Viikkotiedote 16/2017

Vappufiilis starttaa än yy tee NYT! Kevätkauden avaa keskiviikon Aalto Open Air ja tämän jälkeen hulinaa riittää kuukauden loppuun saakka. Muistakaa, että kaikkiin tapahtumin saa osallistua kampuksesta ja opiskelualasta riippumatta! <3

Yhdistyksiä koskevat asiat löydät yhdistystiedotteesta. Lue tiedote osoitteessa http://ayy.fi/yhdistystiedote

 

 1. AYY:n uudet asunnot Jätkäsaaressa – haku auki nyt!
 2. AYY:n 7. vuosijuhla 20.5.2017
 3. AYY’s Art Collection: Open call for submissions!
 4. AYY hakee kiinteistönhoitajaa
 5. Answer AYY’s survey on global competencies!
 6. Tieto GenT Trainee Program: Whether you study business, technology or both, apply now for positions in Finland!
 7. Kevään paras avaus: Aalto Open Air!
 8. 145. Teekkariperinnejuhlan ennakkoilmoittautuminen
 9. OtaWappu 2017
 10. Paras Wappupöhinä löytyy Wappuareenalta!
 11. Juhlavuoden huipennus: Jäynäfinaali!
 12. Wappu lähestyy ja sen myötä myös Hullu Jussi!
 13. Vahvojen laulujen sauna @Wappuareena 25.4. klo 18:00
 14. Wappuvaihto su 23.4.2017
 15. Kyykkäysturnaus 25.4. klo 14
 16. Sitsikilpailut la 22.4. klo 13–17 @Alvarin aukio
 17. Äpy-Gaala 21.4.2017
 18. Human vs Zombies Otaniemi 4.-7.5.
 19. Polyteknikkojen Orkesterin 95-vuotisjuhlakonsertti vie sinfoniselle matkalle eläinmaailmaan
 20. Liity Tyttösitsi-toimikuntaan!
 21. PUS-Basketin 2.joukkue etsii uusia pelaajia
 22. Taiji-lajiesittely 18.4.2017
 23. AALLONHUIPUT & TEK DOCJAM
 24. Työpajoja stressinhallinnan tueksi

 

 

Viikko 16

19.4. Aalto Open Air

https://ayy.fi/blog/events/aalto-open-air/

19.4. Ristin kilta: Lapinmatkan afterski

https://ayy.fi/blog/events/ristin-kilta-lapinmatkan-afterski/

21.4. TRIP Laivurikurssien lopputentit ja tentinkaato

https://ayy.fi/blog/events/48805/

22.4. Sitsikilpailut

https://ayy.fi/blog/events/sitsikilpailut-4/

22.4. Polyteknikkojen Orkesterin 95-vuotisjuhlakonsertti

https://ayy.fi/blog/events/polyteknikkojen-orkesterin-95-vuotisjuhlakonsertti/

 

Viikko 17

26.4. Ristin kilta: Gideonit – Miten toteutan lähetyskäskyä?

https://ayy.fi/blog/events/gideonit-miten-toteutan-laetyskaskya/

26.4. Mini Neon Rave + PrePenkkiExcu 2017

https://ayy.fi/blog/events/mini-neon-rave-prepenkkiexcu-2017/

29.4. Wappufestarit 2017

https://ayy.fi/blog/events/wappufestarit-2017/

30.4. OtaWappu 2017

https://ayy.fi/blog/events/otawappu-2017/

 

1. AYY:n uudet asunnot Jätkäsaaressa – haku auki nyt!

Atlantinkadun kohteeseen valmistuu yhteensä 122 asuntoa, joista suurin osa on yksiöitä. Kohde valmistuu elokuun aikana ja asunnot ovat muuttovalmiita 1.9.2017.

Jätkäsaareen valmistuva uusi AYY:n kohde on paitsi uudiskohde, myös sijaintinsa vuoksi täysin uudenlainen kohde AYY:lle. Tämän vuoksi myös näiden asuntojen hakuprosessi on mietitty erikseen uudella tavalla. Annettuun aikarajaan mennessä tulleet hakemusten jonopaikka arvotaan. Muuten hakemuksen lähettämisajankohdalla ei ole väliä. Arvonta tapahtuu pisteryhmien sisällä. Toukokuun jälkeen kohteen haku jatkuu normaalin jonotuksen mukaisesti.

AYY:n hallituksen päätöksen mukaisesti kaikille AYY:n jäsenille annetaan yhdenvertainen mahdollisuus hakea Jätkäsaaren kohteen asuntoja ja tämän vuoksi kaikki hakijat saavat sijaintipisteen, riippumatta siitä millä kampuksella he opiskelevat. Lisäksi yhdenvertaisen toimintatavan vuoksi hakuprosessissa käytetään arvontaa.

Lue lisää Jätkäsaaren asuntohakemusten pisteytyksestä tästä linkistä: https://ayy.fi/asuminen/asunnonhakijat/hakuinfo/jatkasaaren-asunnot/

Tutustu asuntoihin ja lähetä hakemus Domossa NYT! https://domo.ayy.fi

 

2. AYY:n 7. vuosijuhla 20.5.2017

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) 7. vuosijuhlaa juhlistetaan 20.5.2017. Toivotamme kaikki AYY:n jäsenet tervetulleiksi osallistumaan juhlaan. Tänä vuonna vuosijuhlat aloitetaan Cocktail-tilaisuudella osoitteessa Otakaari 1 klo 15. Itse vuosijuhlat pidetään Linnanmäellä sijaitsevassa Ravintola Caruzellossa klo 18 alkaen. Juhlassa on tarjolla erityisen maukas kolmen ruokalajin illallinen ja mahtavaa ohjelmaa. Jatko- ja sillispaikka ilmoitetaan myöhemmin.

Vuosijuhlan hinta on AYY:n jäsenille ja opiskelijoille 80 € ja muille 100 €. Ilmoittautuminen aukeaa kutsuvieraille 11.4.2017 ja muille 18.4.2017. Ilmoittautuminen päättyy 2.5.2017. Paikkoja vuosijuhlassa on yhteensä 250.

Pukukoodina juhlassa on juhlapuku akateemisin kunniamerkein.

Lisätietoja vuosijuhlasta:
www.vuosijuhlat.fi
www.facebook.com/events/1866988743517378/

 

3. AYY’s Art Collection: Open call for submissions!

AYY is starting an art collection of works from its members. The works can be submitted by students from any Aalto discipline or school. A jury will then decide which artwork to include in the collection by early May, and the artwork(s) will be announced at the AYY’s annual ball on May the 20th.

The genre for 2017 is traditional painting.

Submit the art and details of work by April 23rd at 23:59 at:

http://lomake.ayy.fi/taide/art-collection-submit-form

For further questions please contact Katariina Helin, a member of the board at ayy, responsible of artistic activities. katariina.helin@ayy.fi / +358 50 520 9447

 

4. AYY hakee kiinteistönhoitajaa

AYY:llä on erityisesti Otaniemessä useita kertavuokrattavia tiloja kuten saunoja ja kerhotiloja, joiden Tilojen runsas käyttö edellyttää säännöllistä ylläpitoa. AYY palkkaakin nyt kiinteistönhoitajan, jonka tehtäviin kuuluu ensisijaisesti kertavuokrattavien tilojen kunnosta huolehtiminen. Tehtäviin kuuluu mm. AYY:n vuokrattavien tilojen kunnon tarkistukset, tarvikkeiden täydennykset, huollon ja siivouksen tilaaminen ja avainhuoltoon liittyvät asiat.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, eikä se sisällä päivystystä. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valittavalla on mahdollisuus hakea asumaan ylioppilaskunnan hallinnassa oleviin asuntoihin.

Lue lisää ja hae 20.04. mennessä!

https://ayy.fi/ylioppilaskunta/avoimet-tyopaikat/ayy-hakee-kiinteistonhoitajaa/

 

5. Answer AYY’s survey on global competencies!

How should global competences be included in your studies? Answer AYY’s short questionnaire to help with our project with Aalto!

How are skills like effective communication in a multicultural setting developed in your studies? What kind of teaching methods would in your opinion support the learning of intercultural communication? AYY and Aalto are working together on an initiative to bring global competences into curricula, learning goals and outcomes, and we need your help and perspective! Please answer AYY’s short questionnaire (max 5 min.) about global competences in studies: https://www.webropolsurveys.com/S/C7E2B50C8E49B3AF.par

 

6. Tieto GenT Trainee Program: Whether you study business, technology or both, apply now for positions in Finland!

GenerationT (GenT) Trainee Program is a 10-month long program giving you the opportunity to develop yourself and be inspired by numerous interesting projects. It is a Nordic-wide program including Finland, Norway and Sweden, which will secure you with an instant broad network across country borders.

Interested? Read more at https://www.tieto.com/careers/students/gent-trainee-program

 

7. Kevään paras avaus: Aalto Open Air!

Tänä vuonna kevät käynnistyy suuremmalla kaliiberilla kuin koskaan, kun ensimmäistä kertaa järjestettävä Aalto Open Air valloittaa Otaniemen! Ota mukaan parhaat kaverit ja suuntaa Alvarin aukiolle 19.4. kello 16 eteenpäin.

Tapahtumapaikalle nousee kaksi lavaa, joilla huippubändit pitävät tunnelmaa yllä koko tapahtuman ajan. Esiintymässä Don Johnson Big Band, Toot Toot ja Boston Promenade sekä huikea pääesiintyjä: RUUDOLF & KARRI KOIRA! Lisäksi paikalla pääsee nauttimaan erilaisista festareiden oheistoiminnasta, ruokarekkojen herkuista sekä Aalto Festivalin pop-up -tarjonnasta.

Starttaa siis wappufiilis ajoissa ja tule nauttimaan keväästä!

Jotta fiilis ei lopu kesken, pääsee klo 22.00 vielä bilettämään Täffän jatkoille.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä AYY, Aalto-yliopisto, Aava ja April Jazz.

Facebook: https://www.facebook.com/events/722121711301800/

Afterparty: https://www.facebook.com/events/621080491418722/

 

8. 145. Teekkariperinnejuhlan ennakkoilmoittautuminen

Tänä vuonna Teekkarius täyttää 145 vuotta. Juhlavuoteen mahtuu toinen toistaan upeampia tapahtumia. Vuosi huipentuu Teekkariperinnejuhlaan, joka järjestetään 10.11.2017 Dipolissa. Juhlaan voi poikkeuksellisesti varmistaa paikkansa etukäteen ilmoittautumalla ennakkoon 19.4. Aalto Open Air -tapahtumassa tai 20.4. alkaen osoitteessa teekkarius145.ayy.fi. Ennakkoilmoittautumiseen on varattu 200 paikkaa ja aikaa ilmoittautua on 1.5. klo 23:59 asti. Ilmoittautuminen ei ole sitova, vaan paikka tulee vahvistaa syksyllä varsinaisen ilmoittautumisen yhteydessä. Lisätietoja juhlasta ja juhlavuoden muista tapahtumista päivitetään vuoden edetessä nettisivuille sekä Facebookiin https://www.facebook.com/Teekkarius145/.

 

9. OtaWappu 2017

Wappu tulee jälleen ja niin tulevat myös AYY:n Wappubileet!! Oletko valmis?

Juhlat saapuvat Otaniemeen ja valtaavat tänäkin vuonna Otahallin Wappuaattona 30.4! OtaWapussa Wappufiilis on huipussaan ja meininki ei taatusti jätä ketään kylmäksi! Perinteisten Wappubileiden menoa siivittävät päälavalla Hausmylly tribute ja Spekti, joiden lisäksi juhlijoille tarjoavat aktiviteettia myös DJ:t ja muut viihdykkeet. Meno huipentuu, kun keskiyöllä laitetaan lakit päähän mahtavassa seurassa oli lakissa tupsua tai ei!

Lisätietoja tapahtumasta facebookista ja nettisivuilla:

https://www.facebook.com/events/1136348819844984/

http://ota.wappu.fi

 

10. Paras Wappupöhinä löytyy Wappuareenalta!

Jäynäkilpailu juhlii tänä vuonna 30. juhlavuottaan ja tämän kunniaksi haluamme boostata Wappuhumua entisestään! Siksi loimme Otaniemen ytimeen uniikin tapahtumapaikan, joka kuhisee Wappufiilistä. Wappuareena toimii niin Otaniemen kuumimpana kohtaamispaikkana, kuin Wapun halutuimpana tapahtuma-alustanakin, Wappua edeltävän viikon 21.-29.4. Wappuareenan tapahtumakalenterin löydät täältä wappuareena.jayna.fi.

Nähdään Wappuareenalla! Wappuareena päräytetään käyntiin heti Jäynäfinaalin ja Äpy-gaalan jälkeen eeppisillä avajaisbileillä, joita et todellakaan halua missata!  Seuraamalla tätä tapahtumaa pysyt perillä siitä, mitä areenalla milloinkin tapahtuu. Tästä et halua jäädä paitsi – sillä tästä Wapusta tulee jotain mitä ei ole ikinä ennen nähty!

Wapun ajan meiningeistä pysyt myös kärryillä Whappu-appin kautta, jonka voit ladata ilmaiseksi puhelimeesi iStoresta tai Android Shopista. Lisätietoa wappu.fi tai wappu.futurice.com.

MITÄ: Wappuareena

MIKSI: Jäynäkilpailun 30. juhlavuoden loppuhuipentuma

MILLON: 21.-29.4.

TAPAHTUMAKALENTERI: wappuareena.jayna.fi

FB: https://www.facebook.com/events/1878552552426154/

 

11. Juhlavuoden huipennus: Jäynäfinaali!

On taas aika!

Tule tsekkaamaan vuoden hervottomimmat ja kutkuttavimmat jäynät U2-saliin perjantaina 21.4. klo 16:00 alkaen! Meininkiä aletaan nostattamaan salin edustalla jo klo 15 alkaen. Sali on perinteisesti täyttynyt jokaista paikkaa myöten, joten saavu mestoille ajoissa niin varmistat paikkasi.

MMM:
Jäynäfinaali
Pe 21.4.2017 klo 16

U2-sali (entinen Mellin-sali)

Facebook: https://www.facebook.com/events/261943330930952/?notif_t=plan_user_associated&notif_id=1490598475986351

 

11. Wappu lähestyy ja sen myötä myös Hullu Jussi!

29.4. Walpurin aatonaattoillan tummetessa ja auringon laskettua fuksipeijaisten ylle Otaniemi täyttyy mukaansatempaavasta wappumeiningista, kun joukkueet pääsevät kiertämään toinen toistaan villimpiä rasteja ja kilpailemaan Hulluimman Joukkueen™ tittelistä!

Kerää siis itsellesi 4-10 hengen joukkue ja lunasta paikkasi tässä ratkiriemukkaassa seikkailussa ympäri Otaniemeä. Joukkuetta ei tarvitse tietää etukäteen, vaan rastilomakkeen voi noutaa samana päivänä heti alkupamauksen yhteydessä Alvarin aukiolta. Tässä kisassa spontaanius on valttia ja päätä huimaava wappufiilis ratkaisee!

Jos rastikiertely on syystä tai toisesta tullut vuosien varrella jo turhankin tutuksi, kannattaa ehdottomasti lähteä rastinpitäjäksi. Mikäli sinulla on siis yhdistys tai vaikkapa kaveriporukka sekä intoa, niin ilmoita rastisi alla olevasta linkistä 25.4. mennessä: https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/hullu-jussi-2017-rastit-crazy-john-2017-checkpoints/

Mukaan kannattaa lähteä jo pelkästään huikeiden palkintojen takia! Parhaalle joukkueelle ja rastille on nimittäin luvassa Wappuaattona mahtavat wappukorit ja bussikyydit Ullikselle 1.5. Parhaat rastinpitäjät taas saavat veloituksetta käyttöönsä yhdeksi illaksi jonkun AYY:n kertavuokrattavan saunatilan kuluvan vuoden kesällä tai syksyllä.

Voittajajoukkue sekä paras rasti julkistetaan Wappuriehan julistuksessa Smökin katolta 30.4.!

Jotta meno ei jäisi alkavassa myöhäisillassa ainoastaan Hulluun Jussiin, Smökissä järjestettävät PELMU:n Wappufestarit takaavat hyvän meiningin aamuyöhön asti.

*****

TL;DR:

MITÄ: Hullu Jussi
MISSÄ: Ympäri Otaniemeä
MILLOIN: 29.4. klo n. 22.00–1.00, fuksispeksien ja alkupamauksen jälkeen
ILMO RASTINPITÄJILLE: 25.4. asti osoitteessa https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/hullu-jussi-2017-rastit-crazy-john-2017-checkpoints/
MUUTA: Huikeat palkinnot!

 

12. Vahvojen laulujen sauna @Wappuareena 25.4. klo 18:00

Wappuareenalla kajahtaa juomalaulut!

Tervetuloa virkistämään mieltä, kehoa ja muistiasi juomalaulujen osalta lukkaritoimikunnan järjestämään Vahvojen laulujen saunaan!

Laulu alkaa kello 18 ja löylyjä voi jatkaa pitkälle iltaan.

Illan ohjelmaan lukeutuu perinteisten juomalaulujen lisäksi tuoreita teoksia ja kaiken kruunaa snapsiaiheinen laulunsanoituskilpailu, jossa mielivallattoman tuomariston suosikki palkitaan ruhtinaallisesti!

Tulkaa nauttimaan lauluista, löylyistä ja virvokkeista esimerkiksi ahkeran Kyvätkyykänpeluun jälkeen!

Tapahtuma on ilmainen ja paikalta on mahdollista lunastaa itselleen virvokkeita sekä pientä purtavaa.

 

13. Wappuvaihto su 23.4.2017

Wappu tulee taas jälleen kerran. Ne perinteiset tapahtumat, wappusitsejä ja muuta mukavaa mutta ah niin samanlaista. Se tunne, että vaihtelu, suorastaan vaihto, virkistäisi, voi olla tuttua niin fuksille kuin paatuneimmallekin ännälle (N).

Mikäli tämä kuulostaa tutulta, on Wappuvaihto juuri sinua varten. Miksi tyytyä pelkästään Otaniemen Wappuun, kun voit käväistä myös muualla. Lähde siis mukaan päiväksi tamperelaiseen teekkariwappuun sunnuntaina 23.4.!

Iloinen bussimatka Hervantaan lähtee Otaniemestä  klo 11. Hervannassa luvassa on Wappuradio LIVE -konsertti TTY:n etunurtsilla sekä Akateemisen Beerpongin MM-kisat Bommarissa jatkoineen. Asumaan ei kuitenkaan tarvitse jäädä, bussi takaisin Otaniemen turvaan lähtee yöllä klo 1 aikaan ollen perillä klo 3 mennessä.
Huomaa, että Beerpong-turnaukseen voi ilmoittautua erikseen ilmon alkaessa 17.4. klo 12:00, sen sijaan Wappuvaihto ei sisällä turnausosallistumista.

Hintaa koko komeudelle sisältäen bussikyydit Otaniemi-Hervanta-Otaniemi kertyy 10 e henkilöä kohden. Mukaan mahtuu 50 nopeinta, ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 4.4.2017 klo 13.00 osoitteessa https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/wappuvaihto/.

Tekniikan Akateemiset, tuttavallisemmin TEK, rohkaisee teekkaripaikkakuntain väliseen vuorovaikutukseen ja on mukana tukemassa Wappuvaihtoa. Mahdollisissa kysymyksissä ota yhteyttä Teekkarijaostoon Tyko Viertiöön tai Jonne Itäpuroon.

 

14. Kyykkäysturnaus 25.4. klo 14

Miksi lähteä keskellä talvea Tampereelle kyykkäämään, kun karttuja voi viskellä kauniin keväisessä Otaniemessäkin? Kerää siis itsellesi joukkue ja osallistu Wappuviikon rennon letkeään kyykkäturnaukseen tiistaina 25.4. klo 14!

Turnaukseen mahtuu mukaan 12 ensimmäistä joukkuetta ja turnaus pelataan lohkoissa, minkä jälkeen pelataan välierät ja finaali. Joukkueeseen mahtuu neljä pelaajaa, eikä sukupuolella, lakin raihnaisuudella tai haalareiden värillä ole kokoonpanon kannalta tässä kisassa väliä. Turnauksen voittajille on luvassa huikeat, myöhemmin ilmoitettavat palkinnot!

Koska pyörää ei kannata keksiä uudelleen, käytetään Akateemisen kyykän MM-kisoissakin hyväksyttyjä sääntöjä, joihin pääsee tutustumaan osoitteessa: http://kyykka.fi/säännöt

Ilmoittautuminen turnaukseen aukeaa 5.4. klo 12.00 ja sulkeutuu 20.4. kello 23.45 osoitteessa https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/kevatkyykka-2017-spring-skittles-2017/.

Turnauksen jälkeen on oiva mahdollisuus siirtyä jatkamaan kevätiltaa Lukkaritoimikunta Lutkun järjestämään Vahvojen laulujen saunaan Alvarin aukion Wappuareenalle!

MITÄ: Otaniemen keväisin kyykkäturnaus!
MISSÄ: Alvarin aukiolla Otaniemessä
MILLOIN: Tiistaina 25.4. kello 14.00 eteenpäin
MIKSI: Kyykkää!
Lisätietoja antavat ja kysymyksiinne vastaavat Teekkarikulttuuritirehtöörit Tyko Viertiö ja Johanna Kuronen (etunimi.sukunimi@ayy.fi)

 

15. Sitsikilpailut la 22.4. klo 13–17 @Alvarin aukio

Sitsikilpailut tulevat taas ja keräävät iloisen Wappukansan juhlimaan Alvarin aukiolle! Kerää kokoon timanttinen porukka, keksi hauska sitsiteema, pakkaa tarjoilut sekä sitsipöydät ja -tuolit mukaan ja saavu lauantaina 22.4. klo 13 alkaen Alvarin aukiolle sitsaamaan!

Sitsikisoissa on perinteisesti nähty mitä mielikuvituksellisempia teemasitsejä ja luovia toteutuksia niin sitsiasuissa, lauluissa kuin ruoissakin. Omaperäisimmät ja kekseliäimmät sitsijoukkueet palkitaan Wappuaattona 30.4. Wappuriehan julistuksessa!

Ilmoita joukkueesi mukaan täällä http://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/sitsikisat_2017/ 20.4. mennessä.

 

16. Äpy-Gaala 21.4.2017

Hyvät ystävät! Suomen kulttuurilehtien häikäisevin keihäänkärki Wappujulkaisu Äpy julkaistaan Äpy-gaalassa 21.4. Gaalassa saataneen vastaukset kutkuttaviin kysymyksiin kuten ”Mikä on vuoden 2017 Ävyn konsepti?” tai ”Kuka on päätoimittaja Laulikki Äpy?”, lisäksi odotettavissa on mieltäylentäviä ja nauruhermoja hipsuttavia ohjelmanumeroita, erikoisefektejä sekä keisarillista kurkunkostuketta. Äpy-myyjät pääsevät aloittelemaan gaalahumun VIP-kokkareilla Aalto-salin edustalla jo kello 18:00 alkaen!

Lyhyesti
Mitä: Vuoden parhaan Äpyn julkistus ja myyjäkokkarit
Missä: Aalto-sali, Otakaari 1
Milloin: Pe 21.4. klo 19:00 (myyjäkokkarit 18:00)
FB: https://www.facebook.com/events/1426413620761409/

 

17. Human vs Zombies Otaniemi 4.-7.5.

Maailmanloppu!

Zombivirus leviää. Onko ihmiskunnalla enää mahdollisuuksia kasvavaa zombilaumaa vastaan? Tällä kertaa kasvoton talouseliitti on kehittänyt labrassa viruksen, joka tekee ihmisistä väsymättömiä zombie-tuotantoyksiköitä tehtaisiin. Pystyvätkö ihmiset estämään tämän katalan suunnitelman, vai tuleeko kaikista vain aivottoman ahkeria ja verenhimoisia pääoman kerryttäjiä?

Ihmiset vastaan Zombit on moderoitu hippapeli, jossa zombi-pelaajat yrittävät levittää infektiota ottamalla ihmisiä kiinni. Pelin ohessa on erilaisia tehtäviä tekemässä pelistä mielenkiintoisempaa. HvZ on joukkuepeli, joten pelissä myös varmasti tutustuu uusiin ihmisiin.

Peli on ilmainen, käynnissä 24/7 tapahtuma-ajankohtana 4.-7.5. ja sunnuntaina on tarjolla loppusauna pelin jälkipuintiin ja palkintojenjakoon.

Lisätiedot, säännöt jne. FB-tapahtumasta https://www.facebook.com/events/1099197960185814/?active_tab=about

Ilmoittautuminen https://lomake.ayy.fi/aava/human-vs-zombies-spring-2017/

Liity joukkoon, kerää unelmiesi HvZ-tiimi ja estä talouseliitin inhottavat aikeet!

 

18. Polyteknikkojen Orkesterin 95-vuotisjuhlakonsertti vie sinfoniselle matkalle eläinmaailmaan

Suomen vanhin opiskelijasinfoniaorkesteri Polyteknikkojen Orkesteri (PO) täyttää tänä vuonna 95 vuotta, ja sen kunniaksi keväiseen Tapiolasaliin jylistää lauantaina 22.4. klo 16 oikea eläinten karnevaali! Avausnumerona kuullaan Vaughan Williamsin hurmaavana suriseva ampiaissarja The Wasps. Tämän jälkeen lavan valloittaa Gershwinin kuuluisa Rhapsody in Blue. Uudempaa eläinmusiikkia konsertissa edustaa Eric Whitacren hevosteos Equus, Karnevaali päättyy Joutsenlammelle orkesterin soittaessa osia Tšaikovskin rakastetusta baletista.

Ohjelma
Ralph Vaughan Williams: The Wasps
George Gershwin: Rhapsody in Blue, pianosolistina Marko Hilpo
Eric Whitacre: Equus
Pjotr Tšaikovski: osia baletista Joutsenlampi
kapellimestarina Eero Lehtimäki

Liput:  50/25/15/12/8 € (VIP-lippu (erinomaiset paikat ja kuohuviinitarjoilu)/ kannatuslippu/ aikuiset/ eläkeläiset/ opiskelijat). 95-vuotiaat tai sitä vanhemmat ilmaiseksi. Ryhmäalennus vähintään 10 henkilön ryhmistä on 10 % nettikaupasta koodilla ALE10.

Liput osoitteesta www.polyteknikkojenorkesteri.fi, orkesterilaisilta ja konserttisalin ovelta.

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1846196178968297/

 

19. Liity Tyttösitsi-toimikuntaan!

Kiinnostaako tapahtumien järjestäminen hauskalla porukalla? Lähde mukaan Tyttösitsi-toimikuntaan! Tarvitsemme toimeentarttuvia apulaisia syksyn tapahtuman järjestämisessä. Tyttösitsit ovat vuoden suurimmat opiskelijanaisille järjestettävät sitsit, joita juhlitaan perinteisesti loka-marraskuussa.

Toimikuntaan liittymällä saat arvokasta kokemusta suuren tapahtuman järjestämisestä ja uusia ystäviä oman killan ulkopuolelta. Pääset osallistumaan kiinnostuksesi ja aikataulujesi mukaan esimerkiksi koristelun, menun ja ohjelman suunnitteluun ja toteutukseen sekä sponsoreiden hankintaan. Järjestämme toimikunnalle myös omia tapahtumia!

Jos innostuit, ilmoita itsesi sähköpostiosoitteeseen johtokunta@teekkaritytot.fi!

MIKÄ: Tyttösitsi-toimikunta

MITÄ: Järjestetään syksyn valovoimaisimmat sitsit

MIKSI: Uusia ystäviä yhdessä tekemisen kautta!

 

20. PUS-Basketin 2.joukkue etsii uusia pelaajia

PUS-Basketin miesten 2.joukkue PUSsycats pelaa 5.divisioonaa. Treenaamme vielä huhtikuun ajan Otahallilla torstaisin 22-23 ja sunnuntaisin 13-15. Jos haluat tulla treenaamaan ja yrittämään joukkueeseen ensi kaudeksi, ota yhteyttä sähköpostitse pusbasket@list.ayy.fi

 

21. Taiji-lajiesittely 18.4.2017

Hiipivät lohikäärmeet järjestää pääsiäisen jälkeen tiistaina 18.4.2017 taiji-lajiesittelyn Otaniemessä, Jämeräntaival 3A monitoimitilassa kello 15.15-16.45. Taiji on perinteinen kiinalainen taistelutaito, jota nykyisin harjoitellaan lähinnä terveysliikuntana. Se sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Tervetuloa tutustumaan uuteen lajiin!

 

22. AALLONHUIPUT & TEK DOCJAM

Aalto University Doctoral Student Association (Aallonhuiput ry) and Academic Engineers and Architects in Finland (TEK) are bringing together companies and the scientific minds of doctoral students and freshly graduated doctors in AALLONHUIPUT & TEK DOCJAM. The idea is to show companies that the knowledge and expertise of doctoral students can be used to solve problems in a fresh and innovative way, as well as to show the doctoral students what kind of challenges companies face in ever increasing competition.

In the event, doctoral students are invited to show off their skills and put them to test against challenging problems provided by the participating companies. Companies are challenged to define a problem related to technology, business or arts, after which multidisciplinary groups of doctoral students brainstorm to solve them in this workshop.

Later in the evening, participants are invited to join Aallonhuiput & TEK for a relaxed evening of free discussion and food.

https://www.aallonhuiput.fi/docjam/

https://www.facebook.com/events/322981868085336/

 

23. Työpajoja stressinhallinnan tueksi

Väsyttääkö? Ylikuormitusta? Tule mukaan työpajoihin, joissa vahvistamme taitoa tunnistaa stressin merkit ja tutustumme mindfulness-taitojen käyttämiseen stressinhallinnassa.

Tietoinen läsnäolo ja stressi, maanantai 8.5. 2017 klo 13-16, Otakaari 1, Majakka (M140), työpaja on suomenkielinen. Ilmoittautuminen opintopsykologi@aalto.fi, lisätiedot https://into.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=24327758

Mindful approach to stress, Friday May 12th 2017  at 9-12, Otakaari 1, Majakka (M140), in English. Sign up by e-mail opintopsykologi@aalto.fi, more information https://into.aalto.fi/display/enopintopsykologi/Mindful+approach+to+stress

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *