Aalto-yhteisön ansioituneet jäsenet saivat palkintoja ja huomionosoituksia AYY:n vuosijuhlilla

Tiedote
AYY
5.6.2017
Julkaisuvapaa heti

 

Aalto-yhteisön ansioituneet jäsenet saivat palkintoja ja huomionosoituksia AYY:n vuosijuhlilla

 

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY juhli seitsemättä vuosijuhlaansa lauantaina 20.5.2017. Riehakas juhla järjestettiin huikealla sijainnilla Linnanmäellä. Aurinkokin siunasi läsnäolollaan, jolloin juhlaväki pääsi tauoilla kirmaamaan Lintsin vuoristorataan, Vekkulaan ja muihin laitteisiin.

Vuosijuhlassa AYY palkitsi ansioituneita Aalto-yhteisön jäseniä ja yhdistyksiä. AYY myönsi palkinnot vuoden 2016 oppimisen edistämisteosta, vuoden 2016 kansainvälisistä teoista ja LuovutusAalto-verenluovutuskampanjan voitosta sekä ylioppilaskunnan viralliset huomionosoitukset.

Vuoden 2016 oppimisen edistämisteon palkinnon saivat Tomi Kauppinen ja Lauri Malmi, jotka olivat johtaneet esimerkillisesti Aalto Online Learning -digitalisaatiohankkeen. Kauppisen ja Malmin työpanoksella Aallolle luotiin uudenlaisia toimintamalleja opetuksen kehittämiseen. Lisäksi heidän työnsä ansiosta Aallon opetuksen digitalisaatio otti suuria harppauksia pedagogisesti mallikkaalla tavalla.

Vuoden 2016 parhaan kansainvälisen teon palkinnon sai Codebus Africa. Osana Suomi 100 -vuotta projekti vei Aallon opiskelijoita 100 päivän matkalle kymmeneen maahan Afrikan mantereella. Matkalla opiskelijat opettivat paikallisille nuorille, erityisesti tytöille, teknistä osaamista ja ohjelmointia, tarkoituksenaan voimaannuttaa nuoria ja luoda maailmassa muutosta parempaan. Tämän lisäksi vuoden 2016 kansainvälisen teon kunniamaininnat saivat Reeta, joka on ollut mukana edistämässä Aalto-yhteisön kansainvälistymistä jo useita vuosia, sekä Arthouse Family, joka järjestää kansainvälisellä porukalla ilmaisia päivällisiä dyykatuista ja kierrätetyistä ruokamateriaaleista.

Keväällä 2017 AYY järjesti yhdessä SPR:n Veripalvelun kanssa yhteisen LuovutusAalto-kampanjan, jonka tarkoituksena oli saada AYY:n alaiset järjestöt ja yhdistykset luovuttamaan verta. Palkinnon sai jäsenmääräänsä nähden eniten luovuttanut yhdistys. Maaliskuun ja huhtikuun aikana ylivoimaisesti eniten verta luovutti Bioinformaatioteknologian kilta Inkubio.

Näiden lisäksi AYY myönsi korkeimman tunnustuksensa eli kunniamerkin pitkäaikaiselle AYY:n aktiiville Lauri Lehtoruusulle, joka on ajanut erityisesti parannuksia opiskelija-asumiseen ja jonka työ on ollut ylioppilaskunnalle erittäin arvokasta.

AYY myönsi myös sankaritunnukset, jotka saivat Aalto Predators -urheiluyhdistys, Tempaus 2016 sekä WiikonWappuSauna. Lisäksi AYY jakoi kuusi ansiomerkkiä ja 13 yhteisömerkkiä, jotka luetellaan alla.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta onnittelee kaikkia huomionosoitusten saajia ja kiittää heitä hyvästä ja tärkeästä työstä, jota he ovat tehneet Aalto-yhteisön eteen.

 

Sankaritunnus
Aalto Predators
Tempaus
WiikonWappuSauna

Kunniamerkki
Lauri Lehtoruusu

Ansiomerkki
Santeri Nuotio
Henry Sanmark
Sirius Vuorikoski
Olli Halminen
Janne Koskenniemi
Elli Leppisaari

Yhteisömerkki
Heikki Koponen
Elina Virtanen
Jyri Heimo
Lauri Pulkkinen
Henrikki Soininen
Lotta Aarikka
Antti Kurkinen
Saila Rappumäki
Rosa Nylen
Nova Pokkinen
Saana Rossi
Venla Keskinen
Matleena Kukkonen

 

Lisätietoja:

Hallituksen varapuheenjohtaja Petteri Heliste petteri.heliste@ayy.fi, 050 520 9428

Hallituksen kansainvälisistä asioista ja uusista opiskelijoista vastaava Emmi Kosomaa emmi.kosomaa@ayy.fi, 045 896 5901

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *