AYY:n uusi kohde Jätkäsaaressa saa uudet asukkaat syyskuussa

Jätkäsaaressa sijaitsevan Atlantinkadun kohteen asuntojen arvonta on suoritettu kesäkuussa kaikkien 31.5.2017 mennessä tehtyjen hakemusten kesken. Kaikista Atlantinkadun asunnoista on nyt tehty asuntotarjoukset ja vuokrasopimukset.

Arvonnan jälkeen kaikki Atlantinkadun asuntoihin kohdistuvat hakemukset ovat Domossa asettuneet jonoon pisteytyksen ja hakupäivämäärän mukaan. Prosessin aikana hakijan sijoitus jonossa on voinut muuttua.

AYY:n asunnot jaetaan jonottamisprosessin kautta hakemuksen pisteytykseen perustuen. Hakemuksen sijainti jonossa määräytyy pisteytyksen ja hakemuksen lähettämisajankohdan mukaan. Hakemuksen sijainti jonossa voi vaihdella, jos sen saamat pisteet muuttuvat hakijan elämäntilanteen vuoksi tai jos samaan jonoon myöhemmin tehdyt hakemukset saavat enemmän pisteitä ja ohittavat hakemuksen jonossa.

Lisätietoa hakemusten pisteyttämisestä tällä sivulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *