AYY hakee: Edustajistovaalien projektityöntekijä

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on lähes 15 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Yhteensä AYY työllistää noin 50 henkeä ja sen piirissä toimii kymmeniä vapaaehtoisia ja järjestöjä. AYY on ylioppilaskuntakentällä nuori ja innovatiivinen toimija, jossa pääsee toteuttamaan omia ideoita ja luomaan uutta. AYY:n edunvalvontatyön alle kuuluvat mm. erilaiset kysymykset opiskelijoiden asumisesta, kaavoituksesta, toimeentulosta, hyvinvoinnista ja työllistymisestä. Työympäristönä AYY on nuorekas ja erittäin joustava. 

Haemme nyt joukkoomme edustajistovaalien projektityöntekijää

Edustajistovaalien projektityöntekijä avustaa loka-marraskuun vaihteessa järjestettävien AYY:n edustajistovaaleihin liittyvissä viestinnän tehtävissä. Näitä voivat olla esimerkiksi viestinnän suunnittelu & sisällön tuottaminen sosiaalisen median kanaviin, yhteydenpito vaaliliittoihin & ainejärjestöihin vaalien teemoista sekä vaalivalvojaisten järjestäminen. Projektityöntekijän lopulliset tehtävät määräytyvät valitun osaamisprofiilin mukaan. Työtä on mahdollista tehdä esimerkiksi opintojen ohessa.

Hakijoilta edellytetään Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan ja sen toimintaympäristön tuntemusta, ja toivotaan kykyä itsenäiseen projektinhallintaan ja -työskentelyyn sekä hyviä viestintätaitoja, erinomaista suomen kieltä ja hyvää englannin taitoa. Työskentely ylioppilaskunnassa vaatii innostuneisuutta, päätösten tehokasta toimeenpanoa sekä ajoittaista joustavuutta työajoissa.

Työ on projektiluontoinen niin, että valitun toivotaan aloittavan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.10.2017. Työmäärä on noin 5-15h/vko sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy ylioppilaskuntia sitovan työehtosopimuksen mukaisesti (palkkaluokka I). Työsuhde kestää arviolta perjantaihin 24.11.2017 saakka.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan pe 15.9.2017 klo 12.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)ayy.fi. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ma 11.9.  klo 15-16 ja ke 13.9. klo 9-11 Johanna Pietiläinen (johanna.pietilainen (a) ayy.fi, 0505209434).

Tutustu toimintaamme osoitteessa www.ayy.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *