Viikkotiedote 37/2017

Orientaatio on ohi ja nyt alkaa puurtaminen! Opiskelun ohelle on kuitenkin tarjolla harrastusta joka makuun musiikista videoon ja urheiluun, sekä tietenkin toinen toistaan hurjempia bileitä! Muistathan, että olet tervetullut kaikkiin tapahtumiin ja kerhoihin oppialasta riippumatta. <3

 

Mikäli haluat oman tekstisi viikkotiedotteeseen, lähetä se valmiissa muodossa osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi edellisen viikon torstaina klo 10.00 mennessä.

Yhdistyksiä koskevat asiat löydät yhdistystiedotteesta. Lue tiedote osoitteessa: http://ayy.fi/yhdistystiedote

 

 1. AYY:n edustajistovaalien ehdokasasettelu on käynnissä!
 2. Lakinlaskijaispäivä & Otatarhan ajot 30.9.!
 3. Juhlavuoden sillis kruunaa lakinlaskijaiset!
 4. Teekkarius 145-juhla 10.11.2017 Dipolissa – ilmoittautuminen aukeaa 11.9. klo 12!
 5. HCC on täällä taas!
 6. Teekkarispeksin impro- ja tanssikurssit tulevat taas!
 7. Teekkarispeksin katseluilta 12.9.
 8. OUBSin Uusien ilta 12.9. Studiolla
 9. Tervetuloa Dominanten pääsykokeisiin!
 10. Polyteknikkojen Kuoron koelaulut ke 13.9. ja 20.9.
 11. Kamarikuoro Dissonanssi etsii uusia jäseniä!
 12. KYN: Loitsut
 13. Jääkiekkoa teekkarijoukkueessa!
 14. Elektronista urheilua ensimmäistä kertaa opiskelijoiden SM-kisoissa!
 15. PIK järjestää purjelennon esittelykurssin jälleen tänäkin syksynä
 16. Aloita uusi harrastus hyvässä seurassa!
 17. Kick-off the academic year with AMCA – Aalto Management Consulting Association on 18.09.
 18. BEST Sauna
 19. International Stratos Program is searching for new coordinators 2017/2018!
 20. BECOME A VOLUNTEER!

 

1. AYY:n edustajistovaalien ehdokasasettelu on käynnissä!

Edustajistovaaleissa valitaan AYY:n 45-henkinen edustajisto seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Edustajisto käyttää AYY:n ylintä päätösvaltaa ja päättää muun muassa sinun jäsenmaksustasi ja ylioppilaskunnan säännöistä. Edustajisto valitaan aina kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

AYY:n edustajistovaaleissa 2017 äänioikeutettuja ja vaalikelpoisia ovat kaikki ylioppilaskunnan läsnäolevaksi ilmoittautuneet jäsenet, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa viimeistään perjantaina 15.9.2017.

Ehdolle voi asettua täyttämällä ehdokaslomakkeen ja toimittamalla sen AYY:lle 2.10.2017 klo 13.00 mennessä. Ehdokas voi mennä mukaan jo olemassa oleviin vaaliliittoihin tai perustaa jonkin toisen ehdokkaan kanssa omansa. Vaaliliitot löytyvät täältä: https://ayy.fi/vaalit/vaaliliitot/.

Lue lisää ehdolle asettumisesta, vaaliliiton perustamisesta sekä vaalien aikatauluista osoitteessa https://ayy.fi/vaalit/.

Lisätietoja: Keskusvaalilautakunnan sihteeri Johanna Pietiläinen (johanna.pietilainen (a) ayy.fi).

 

2. Lakinlaskijaispäivä & Otatarhan ajot 30.9.!

Lakinlaskijaispäivä käynnistetään tänäkin vuonna Otatarhan ajoilla, eli kilpailulla, josta ei vauhtia tai hauskanpitoa puutu!

Haasta kisaan itsesi ja muut, suunnittele mahtavin kulkupeli, toteuta se ja tule taistelemaan voitosta vuoden tiukimpiin aika-ajoihin Ossinlammelle! Sinulla ja kaveriporukallasi on oivallinen tilaisuus osallistua tähän F1-kilpailujakin hurjempaan mittelöön itsetehdyllä, ei-moottoroidulla ajoneuvolla. Pisteitä on jaossa ajokin tyylikkyyden ja nopeuden lisäksi myös tiimin meiningistä. Kisassa parhaiten menestyneet palkitaan ruhtinaallisesti, joten valmistautuminen kilpailuun kannattaa aloittaa NYT!

Vaikkei itse ajoihin osallistuisikaan, kannattaa paikalle saapua nauttimaan huumaavasta kisatunnelmasta ja kauniista syyspäivästä, sillä Ossinlammen alue täyttyy kilparadan lisäksi myös oheistoiminnoista, kuten polkuautorallista sekä esteradasta, jolla pääset haastamaan kaverisi leikkimieliseen kisailuun! Tämän lisäksi tunnelmaa ovat nostattamassa muun muassa Jäynä ja Julkku.

Myös Otatarhan ajojen pääyhteistyökumppani Sweco on mukana tapahtumassa omalla rastillaan. Tervetuloa tutustumaan Swecon toimintaan ja kurkistamaan, mitä mukavaa pisteeltä löytyy!

Ajoihin osallistuvien joukkueiden ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/otatarhan-ajot-2017/.

Ilmoittautuminen aukeaa 6.9. klo 12.00. ja päättyy 24.9. klo 23.59.

Tapahtuma Facebookissa:https://www.facebook.com/events/1415002918615797

 

SÄÄNNÖT
§0 Ajoissa on yksi kaikille avoin sarja, jossa on alkuerät, joista parhaat joukkueet selviytyvät finaaliin.
§1 Otatarhan ajoihin osallistuvan ajoneuvon tulee kulkea ihmisvoimalla (esimerkiksi polkimilla, työntämällä tai vetämällä) – moottoreita niissä ei saa olla
§2 Joukkueet kilpailevat Otatarhan ajoissa omalla vastuullaan – turvallisuudesta on huolehdittava
§3 Kunkin ajoneuvon henkilömäärää tai tallin kokoa ei ole rajoitettu
§4 Törmäily ja tahallinen vahingonteko muille ajoneuvoille on kielletty
§5 Ajoneuvojen on noudatettava annettua reittiä
§6 Joukkueiden arviointiin vaikuttaa ajoneuvon nopeus ja suoriutuminen annetuista tehtävistä, ajoneuvon ulkonäkö, joukkueen meininki sekä ajoneuvon tekninen toteutus.
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lisätiedot ja kysymykset Teekkarikulttuuritirehtööreille:
johanna.kuronen(at)ayy.fi
tyko.viertio(at)ayy.fi

 

3. Juhlavuoden sillis kruunaa lakinlaskijaiset!

Saksalainen oluelle perso pappismunkki julkaisi radikaaleja näkemyksiään 500 vuotta sitten. Nämä näkemykset muuttivat merkittävällä tavalla Pohjoismaita: Suomi sai kirjakielen ja kansa opetettiin lukemaan.

Merkkivuotta juhlitaan Smökissä 1.10. Juhlavuoden silliksen parissa! Aalto-papit, AYY ja Tapiolan seurakunta haluavat yhdessä osoittaa lakinlaskijaisten jälkitaudeissa poteville opiskelijoille hellää armoa: sunnuntaina 1.10. syödään, saunotaan ja paljutellaan. Ruoat toimittaa pitopalvelu Hupli, jonka antimista pääsee tällä kertaa nauttimaan opiskelijalle sopivaan 5,50 euron hintaan.

Mukaan mahtuu 100 ensimmäistä.

TL;DR
MITÄ: Juhlavuoden sillis
MILLOIN: Sunnuntaina 1.10. klo 12–18
MISSÄ: Smökki, Jämeräntaival 4
MITÄ MAKSAA: 5,50 euroa
Ilmoittautuminen 11.9. alkaen osoitteessa www.bailataan.fi.

 

4. Teekkarius 145-juhla 10.11.2017 Dipolissa – ilmoittautuminen aukeaa 11.9. klo 12!

Teekkariperinnejuhlaa juhlitaan tänä vuonna isosti 145 vuotta täyttävän teekkariuden kunniaksi! Tule kokemaan remontoidun Dipolin ikimuistoinen korkkaus vuosijuhlakäyttöön sekä nauttimaan laulusta, naurusta ja juhlahumusta.

Ilmoittautuminen juhlaan aukeaa 11.9. klo 12 osoitteessa: https://teekkarius145.ayy.fi/

Samoilta sivuilta löytyy myös lisätietoa juhlasta sekä koko Teekkariperinneviikosta.

Tervetulleita ovat kaikki teekkarit ja teekkarinmieliset opintoalaan ja valmiusasteeseen katsomatta!

 

5. HCC on täällä taas!

Vuorimieskillan perinteiset bileet Hard Cock Café tekee näyttävän paluun Vuorimieskillan 70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Huhu kertoo, että HCC juontaa juurensa Smökkiin, jossa menovettä nautiskeltiin ison puusta veistetyn ”kukon” ympärillä.

Näin juhlavuonna kukot ja kanat saapuvat bileisiin mustavalkoisiin sonnustautuneina ja valmiina kreisibailaamaan pilkkuun saakka. Suuntaa siis sinäkin askeleesi itäiseen satamakaupunkiin Bar Looseen perjantaina 15.9. Bileet alkavat kello 20.00.

Osta lippusi osoitteessa https://www.ticted.com/fi/events/4171 tai tule Vuorimieskillan teltalle Aalto Partyssä 8.9. hakemaan omasi!

Mitä: Hard Cock Café -bileet
Missä: Bar Loose
Milloin: 15.9. klo 20–04
Mitä päälle: Black & White
Facebook: https://www.facebook.com/events/809321195900620

Lisää Vuorimieskillan juhlavuoden tapahtumista osoitteessa vk70.fi!

 

6. Teekkarispeksin impro- ja tanssikurssit tulevat taas!

Teekkarispeksin suositut impro- ja tanssikurssit ovat taas täällä! Tervetuloa haastamaan itseäsi uusilla tanssityyleillä ja heittäytymällä improvisaation pyörteisiin! Ilmoittautuminen tanssi- ja alkeisimprokursseille järjestetään torstaina 14.9. klo 12 Kandikeskuksen eli päälafkan ala-aulassa, ja jatkoimprokursseille ilmoittaudutaan samaisena torstaina 14.9. klo 18 JMT1:n aulassa. Kursseille haluavia tulee tänäkin vuonna olemaan varmasti paljon, joten kannattaa olla paikalla jonottamassa hyvissä ajoin!

Kurssien tarkemmat aikataulut, tasokuvaukset ja hinnat löytyvät Teekkarispeksin nettisivuilta: https://teekkarispeksi.fi/liity-mukaan/kursseille/.

Lisätietoja voi myös kysellä improvastaavalta Roopelta (roope.vesterinen@aalto.fi) sekä tanssivastaavilta Ellalta (ella.hakala@aalto.fi) ja Ranilta (ran.ji@aalto.fi).

 

7. Teekkarispeksin katseluilta 12.9.

Jos Teekkarispeksin live-esitykset ovat sattuneet jäämään välistä tai haluat vain fiilistellä edellisten vuosien hienoja hetkiä, saavu tiistaina 12.9. OK20 isolle puolelle seuraamaan vuoden 2017 speksin, Viimeisen sinfonian, tallennetta! Pääset samalla tutustumaan uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin ja viettämään mukavaa iltaa speksikkäässä seurassa valkokankaan edessä tai saunan lauteilla. Muista ottaa oma pyyhe mukaan mikäli myös löylyille halajat!

Tapahtuma alkaa klo 18 ja tallenne pyörähtää käyntiin klo 18:30. Tervetuloa kaikille speksistä kiinnostuneille!

 

8. OUBSin Uusien ilta 12.9. Studiolla

Tiistaina 12.9. OUBSin studiolla pääsee kuulemaan mikä OUBS on ja mitä siellä tehdään. Jos kiinnostaa kuvaaminen, striimaaminen tai studion tutkiminen kannattaa tulla tsekkaamaan meno! Studio löytyy Jämeräntaival 1 kellarista. OUBSilla on myös joka tiistai saunavuoro jonne kannattaa tulla messiin. Keskustelua käydään TG ryhmässä joka löytyy osoitteesta: https://t.me/oubstg

 

9. Tervetuloa Dominanten pääsykokeisiin!

Jos pidät laulamisesta, laadukkaan musiikin tekemisestä ja vielä paremmasta seurasta, kannattaa syyskuussa suunnata Aalto-yliopiston sekakuoron Dominanten pääsykokeisiin!

Domi-tärpit:
– tänä vuonna matkasimme konsertoimaan Taiwaniin ja Bach-festivaaleille Saksaan
– kuorolla on ikää pian 42 vuotta, tällä hetkellä 55 laulajaa ja 1 huikea johtaja Seppo Murto
– orkestereita, kvartetteja, serenadeja, passioita, a cappellaa ja paljon muuta
– harjoittelemme maanantaisin ja tarvittaessa torstaisin klo 18

Maanantaina 11.9. klo 18 TuAS-talolla on avoimet harjoitukset, jonne kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan laulamaan ja tutustumaan kuoron toimintaan!
Pääsykokeiden ajankohdat ovat 12.9. JA 19.9. klo 17 ja 21 välillä. Paikka toimii TU2- sali TuAS-talolla (Maarintie 8).

Pääsykokeisiin voit ilmoittautua ’kaikkien fuksien äidille’ Elisa Penttilälle joko puhelimitse tai sähköpostitse
044 530 7809 // penttila.elisa@gmail.com

Lisää informaatiota mm. pääsykokeiden sisällöstä ja kuorosta löydät nettisivuiltamme sekä kuoron facebookista ja instagramista @dominatechoir!
https://www.dominante.fi/

 

10. Polyteknikkojen Kuoron koelaulut ke 13.9. ja 20.9.

Laulua asenteella! Polyteknikkojen Kuoro etsii riveihinsä uusia jäseniä! Palatko halusta hurmata laulullasi Servin mökistä Musiikkitaloon ja maailman ääriin? Tervetuloa!

PK:n koelaulut järjestetään kahtena syyskuun keskiviikkona 13.9. (klo 17.00-18.00) ja 20.9. (klo 17.00-18.00) kuoron harjoitustiloissa TUAS-talolla 2. kerroksen salissa AS2 (Maarintie 8). Tilaisuudessa pääset esittämään yhden valitsemasi säestyksettömän kappaleen.

Älä jahkaile vaan ilmoittaudu koelauluihin ottamalla rohkeasti yhteyttä fuksikeisariimme Joona Haavistoon puh. 044 2541514, sähköpostitse fuksikeisari@polyteknikkojenkuoro.fi tai kysy meiltä lisää Facebookissa. Nähdään koelauluissa!

Lisätietoa http://www.polyteknikkojenkuoro.fi/koelaulut/

FB:

13.9. https://www.facebook.com/events/1595933390473800/

20.9. https://www.facebook.com/events/115356012434862/

 

11. Kamarikuoro Dissonanssi etsii uusia jäseniä!

Oletko innokas laulaja? Kiinnostaisiko kuorossa laulaminen? Pieni sekakuoromme on helposti lähestyttävä, eikä sinun tarvitse pelätä vaikeita pääsykokeita. Meille riittää pienikin kokemus kuorolaulamisesta tai muuten hyvä laulutaito. Harjoittelemme tiistaisin konetekniikan lafkalla klo 18–20, ja treeneihin saa tulla mukaan fiilistelemään meininkiä. Jos kiinnostuit, täytä tämä lomake: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScv8zbeH3RGYuc-7TdyLuI5E7yGiZay9Ty0D0QSVXlyT8l6XA/viewform?c=0&w=1 ja otamme sinuun yhteyttä.

 

12. KYN: Loitsut

la 21.10.2017 klo 15 ja 19, Suvilahden Kattilahalli, Helsinki

Jukka Linkolan KYN:lle eli Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Naiskuorolle säveltämä Loitsut-sarja muuttuu Janne Marja-ahonohjauksessa näyttämöteokseksi, joka yhdistää musiikin, liikkeen, valon ja kuvan. Panu Savolaisen vibrafoni värittää teosta, joka on alun perin sävelletty a cappella. Loitsujen rikas maailma syntyy Kattilahallin karuun tilaan Mika Venhovaaran valoilla ja VJ Hellstonen livevisuaaleilla.

Kuoroa johtaa Kaija Viitasalo.

Tekijät kertovat teoksen taustoista -tilaisuudet 45 min. ennen esityksiä.

Liput (27,50/22,50/16,50 €) ja lippu + levypaketit (42,50/37,50/32,50 €) Tiketistä.

Lisätietoja: www.facebook.com/KYNchoir, www.kyn.fi

 

13. Jääkiekkoa teekkarijoukkueessa!

Aalto-yliopiston jääkiekkoileva ylpeys PUS-Hockey aloittaa kautensa III-divisioonassa jo parin viikon päästä, mutta sitä ennen on aika ottaa uudet prospectit testiin. Mikäli kiinnostusta riittää ja koet, että taitosi voisivat riittää joukkueeseen, ota yhteyttä osoitteeseen phockey@list.ayy.fi ja tule näyttämään taitosi Espoonlahden jäähalliin keskiviikkona 13.9. klo 22–23!

MITÄ: PUS-Hockeyn tryout-jää
MISSÄ: Espoonlahden jäähalli
MILLON: Ke 13.9. klo 22–23

 

14. Elektronista urheilua ensimmäistä kertaa opiskelijoiden SM-kisoissa!

Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) jokavuotiset opiskelijoiden SM-kisat ovat tänä vuonna laajentuneet myös elektronisen urheilun puolelle. Aalto-yliopiston Aalto Gamers ja Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun Gaming Barracks järjestävät Hearthstonen ja Overwatchin OSM-kisat syksyn aikana. Alla lisätietoa kummastakin tapahtumasta – lue lisää ja tule mukaan!

Hearthstonen opiskelijoiden SM-kisat alkusyksystä!

Opiskelijoiden Liikuntaliiton jokavuotiset opiskelijoiden SM-kisat ovat tänä vuonna laajentuneet myös elektronisen urheilun puolelle. Aalto-yliopiston Aalto Gamers ry järjestää Hearthstonen OSM-kisat syksyn aikana. Tapahtuma on Euroopassa ensimmäisiä laatuaan.

Turnaus käsittää yhden kilpasarjan, joka koostuu syyskuun aikana verkossa pelattavista alkukarsinnoista. Karsinnoista selvinneet 16 parasta pelaajaa kutsutaan Keilalahteen kilpailemaan TietoHQ:lla järjestettäviin offline finaaleihin 4.11.2017. Turnauksen kolme menestyneintä pelaajaa saavat maineen ja kunnian lisäksi 3 500€:n edestä palkintorahaa!

Kilpailussa ei ole osallistumismaksua, ja katsojille sekä kannattajille on tapahtumaan vapaa pääsy.

Lue lisää ja ilmoittaudu 17.09. mennessä osoitteessa www.osmkisat.fi/event/hearthstone

Overwatchin OSM-kisat ovat vihdoin täällä!

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun Gaming Barracks tuo suuren suosion saavuttaneen Overwatchin kaikille Suomessa opiskeleville Opiskelijoiden SM-kisojen muodossa.

Turnaus tulee käsittämään netissä käytävät alkukarsinnat, sekä lopputurnauksen live-turnauksena Kouvolassa. Karsinnat järjestetään lokakuussa ja lopputurnaus 18.–19.11. KinoKouvon tiloissa. Lopputurnaukseen selviää 8 parasta joukkuetta.

Tapahtumaan on vapaa pääsy katsojille. Mukaan haluaville joukkueille on pieni osallistumismaksu. Lisätietoja osallistumismaksuista, turnausformaatista ja muusta tärkeästä löydät OLL:n sivuilta https://osmkisat.fi/events/id/593eabb137d0e06ff5383ea2 ja tapahtuman Facebook-sivuilta https://www.facebook.com/events/1468500583238253/?fref=ts. Turnauksen palkintopotti tarkentuu myös myöhemmin näille sivuille.

 

15. PIK järjestää purjelennon esittelykurssin jälleen tänäkin syksynä

Purjelennon esittelykurssilla pääset purjelentokoneen kyytiin lennonopettajan kanssa. Kurssiin kuuluu teoriatunti, jossa käydään läpi purjelennon perusteet ja käytännön asioita lentopäivää varten. Teorian jälkeen pääset heti tositoimiin: lentämään kaksipaikkaisella koulukoneella huikeissa syysmaisemissa. Halutessasi pääset myös ohjaamaan konetta opettajan opastuksessa.

Sään salliessa, esittelylentoja on tarjolla syyskuun kahtena lauantaina 16.9. ja 23.9. (sunnuntait varapäiviä). Lentopäivä alkaa klo 10 Räyskälän lentokeskuksessa ja kurssiin kannattaa varata koko päivä. Kimppakyydeistä sovitaan teoriatilaisuuksissa.

Teoriatilaisuudet järjestetään pe 15.9. ja to 21.9. klo 17 alkaen paikkana Maarintalon yhdistystila (Sähkömiehentie 3, 2. kerros). Voit varmistaa paikkasi ilmoittautumalla etukäteen tällä lomakkeella https://goo.gl/forms/5AO1SVUH5ZGVkYqe2 tai vaihtoehtoisesti ilmoittautumalla teoriatilaisuudessa. Lisätietoja sähköpostilla osoitteesta purjelento@pik.fi.

Hinta: 125 €

Hinta sisältää loppuvuoden jäsenmaksun, teoriakoulutuksen ja kaksi lentoa opettajan kanssa.

 

16. Aloita uusi harrastus hyvässä seurassa!

Helsingin yliopiston Taekwon-Do -seura järjestää alkeiskurssin Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle. Harjoituksissa tutustutaan Taekwon-Don eri osa-alueisiin, kohotetaan kuntoa, vahvistetaan keskivartalon lihaksia ja opetellaan potku- ja lyöntitekniikoita sekä kehonhallintaa ja -huoltoa. Aiempaa kokemusta ei tarvita.

Kurssi alkaa keskiviikkona 13.9.2017 ja mukaan pääsee koko syyskuun ajan. Kurssi kestää syyslukukauden ja päättyy vyökokeeseen.

Harjoitukset pidetään keskiviikkoisin klo 16.10–17.30 ja sunnuntaisin klo 12.00–13.00 UniDojolla, osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 25.

Alkeiskurssimaksu on 50 €, mutta kurssiin voi tutustua maksutta syyskuun ajan. Kurssimaksu sisältää harjoitusmaksun, seuran jäsenmaksun sekä vyökoemaksun.

Lisätietoja: http://hytaekwondo.com/club/course.php?ref=main-intext  & Kurssi Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1513926991961758/

TERVETULOA!

 

17. Kick-off the academic year with AMCA – Aalto Management Consulting Association on 18.09.

We are kicking off this academic year together with our little sister, 180 Degrees Consulting, and selected guests from our corporate partners.

Come and join us for an interesting evening full of mingling, good food and drinks!

When: Monday, 18.09. from 17:30 onwards

Where: Yläkertsi, 3rd floor of the KY building at Pohjoinen Rautatiekatu 21

How: Please register here https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRShBb3WbZ2opG5Ty8vrVLQpcJFt9IrSRgzjE7PwDvft1qMw/viewform

 

18. BEST Sauna

Miltä kuulostaisi aloittaa lukuvuosi Otaniemen mahtavimmassa seurassa nauttien ilmaisista pannukakuista ja virvokkeista? Ota uimapuku sekä ystävä tai kaksi mukaan rentoon illanviettoon.Illan aikana saat mahdollisuuden tutustua yhteen Euroopan suurimpaan tekniikan alan opiskelijoiden pyörittämään järjestöön nimeltä BEST.
MITÄ: BEST Sauna
MISSÄ: Rantasauna, Otaniemi
MILLOIN: 14.9.2017 klo 18.00 ->
MIKSI: BEST sekä Beer ‘n Pancakes
Linkki fb-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/846448435516289/?active_tab=about

 

19. International Stratos Program is searching for new coordinators 2017/2018!

We are searching for three coordinators for the program starting this Autumn. As a coordinator, your responsibility is to run the whole program from the beginning to the end: acquiring partner companies, recruiting the participant students, organizing excursions to participating companies, organizing and participating in the study trip abroad. Because of the multitude of these tasks, you will gain experience in many essential fields such as marketing, finance, HR, teamwork, and leadership. You will also acquire important contacts to the major international companies in Finland and other like-minded students. The coordinators will be working freely and can tailor the program in accordance to own creativity within some major guidelines.

What do you need to become the next Coordinator? Qualifications aren’t all too important, although it helps to have some organizational experience and good communication skill. What we want are highly motivated and proactive Aalto students who are willing to wholly commit to the program and make it prosper.

Interested? Send us your CV, cover letter and study transcript to stratosprogram2017@gmail.com by 24.09.2017.

If you have any question regarding Stratos program+ coordinator experience, we are happy to answer at any time and any channel.

P.S: This year we rocked PERU and the legendary MACHU PICCHU. Next year, you decide. So what are you waiting for?

 

https://www.remburssi.org/?page_id=415

https://www.facebook.com/Stratos-Program-1569182183326321/

 

20. Become a volunteer!

AIESEC is a global youth-led organization striving to achieve Peace and Fulfillment of Humankind’s Potential by activating leadership qualities in youth through learning from practical experiences in challenging environments.

We are recruiting new and enthusiastic youth to join the Youth leadership movement in Finland! If you want to do something that has a true impact, apply and help us to organize global social campaigns in practice. We are looking for volunteers to be part of our organization as members and now you have the opportunity to participate in Helsinki!

If you already have the following skills and want to develop them in an organizational design, or if you want to build on to these skills right from the scratch, you are welcome to sign up with us- Sales, Project Management, Talent Management and International Relations.

If you are interested, fill in the form and we will contact you and invite you to a short personal interview where we will tell you more about AIESEC and what we do. You can sign up for membership here: aiesec.fi/join The deadline for the application is 20.9 so apply NOW!

Every year about 200 people all over Finland, in the age group of 18-30 join AIESEC. One of the best things about AIESEC is that when we empower others’ development, we also develop ourselves! This can be guaranteed by our massive alumni network which is spread all over the world and some of the renowned ex-AIESECers like Martti Ahtisaari and Bill Gates. We welcome you to join us in this attempt of providing as many leadership experiences as possible.

If you have questions related to our activities, please, do not hesitate to contact us:

Aastha Singh | Vice President of Talent Management: aastha.singh@aiesec.net

Valeriy Neznakhin | President of AIESEC Helsinki: valeriy.neznakhin@aiesec.net

 

For more information, you can also check our Facebook page:

https://www.facebook.com/aiesecinfinland/

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *