AYY ja Avain Yhtiöt aloittavat yhteistyön – Otarannassa voi kohta lämmitellä Avain Saunassa

Tiedote
AYY
19.5.2017
Julkaisuvapaa heti

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY ja Avain Yhtiöt aloittavat yhteistyön kesäkuussa 2017. ”Yhteistyön tarkoituksena on parantaa AYY:n jäsenten tietotasoa Avain Yhtiöiden toiminnasta, sekä lisätä Avain Yhtiöiden merkityksellistä näkyvyyttä Aalto-yhteisössä”, yrityssuhdekoordinaattori Otto Bergius toteaa.

Avain Yhtiöiden yksi toiminnan painopisteistä on yhteiskuntavastuullisuus. ”Haluamme toimia avoimesti ja aidossa vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa ja otamme huomioon toimintamme sosiaaliset, taloudelliset sekä ympäristölliset vaikutukset”, toteaa toimitusjohtaja Perttu Liukku ja jatkaa: ”Yhteistyö AYY:n kanssa tukee hyvin tavoitteitamme ja antaa meille mahdollisuuden tukea nuoria opinnoissaan ja työelämään valmistautumisessa”.

AYY:n ja Avain Yhtiöiden yhteistyö tulee näkymään AYY:n medioissa, kuten blogissa ja painetuissa materiaaleissa. Vastavuoroisesti AYY tulee tuottamaan sisältöä Avain Yhtiöiden verkkosivuille.

Suurin ja näkyvin yhteistyön muoto tulee kuitenkin olemaan Avain Saunaksi nimetty edustustila AYY:n Otarannan kiinteistössä. Avain Saunassa pääsee lämmittelemään kuten aiemminkin, mutta tiloissa pidetään myös tapahtumia yhteistyössä Avain Yhtiöiden kanssa. Lisäksi tilasta tehdään yhteistyökumppanin näköinen erilaisilla sisustusratkaisuilla.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa. Lisäksi AYY tarjoaa monenlaisia palveluja, kuten asuntoja sekä tiloja, joita sekä jäsenet että ulkopuoliset toimijat voivat vuokrata.

Avain Yhtiöt -konserniin kuuluu kuusi luotettavaa ja vastuullista yhtiötä. Näiden yhtiöiden tehtävänä on rakentaa toimivaa ja turvallista elinympäristöä sekä kehittää kokonaisvaltaista asumisen ja rakentamisen laatua niin asukkaiden kuin ympäristön kannalta.

Lisätietoja:

AYY:n yrityssuhdekoordinaattori Otto Bergius / otto.bergius (at) ayy.fi / 050 520 9422

AYY:n yrityssuhteista vastaava hallituksen jäsen Pyry Huhtanen / pyry.huhtanen (at) ayy.fi / 050 520 9436

Avain Yhtiöiden toimitusjohtaja Perttu Liukku / perttu.liukku (at) avainyhtiot.fi / 050 66 169

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *