AYY:lla uusi asuntosihteeri ja kiinteistönhoitaja

Kiinteistönhoitaja Janne Kankaisto ja asuntosihteeri Annika Mällinen

 

Tiedote

AYY

10.07.2017

Julkaistavissa heti

 

Vapun jälkeen AYY:n palvelupuoli on täydentynyt kahdella uudella työntekijällä. Toukokuussa asuntotoimistossa aloitti uusi asuntosihteeri, Annika Mällinen, ja kesäkuussa AYY:lla aloitti kiinteistönhoitaja Janne Kankaisto. AYY:n asuntosihteeri hoitaa asuntotoimiston asiakaspalvelua asuntohakemusten käsittelystä avainten luovuttamiseen. Kiinteistönhoitaja taas liikkuu enimmäkseen keskustoimiston ulkopuolella ja hoitaa esimerkiksi kertavuokrattavien tilojen pienet korjaukset.

Asuntosihteerinä aloittanut Annika Mällinen on Jyväskylän yliopiston kansalaisyhteiskunnan asiantuntijuuden maisteriohjelman alumni. Opintojen ohella hän on ollut mukana erilaisten yhdistysten ja kulttuuritapahtumien tuotannossa. Mällinen kertoo, että kansalaisvaikuttaminen ja -aktiivisuus ovat hänen juttunsa.

”Tähän taustaan peilaten AYY inspiroi ja tuntuu omalta jutulta työympäristönä, koska AYY toimii monenkirjavan yhdistysjoukon katto-organisaationa ja on mukana opiskelijoiden elämän eri osa-alueissa niin oikeuksien turvaajana kuin aktiivisen toiminnan mahdollistajana”, Mällinen sanoo. ”Yhteiskuntatieteilijänä arvostan suuresti AYY:n aktiivista ja laajaa toimintaa ja haluan myös itse olla mukana kehittämässä opiskelijaelämän palveluita ja helpottamassa opiskelijoiden elämää, joten koen kehittämistyön asumisen projekteissa hyvin mielenkiintoiseksi.”

Omana opiskeluaikanaan Mällinen asui kuusi vuotta JYY:n ylioppilaskylän opiskelija-asunnossa. Paikallinen asuntotoimisto tuli hänelle tutuksi monenlaisissa elämäntilainteissa ja -muutoksissa. ”Arvostin itse opiskelijana valtavan paljon asuntotoimiston moninaisia palveluita ja nautin asuinvuosistani yhteisöllisen ylioppilaskylän asunnoissa”, Mällinen kertoo. ”Onkin hauskaa päästä näin asuntosihteerin roolissa myös asuntotoimiston tiskin toiselle puolelle ja olla mukana tuottamassa laadukkaita palveluita ja mieleenpainuvia kokemuksia muille opiskelijoille.”

Kiinteistönhoitajan pestissä aloittaneen Janne Kankaiston koti on Pohjois-Satakunnan Kankaanpäässä, mutta viimeiset 13 vuotta hän on työskennellyt Meilahden seurakunnan vahtimestarina. Siksi kiinteistönhoitajan hommat ovat lähteneet käyntiin suurimmalla vaihteella heti ensimmäisestä viikosta lähtien.

”Kiinteistönhoitajana AYY:ssä minut tullaan varmasti tuntemaan hyväntuulisena ja toimeliaana persoonana. Älä siis ihmettele jos näet minut useimmiten vain vilaukselta”, Kankaisto nauraa. ”Morjestellaan kun törmäillään!”

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa.

 

Lisätietoja:

Pääsihteeri Niko Ferm, niko.ferm@ayy.fi p. 050 520 9415

Palvelupäällikkö Riitu Nuutinen riitu.nuutinen@ayy.fi 050 520 9450

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *