Haku auki AYY:n SYL-delegaatioon sekä AYY:n ehdokkaaksi SYL:n hallitukseen

Haku auki AYY:n SYL-delegaatioon

SYL eli Suomen ylioppilaskuntien liitto edustaa suomalaisia yliopisto-opiskelijoita valtakunnallisessa päätöksenteossa. SYL:n edunvalvontatyötä ohjaavia linjapaperia ja toimintasuunnitelmaa toteuttaa vuosittain valittava hallitus. Toimintasuunnitelma ja linjapaperi päivitykset hyväksytään liittokokouksessa, jossa myös valitaan hallitus. Vuoden 2017 liittokokous pidetään 17-18.11.2017 Tampereella. SYL:n liittokokous on erinomainen näköalapaikka suomalaiseen ylioppilasliikkeeseen sekä ylioppilaiden kansalliseen edunvalvontaan ja sen vaikutuksiin opiskelijan arkeen.
Liittokokouksessa AYY:aa edustaa delegaatio, joka muodostuu ylioppilaskunnan äänivaltaa liittokokouksessa käyttävistä neljästätoista liittokokousedustajasta ja heidän varahenkilöstään. Hallitus nimeää delegaation Suomen ylioppilaskuntien liiton liittokokoukseen edustajistoryhmiä kuultuaan.

Delegaatioon järjestetään avoin sähköinen haku. Hakuaika on perjantai 25.8. kello 12.00 – sunnuntai 10.9.2017 kello 23.59.

Lue lisää ja hae täältä: https://lomake.ayy.fi/syl-delegaatio/

Edustajisto hyväksyi kokouksessaan 7/2012 johtosäännön toiminnasta liittokokouksessa. Siihen voi tutustua täällä.

 

Haku auki AYY:n ehdokkaaksi SYL:n hallitukseen

AYY on myös avannut haun ylioppilaskunnan ehdokkaaksi SYL:n liittohallitukseen. Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää ylioppilaskunnan pääsihteerille osoitteeseen niko.ferm@ayy.fi. AYY:n liittokokousohjesäännön 7§ mukaan ”ehdokkaat SYL:n hallitusvaaliin asettaa ylioppilaskunnan hallitus delegaatiota kuultuaan tai, mikäli delegaatiota ei ole vielä valittu, edustajistoryhmiä kuultuaan.” Tässä haussa on sama aikataulu kuin delegaation haussa. Hakuaika päättyy siis sunnuntaina 10.9.2017 klo 23.59.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *