissa on tällä viikolla poikkeuksia. Otaniemessä sijaitseva asuntotoimisto on ma 9.10. – pe 13.10. avoinna klo 12–14. Myös puhelinpalvelumme on avoinna ma–pe klo 12–14. Tavoitat meidät numerosta 050 520 9410.

Olemme koonneet kattavan tietopaketin asunnon hakemiseen ja AYY:n asunnoissa asumiseen liittyvää infoa nettisivuille. Mikäli mielessäsi on jokin asumiseen liittyvä kysymys, saattaa vastaus hyvinkin löytyä vaikkapa ’Usein kysytyt kysymykset’ -sivun kysymyksistä ja vastauksista: https://ayy.fi/asuminen/usein-kysytyt-kysymykset/

 

2. Edustajistovaalien käytäväpaneelit 11.10 ja 1.11.

 

Miten Otaniemen opiskelijakeskus on etenemässä? Entä mihin jäsenmaksumme käytetään? Mihin suuntaan ylioppilaskuntamme AYY on menossa seuraavan kahden vuoden aikana?

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY:n edustajistovaalit tulevat, ja aaltolaisten mielissä pyörii monia kysymyksiä koskien lähitulevaisuuden Aalto-yhteisöä. Nyt voit päästä kohtaamaan vaaliliittojen edustajia kasvokkain Edustajistovaalien Käytäväpaneeleissa ja samalla selvittää, miltä tämä tulevaisuus oikein näyttää.

Paneelit järjestetään 11.10. ja 1.11. klo. 11–14 osoitteessa Otakaari 1! Vaaliliittojen edustajia on paikalla koko tämän ajan ja paneeli järjestetään klo. 12.30–13.00. Tule juttelemaan, sillä edustajat toimivat sinun äänenäsi opiskelijayhteisössä!

Onko sinulla mielessäsi kysymys, jonka haluaisit kysyttävän vaaliliitoilta paneelikeskustelussa? Lähetä se tällä lomakkeella: https://lomake.ayy.fi/edustajisto/kaytavapaneelin-kysymyslomake/

Seuraa tapahtumaa myös Facebookissa! https://www.facebook.com/events/476490969401282/

3. Uusi palvelu AYY:n jäsenille – kätevä yhteiskäyttöauto pilottikäytössä Otaniemessä

 

Asutko tai opiskeletko Espoon Otaniemessä? Aina eivät bussireitit osu sopivasti kohdalle ja metrolaiturillakin voi olla hiljaista… Mutta nyt on käytössäsi AYY:n jäsenten oma yhteiskäyttöauto!

Lataa puhelimeesi maksuton Autonappi-sovellus, rekisteröidy palveluun aalto.fi-sähköpostiosoitteellasi, syötä rekisteröitymiskoodi Aalto_student ja pian pääset jo tekemään varauksen haluamallesi ajankohdalle. Auton käyttö maksaa ylioppilaskunnan jäsenille vain 8 euroa/tunti (max. 38 e/vrk) + 15 c/km. Varauksen keston voit valita yhden tunnin ja kolmen vuorokauden väliltä.

 

Tarjous uusille käyttäjille!

Rekisteröidy 16.10. mennessä ja saat kaksi ensimmäistä ajotuntia ilman käyttömaksua, maksat vain polttoainekulut 15 c/km.

Lue lisää autosta ja sen varaamisesta AYY:n nettisivuilta: https://ayy.fi/jasenille/palvelut/

 

4. Kotkan-Haminan seudun yritykset rekrytoivat osaajia Helsingissä 13.10.

 

Työvoiman tarjonta ja kysyntä eivät aina vastaa toisiaan. Kyseinen epäsuhta vallitsee hyvin monessa maassa pääkaupunkiseutujen ja muiden alueiden välillä. Nuoret ja hyvin koulutetut työnhakijat uskovat tyypillisesti, että ”kaikki mahdollisuudet sijaitsevat pääkaupungissa” tai että ”kaikki todelliset ammattilaiset asuvat pääkaupungissa”. Kun alueet pikkuhiljaa tyhjenevät osaajista, heitä on haettava erilaisilla kampanjoilla takaisin. Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor tuo perjantaina 13.10. bussilastillisen uusia osaajia kaipaavia Kotkan-Haminan seudun yrityksiä keskelle Helsinkiä. Haluamme todistaa, että pääkaupunkiseudun ulkopuolelta voit saada enemmän asuinneliöitä, unelma duunin sekä löydät mielenkiintoisia harrastuksia. Meillä ei tarvitse istua ruuhkissa tai kituutella pienessä kaksiossa ja kaiken lisäksi pääset hyödyntämään osaamistasi kansainvälisesti kilpailukykyisissä yrityksissä.

Oletko sinä juuri valmistumassa tai valmistunut korkeakouluopiskelija vailla työpaikkaa? Rekryrakkaus-tapahtumassa voit puhua itsesi haastatteluun yrityksen kanssa jo samana päivänä, ole siis valmiina. Tule yksin, kaverin kanssa tai koko perheen kera tutustumaan Kotkan-Haminan seudun työpaikkatarjontaan 13. 10. klo 11-17 Sanomatalolle Helsinkiin.

www.visitkotkahamina.fi/rekryrakkaus

 

5. AYY:n vapaaehtoishaku vuodelle 2018

 

Ensi vuodelle on jälleen tarjolla toinen toistaan mielenkiintoisempia ja hauskempia vapaaehtoistehtäviä! Tehtäviä on monipuolisesti tapahtumajärjestämisestä edunvalvontaan. Tutustu tehtäviin ja löydä itsellesi sopiva pesti ensi vuodelle osoitteesta www.ayy.fi/stop! Muista seurata vapaaehtoisten tarinoita ja rekryä myös AYY:n Facebook- ja Instagram-sivuilta.

 

7. AYY:n uusi upea kabinetti- ja saunatila Jätkäsaaressa

 

AYY:n uusi kiinteistö Helsingin Jätkäsaaressa valmistui syyskuun alussa. Uudet asukkaat ovat muuttaneet Atlantinkatu 7:n asuntoihin, mutta myös muut jäsenet pääsevät nauttimaan uuden talon tiloista ja niistä avautuvista maisemista. Talon ylimmässä kerroksessa sijaitsee nimittäin upealla terassilla varustettu kabinetti- ja saunatila, jota kaikki jäsenet voivat vuokrata jäsenhintaan. Tila soveltuu erinomaisesti saunailtojen ja kokousten pitämiseen. Tilan varausaika on klo 16–23 ja sauna on lämmin klo 18–22.

Lisätietoa tilasta sekä tilojen vuokrauksen käyttösäännöt löydät osoitteesta: https://ayy.fi/jasenille/palvelut/tilojen-vuokraaminen/saunat/atlantinkatu/

Varauksia vastaanotetaan 10.10. alkaen, mutta varauksen voit tehdä vaikka heti. Tilan vuokra on jäsenille ja yhdistyksille 200 euroa ja ulkopuolisille varaajille 400 euroa.

 

8. Suunnittelukilpailu: Aalto-yliopiston provostin käädyt

 

AYY julistaa avoimen suunnittelukilpailun, jossa tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa Aalto-yliopiston provostille eli Aallon ”kakkoselle” akateemiset tunnusmerkit, käädyt. Käädyt ovat provostin käyttämät akateemiset tunnusmerkit, joita käytetään akateemisissa ja valtiollisissa juhlissa, kuten yliopiston avajaisissa, kulkueissa ja promootiossa.

Suunnittelukilpailu on avoin kaikille Aallon opiskelijoille yksin ja pareittain. Tavoitteena on suunnitella modernit käädyt, joissa tulee ilmi Aallon arvot sekä aaltolaisuus. Eduksi katsotaan poikkitieteelliset ratkaisut.

Ehdotukset tulee toimittaa sähköisesti AYY:n pääsihteerille 16.10.2017 klo 16.00 mennessä. Suunnittelukilpailun voittajalle maksetaan suunnittelusta 1500 euron suuruinen palkkio. Kilpailussa jaetaan myös mahdollisia tunnustuspalkintoja!

Lue lisää ja osallistu! https://ayy.fi/blog/2017/09/19/suunnittelukilpailu-aalto-yliopiston-provostin-kaadyt/

 

 

9. Opi vaikuttamaan opintojesi sisältöön!

 

Opiskelijoiden kuuleminen on tärkeä osa opetussuunnitelmaprosessia ja tänä syksynä kaikki koulutusohjelmat valmistelevat uutta kahden vuoden opetussuunnitelmaa. AYY järjestää koulutuksen opiskelijoille opetussuunnitelmien tekoprosessista, siihen osallistumisesta ja opetussuunnitelman peruskäsitteistä.

Koulutus on erityisen hyödyllinen järjestöjen opintovastaaville ja hallinnon opiskelijaedustajille, mutta avoin kaikille kiinnostuneille! Koulutukset järjestetään 11.10. ja 18.10.

Lisää tietoa koulutuksesta ja ilmoittautuminen täällä: https://lomake.ayy.fi/koulutuspolitiikka/opetussuunnitelmakoulutus-11-10-18-10/

Lisätietoja: susanna.koistinen@ayy.fi (koulutuspoliittinen asiantuntija)

 

10. Servin Mökin keittiökoulutukset lokakuussa

 

Haluaisitko sinä tai yhdistyksesi pitää juhlat Smökissä ja kokkailla tarjoilut itse? Kaipaatko kuitenkin opastusta suurtalouskeittiön käyttämiseen?

Ongelmiisi on ratkaisu: Smökin keittiökoulutus.

Koulutuksia järjestetään lokakuussa kaksi: tiistaina 10.10.2017 ja maanantaina 30.10. klo 18.00 alkaen.

Ilmoittaudu mukaan koulutusta edeltävään päivään klo 15.00 mennessä tällä lomakkeella: https://lomake.ayy.fi/tilat/ilmoittautuminen-servin-mokin-keittiokoulutukseen/

 

11. Osallistu energiansäästöviikkoon!

 

Valtakunnallista energiansäästöviikkoa vietetään tänä vuonna 9.-15.10.2017. AYY haastaa kaikki opiskelijat ja opiskelijajärjestöt mukaan viettämään energiansäästöviikkoa Aalto-yliopiston ja Aalto-yliopistokiinteistöt Oy:n kanssa!
Alla vinkkejä, miten sinä ja järjestösi voitte olla mukana:

https://www.motiva.fi/palvelumme/energiansaastoviikko/ideoita_toteutukseen/ideoita_viettajilta

 

TAPAHTUMAT

 

 

12. Akateemisen huispauksen mm-kisat 13.10.

 

Aava järjestää huispausturnauksen Espoon Silkkiniityllä perjantaina 13.10. klo 14-19. Turnauksen tavoitteena on löytää Suomen kovin huispausjengi ja tuoda laji kertaheitolla suuren yleisön tietouteen myös täällä peräpohjolassa. Englantia puhuvissa maissa tämä lajihan on jo supersuosittu opiskelijoiden keskuudessa.

Mukaan mahtuu 24 joukkuetta. Killoilla ja kutsuvierasjoukkueilla on kiintiö, mutta loput paikat ovat avoinna esim. juuri sinun vauhdikkaalle kaveriporukallesi! Olemme tehneet tapahtumasta mahdollisimman yksinkertaisen osallistujille, ja huispausta ovat tukemassa TTER, Sini-Siivoustarvikkeet ja Klubbensport. Tule siis kokemaan (lähes) taianomaista opiskelijaurheilutunnelmaa!

Lisätiedot, ilmoittautuminen ja Ne Säännöt ao. linkeistä

FB-event https://www.facebook.com/events/117944458931370

Tapahtuman INFO-sivut https://lomake.ayy.fi/aava/huispaus/

 

13. Aalto Amazing Race on täällä taas!

 

Kaikille Aallon ensimmäisen vuoden opiskelijoille suunnattu Aalto Amazing race on huikea seikkailukilpailu, jossa fuksit/mursut/ykköset pääsevät tutustumaan Aaltolaisiin oman opiskelualansa ulkopuolelta. Seikkailussa joukkueet etenevät kohti maalia ratkomalla erilaisia tehtäviä ja vihjeitä, samalla kisaten kelloa vastaan. Maaliin päässeitä odottavat uskomattomat jatkot. Tapahtuma on ilmainen.

Osallistujat jaetaan järjestäjän toimesta poikkitieteellisiin joukkueisiin. Joukkueeseen saa halutessaan valita mukaan yhden kaverin. Itse matka starttaa torstaina 19.10., lähdöt porrastetusti klo 15 alkaen Otaniemestä. Tällöin osallistujat saavat tietää oman ryhmänsä ja ensimmäisen vihjeen.

Ilmoittautuminen kisaan aukeaa 28.9. klo 12:00 osoitteessa: https://lomake.ayy.fi/aava/aalto-amazing-race-2017/. Ilmoittautuminen sulkeutuu 15.10. ja paikkoja on rajoitetusti.

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1845837985443442/

 

 

14. Aalto ISM Annual Ball 14th of October

 

This year Aalto ISM (Information and Service Management, previously Piste) is celebrating the whole decade of existence. We are commemorating this milestone by organising the Aalto ISM 10-year Anniversary Ball. We welcome you to join us in this celebration on 14th of October at 18:00. At the event, guests will enjoy delicious three-course dinner, interesting performances, and fun activities. Don’t miss your chance and join us!

Find more information about the event at our Facebook page: https://www.facebook.com/events/1957334747882216/

And use this link to register: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhQbsd6Vad2jJonLQuSaWpcrNkZLVd-9QkYjfdpN4d6T2WYg/viewform

 

15. Bordelli 27.10.2017

 

Syksyn pimeys lakkaa olemasta, kun Servin mökkiin viritetään koko ensimmäisen periodin hekuman huipentuma tenttiviikon päätteeksi perjantaina 27.10.2017.

Otaniemen syysnaamiaiset, tunnetaan paremmin nimellä Bordelli, ovat vuoden kuumimmat bileet. Näistä bileistä puhutaan paljon, mutta todistusaineistoa et löydä mistään. Tapahtumassa on ehdoton kuvauskielto. Tanssilattia tunnetaan legendaarisuudestaan ja Bordelli onkin Smökin juhlista yksi parhaimpia! Tapahtuman audiovisuaalinen kokemus tulee olemaan koko syksyn tapahtumien terävintä kärkeä. Tästä spektaakkelista et halua jäädä paitsi!

Lipunmyynti alkaa 4.10. Lisätietoja löydät Facebook-tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/1936891413195961

 

16. Dash – the largest hackathon for design thinkers in Europe!

 

Dash is a design-hackathon like no other! This weekend-long gathering of the brightest young talents is the largest design thinking hackathon ever organized in Europe. At Dash, we will focus on the design process at its purest, and pay extra attention to the research needed to create innovative and working solutions to the problems of today. Behind Dash is Aaltoes, the biggest and best known student organization for entrepreneurship (whose handywork also Slush and Junction initially are) together with Nuoret Designerit ry, the subject association of the department of design.

The event is 3rd to 5th November, and we’re taking applications until 15th October. Hop on board to find out what design thinking has to offer! www.thedash.fi

 

KULTTUURI

 

17. Viiden vuoden odotus on päättynyt – Täffän speksi on täällä!

 

Tervetuloa tämän vuosikymmenen järisyttävimmille speksijuhlille, jotka järjestetään vain joka 5. vuosi! Speksin aikana saat seurata mitä oikeasti tapahtui, kun Yhdysvallat lähettivät rakettinsa Apollo 11 kuuhun. Kiinnitä turvavyösi, tätä esitystä et halua jättää väliin!

Lisää infoa löydät osoitteesta www.spexet.fi ja pysyt parhaiten mukana meiningissä seuraamalla meitä Facebookissa. Hinta aikuisille on 25€  ja opiskelijoille 15 € , nachspeksit (14.10 & 21.10) kustantavat 15€.

https://www.facebook.com/events/1331704450289439/

Esitykset Suomessa:

14.10 klo 16  Hki,    Konservatorio, Ruoholahti

20.10 klo 18  Espoo, Louhisali

21.10 klo 16  Espoo, Louhisali

4.11   klo 16  Vaasa, Ritz

4.11   at 16  Vasa, Ritz

 

 

18. Fyysikkospeksi 2017: Vive! – sata päivää vallankumoukseen

 

On jälleen parittoman vuoden syksy eli Fyysikkospeksin aika!

 

Vive! – sata päivää vallankumoukseen vie katsojan Ranskan suuren vallankumouksen syntyhetkiin. Nuori maailmanparantaja Vivienne saapuu Marseilleen innostamaan sorretun kansan vastarintaan. Viviennen ja vallankumouksen välissä on kaupungin kurin ja järjestyksen, ylikonstaapeli Abel Constin, lisäksi vetovoimainen taparikollinen Jacques.

Näytökset suomeksi ovat pe 20.10., la 21.10., ti 31.10., ke 1.11. ja to 2.11. sekä englanniksi sunnuntaina 19.11. kulttuuriareena Gloriassa (Pieni Roobertinkatu 12-14).

Liput 12 e (parvi) / 15 e (opiskelija) / 20 e (aikuinen) / 40 e (kannatuslippu). Eteispalvelumaksu sisältyy lipun hintaan.

Lisätiedot ja liput: www.fyysikkospeksi.fi

Facebook: https://www.facebook.com/events/547805098897638/

 

 

19. Welcome to movie club Tikelo’s info and movie night!

Tikelo is a movie club for all Aalto students, with a long tradition dating back to 1965. In the first event of the fall you will hear more about the movie club and about the range of activities that we organize.

After the introduction, it’s time for the movie! We will be showing you The Big Lebowski directed by Joel Coen and Ethan Coen. This cult classic with a fascinating plot is full of legendary characters and witty dialogue. The movie features great performances by a star-studded cast including Jeff Bridges, John Goodman, Steve Buscemi, Julianne Moore, Philip Seymour Hoffman and John Turturro.

In addition, we will serve White Russians, hamburgers and movie snacks. There will also be a possibility to put your bowling skills to test! The event and the refreshments are free of charge.

See you at Yläkertsi on 9.10. at 18.00! https://www.facebook.com/events/2066845746872401/?fref=ts

WHAT: Tikelo info + The Big Lebowski
WHEN: 9.10. at 18.00
WHERE: Yläkertsi, KY building 3. floor
HOW MUCH: 0 euros

 

 

20. Dipoli Living Room Exhibition, Oct 4-27

 

You are invited to contribute to the Dipoli Living Room, an accumulative exhibition project that grows across three weeks.

Bring along an object, publication, award or something else that represents your research. It will be installed in a domestic setting, and presented to visitors alongside an information text.

Video and other digital content is also welcome for the Black Box screening space.

Curator Katie Lenanton will work on site from 12-16 daily, collecting objects and talking to their creators. She is contactable on katherine.lenanton@aalto.fi.

You can also drop off items to the Dipoli Info Desk from 8am-10pm.

At the conclusion of the exhibition, all items will be professionally photographed and returned to you.  All are welcome to nurture the exhibition together!

 

MUUT

 

21. Ehdota uusia arwoisia Pyöreän Tornin Kiltaan

 

Pyöreän Tornin Kilta on Aalto-yliopiston läheisyydessä toimiva kunnia- ja seniorijärjestö. Killan arwoisaksi voidaan kutsua opintojensa loppuvaiheessa olevia tai vastavalmistuneita henkilöitä, jotka ovat osoittaneet jatkuvaa, elävää harrastusta ja mielenkiintoa teekkarikulttuuria tai muuta samanhenkistä Aalto-yliopiston ylioppilastoimintaa kohtaan sekä kehittäneet toimintaa ylioppilaskunnassa tai sen piirissä toimivissa yhdistyksissä. Ehdotuksia PTK:n arwoisiksi voi tehdä 12.10.2017 klo 23:59 saakka osoitteessa https://lomake.ayy.fi/ptk/ehdota-uusia-arwoisia/.

 

Ehdotuksen voi tehdä yksittäinen henkilö, kilta, yhdistys, tai useampi henkilö, kilta tai yhdistys yhdessä.

Lisätietoja PTK ry:stä löytyy osoitteesta: http://ptk.ayy.fi/

 

22. Kiuas Team Up 27.-29.10

 

Looking to get into entrepreneurship? Do you have an idea but need a team? Do you have a skillset you wish to use to build a start up?

Kiuas Team Up is a free event for anyone interested in startup entrepreneurship – whether it’s joining or creating a startup team. We aim to connect like-minded people from various educational backgrounds and provide you with the means to develop your idea into an actual business. With the assistance of professional coaching and diverse workshops from our partners, you can assemble your dream team and become the next big thing. You don’t need to be an expert or have a successful business idea to execute just yet, all you need is the mindset!

Kiuas Team Up will take place on the last weekend of October (27.-29.10) @Startup Sauna, after which the winning teams can advance to Aaltoes’ Kiuas Incubator program.

You can apply as a team or individually here: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfcBR4Ytr6Xurs6gHaMDwXpdcRok2_sCYbXgYikBzk0KrAPLQ/viewform

23. Call for Idea Proposals on Online/blended Learning, dl October 11th, 2017

 

We call now for idea proposals from all Aalto people (faculty, program directors, researchers, staff, students) on online/blended learning. The best ideas will be selected and people involved invited to join the Aalto Online Learning – A!OLE Coaching Network. The network provides support on design, technology and pedagogy for you to realize the proposed idea in practice. After the evaluation of the ideas we can also discuss on funding to allow for full concentration on developing the idea to reality.

The idea proposals are continuously evaluated as they arrive until October 11th at noon, 2017, the final deadline for this round of proposals.

Please submit your idea by using the following form (CORRECTED LINK):

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRjrJyOi33jka4j2k2s8iMg3UQ–6ch6kdb3NIrcy7FC4Dkg/viewform?usp=sf_link

 

 

24. Sodexon asiakastyytyväisyyskysely

 

Me Sodexolla pyydämme sinua auttamaan meitä kehittämään palveluamme ja laatuamme. Vastaa asiakastyytyväisyyskyselyymme ravintolassa tai osoitteessa www.iro.fi/sodexo2017. (Korjattu linkki!)

Kyselyn ajankohta on 2.10.–13.10. Kaikkien ravintoloissamme vastanneiden kesken arvomme hotellilahjakortin ja leffalippuja!

 

25. Tervetuloa SEINÄT KERTOVAT? -seminaariin!

 

Arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun merkitys ihmisten jokapäiväisessä elämässä on valtaisa. Miten tämä näkyy mediassa?

Seinät kertovat -seminaarissa pureudutaan arkkitehtuuriviestinnän tapoihin ja medioihin, kehitykseen ja mahdollisuuksiin. Miten arkkitehtuuri näkyy yhteiskunnassa? Voivatko arkkitehdit viestiä työstään paremmin? Miten arkkitehtuuriviestinnän kanavia voitaisiin kehittää? Erilaisia medioita edustavat puhujat kertovat alan muutoksista ja antavat arkkitehdeille käytännön vinkkejä paremman näkyvyyden saamiseksi töilleen.

Tule mukaan tilaisuuteen 12.10. klo 16.30–19.30 Rakennustiedon talon RT-saliin (Malminkatu 16 A, Helsinki) Tapahtuman järjestää Opiskelija-SAFA yhdessä Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfon kanssa, ja se toteutetaan osana Arkkitehtiopiskelijapäivät 2017 -oheisohjelmaa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Katso päivän ohjelma, puhujat ja lisätietoa täältä: https://www.facebook.com/events/118201425528629

26. Vastaa yrittäjyys-ja innovaatio-opintoja koskevaan opiskelijakyselyyn ja vaikuta oman korkeakoulusi kehittämiseen!

 

Oletko osallistunut opintojesi aikana projekteihin, joissa kehitetään uusia asioita yhdessä työelämän kanssa? Oletko opiskellut yrittäjyyttä? Mitä olet oppinut ja mitä hyötyä olet saanut? Tukeeko korkeakoulusi yrittäjämäistä asennetta?

Kysely on osa kansallista Yrtti-hanketta, jonka tulokset julkistetaan vuonna 2018.

Hankkeen toteuttaa Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Karvi).

Kysely on auki lokakuun 2017 ajan osoitteessa: http://www.webropolsurveys.com/yrttisurvey.net  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *