Viikkotiedote 15/2017

Selvin kevään merkki on Alvarin Aukiolle saapuneet hanhet – tämä tiedottaja kehottaa varomaan ja väistämään, kuten myös muiden alueiden hanhia. Muut, mahdollisesti tärkeämmät tiedotteet voi lukea alta.

HUOM! HUOM! Pääsiäislomien vuoksi seuraava viikkotiedote ilmestyy vasta tiistaina 18.4. Jotta viikkotiedote ehtii käännettäväksi, tulee tiedotteet lähettää edellisen viikon KESKIVIIKKONA eli 12.4. mennessä!

Viikkotiedote ilmestyy myös yhden viikon ajan vain suomeksi ja englanniksi, ei ruotsiksi. Ruotsinkieliselle listalle lähetetään suomenkielinen versio.

Yhdistyksiä koskevat asiat löydät yhdistystiedotteesta. Lue tiedote osoitteessa http://ayy.fi/yhdistystiedote

 

 1. AYY:n uudet asunnot Jätkäsaaressa – haku auki nyt!
 2. AYY:n 7. vuosijuhla 20.5.2017
 3. AYY’s Art Collection: Open call for submissions!
 4. Hae AYY:n stipendejä!
 5. Valmistautuminen edustajistovaaleihin alkaa!
 6. AYY hakee kiinteistönhoitajaa
 7. Kevään paras avaus: Aalto Open Air!
 8. Wappu.fi on auki – ja tänä vuonna myös Whappu!
 9. OtaWappu 2017
 10. Wappu lähestyy ja sen myötä myös Hullu Jussi!
 11. Vahvojen laulujen sauna @Wappuareena 25.4. klo 18:00
 12. Wappuvaihto su 23.4.2017
 13. Kyykkäysturnaus 25.4. klo 14
 14. Sitsikilpailut la 22.4. klo 13–17 @Alvarin aukio
 15. ESN Aalto Sports Sitsit
 16. Äpy-Gaala 21.4.2017
 17. Human vs Zombies Otaniemi 4.-7.5.
 18. Polyteknikkojen Orkesterin 95-vuotisjuhlakonsertti vie sinfoniselle matkalle eläinmaailmaan
 19. New pole dance choreo class starting at Otanko!
 20. Into the FOODture 11.4.2017 : Future of food and sustainability”
 21. YTHS: Lisää tietosi Selfiin ettei Sätky jää saamatta!
 22. Ilmoita tapahtumasi Aalto Festivaaleille

 

 

Viikko 15

10.4. Teekkarispeksi 2017: Viimeinen sinfonia

https://ayy.fi/blog/events/teekkarispeksi-2017-viimeinen-sinfonia-6/

11.4. Teekkarispeksi 2017: Viimeinen sinfonia

https://ayy.fi/blog/events/teekkarispeksi-2017-viimeinen-sinfonia-7/

13.4. Sateenkaarisitsit

https://ayy.fi/blog/events/sateenkaarisitsit/

14.4. Silent Music: UMO & KYN

https://ayy.fi/blog/events/silent-music-umo-kyn/

 

Viikko 16

19.4. Aalto Open Air

https://ayy.fi/blog/events/aalto-open-air/

19.4. Ristin kilta: Lapinmatkan afterski

https://ayy.fi/blog/events/ristin-kilta-lapinmatkan-afterski/

21.4. TRIP Laivurikurssien lopputentit ja tentinkaato

https://ayy.fi/blog/events/48805/

22.4. Sitsikilpailut

https://ayy.fi/blog/events/sitsikilpailut-4/

22.4. Polyteknikkojen Orkesterin 95-vuotisjuhlakonsertti

https://ayy.fi/blog/events/polyteknikkojen-orkesterin-95-vuotisjuhlakonsertti/

 

1. AYY:n uudet asunnot Jätkäsaaressa – haku auki nyt!

Atlantinkadun kohteeseen valmistuu yhteensä 122 asuntoa, joista suurin osa on yksiöitä. Kohde valmistuu elokuun aikana ja asunnot ovat muuttovalmiita 1.9.2017.

Jätkäsaareen valmistuva uusi AYY:n kohde on paitsi uudiskohde, myös sijaintinsa vuoksi täysin uudenlainen kohde AYY:lle. Tämän vuoksi myös näiden asuntojen hakuprosessi on mietitty erikseen uudella tavalla. Annettuun aikarajaan mennessä tulleet hakemusten jonopaikka arvotaan. Muuten hakemuksen lähettämisajankohdalla ei ole väliä. Arvonta tapahtuu pisteryhmien sisällä. Toukokuun jälkeen kohteen haku jatkuu normaalin jonotuksen mukaisesti.

AYY:n hallituksen päätöksen mukaisesti kaikille AYY:n jäsenille annetaan yhdenvertainen mahdollisuus hakea Jätkäsaaren kohteen asuntoja ja tämän vuoksi kaikki hakijat saavat sijaintipisteen, riippumatta siitä millä kampuksella he opiskelevat. Lisäksi yhdenvertaisen toimintatavan vuoksi hakuprosessissa käytetään arvontaa.

Lue lisää Jätkäsaaren asuntohakemusten pisteytyksestä tästä linkistä: https://ayy.fi/asuminen/asunnonhakijat/hakuinfo/jatkasaaren-asunnot/

Tutustu asuntoihin ja lähetä hakemus Domossa NYT! https://domo.ayy.fi

 

2. AYY:n 7. vuosijuhla 20.5.2017

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) 7. vuosijuhlaa juhlistetaan 20.5.2017. Toivotamme kaikki AYY:n jäsenet tervetulleiksi osallistumaan juhlaan. Tänä vuonna vuosijuhlat aloitetaan Cocktail-tilaisuudella osoitteessa Otakaari 1 klo 15. Itse vuosijuhlat pidetään Linnanmäellä sijaitsevassa Ravintola Caruzellossa klo 18 alkaen. Juhlassa on tarjolla erityisen maukas kolmen ruokalajin illallinen ja mahtavaa ohjelmaa. Jatko- ja sillispaikka ilmoitetaan myöhemmin.

Vuosijuhlan hinta on AYY:n jäsenille ja opiskelijoille 80 € ja muille 100 €. Ilmoittautuminen aukeaa kutsuvieraille 11.4.2017 ja muille 18.4.2017. Ilmoittautuminen päättyy 2.5.2017. Paikkoja vuosijuhlassa on yhteensä 250.

Pukukoodina juhlassa on juhlapuku akateemisin kunniamerkein.

Lisätietoja vuosijuhlasta:
www.vuosijuhlat.fi
www.facebook.com/events/1866988743517378/

 

3. AYY’s Art Collection: Open call for submissions!

Ayy is starting an art collection of works from its members. The works can be submitted by students from any Aalto discipline or school. A jury will then decide which artwork to include in the collection by early May, and the artwork(s) will be announced at the AYY’s annual ball on May the 20th.

The genre for 2017 is traditional painting.

Submit the art and details of work by April 23rd at 23:59 at:

http://lomake.ayy.fi/taide/art-collection-submit-form

For further questions please contact Katariina Helin, a member of the board at ayy, responsible of artistic activities. katariina.helin@ayy.fi / +358 50 520 9447

 

4. Hae AYY:n stipendejä!

AYY jakaa keväällä vaihto-, yhteisö ja opintostipendejä tukeakseen opiskelijoiden kansainvälistymistä ja aktiivista yhteisötoimintaa sekä kannustaakseen opintojen ja opiskelijaelämän hyvästä yhteensovittamisesta.

Stipendejä voi hakea 29.3. klo 12:00  – 19.4. klo 23:59.

Lisätietoja stipendeistä ja hakulomakkeen löydät täältä: http://ayy.fi/jasenille/palvelut/stipendit/

 

5. Valmistautuminen edustajistovaaleihin alkaa!

Tiedätkö lähteväsi ehdolle syksyn edustajistovaaleihin? Oletko aikeissa perustaa uuden vaaliliiton vai lähdetkö ehdolle jonkin aiemmista vaaleista tutun liiton kanssa? AYY tarjoaa vaaliliitoille jo kevään puolella tukea ja resursseja vaaleihin valmistautumiseen. Tätä varten pyydämme nimeämään ryhmällenne vaalipäällikön yhteyshenkilöksi ja lähettämään hänen yhteystietonsa osoitteeseen ayye-pjt@list.ayy.fi.

Liitot saavat ylioppilaskunnalta paitsi henkistä tukea vaaleihin valmistautumiseen, myös oman nettisivun AYY:n edarivaalisivuilla, tukea vaaliohjelman muodostamiseen sekä mahdollisuuden tilata julisteita ja muuta kampanjamateriaalia AYY:n piikkiin sille varatun budjetin mukaisesti. Tarjottavista palveluista keskustellaan vaalipäälliköiden kanssa ja niihin on vielä mahdollista vaikuttaa. Deadlinet sovitaan pääasiassa yhdessä. Ota yhteyttä, niin lähetämme mielellämme lisätietoja!

 

6. AYY hakee kiinteistönhoitajaa

AYY:llä on erityisesti Otaniemessä useita kertavuokrattavia tiloja kuten saunoja ja kerhotiloja, joiden Tilojen runsas käyttö edellyttää säännöllistä ylläpitoa. AYY palkkaakin nyt kiinteistönhoitajan, jonka tehtäviin kuuluu ensisijaisesti kertavuokrattavien tilojen kunnosta huolehtiminen. Tehtäviin kuuluu mm. AYY:n vuokrattavien tilojen kunnon tarkistukset, tarvikkeiden täydennykset, huollon ja siivouksen tilaaminen ja avainhuoltoon liittyvät asiat.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, eikä se sisällä päivystystä. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valittavalla on mahdollisuus hakea asumaan ylioppilaskunnan hallinnassa oleviin asuntoihin.

Lue lisää ja hae 20.04. mennessä!

https://ayy.fi/ylioppilaskunta/avoimet-tyopaikat/ayy-hakee-kiinteistonhoitajaa/

 

7. Kevään paras avaus: Aalto Open Air!

Tänä vuonna kevät käynnistyy suuremmalla kaliiberilla kuin koskaan, kun ensimmäistä kertaa järjestettävä Aalto Open Air valloittaa Otaniemen! Ota mukaan parhaat kaverit ja suuntaa Alvarin aukiolle 19.4. kello 16 eteenpäin.

Tapahtumapaikalle nousee kaksi lavaa, joilla huippubändit pitävät tunnelmaa yllä koko tapahtuman ajan. Esiintymässä Don Johnson Big Band, Toot Toot ja Boston Promenade sekä huikea pääesiintyjä: RUUDOLF & KARRI KOIRA! Lisäksi paikalla pääsee nauttimaan erilaisista festareiden oheistoiminnasta, ruokarekkojen herkuista sekä Aalto Festivalin pop-up -tarjonnasta.

Starttaa siis wappufiilis ajoissa ja tule nauttimaan keväästä!

Jotta fiilis ei lopu kesken, pääsee klo 22.00 vielä bilettämään Täffän jatkoille.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä AYY, Aalto-yliopisto, Aava ja April Jazz.

Facebook: https://www.facebook.com/events/722121711301800/

Afterparty: https://www.facebook.com/events/621080491418722/

 

8. Wappu.fi on auki – ja tänä vuonna myös Whappu!

Nyt se on täällä – opiskelijawapun oma applikaatio. Tänä vuonna Wappu tulee olemaan käsinkosketeltavan upea kokemus opiskelijoiden ja Futuricen yhteistyössä kehittämää Whappu-applikaatiota käyttämällä. Juttele wappuhenkisessä seurassa, bongaa kuumimmat tapahtumat, levitä kollektiivisen wappufiiliksen ilosanomaa sekä kisaa yhdistyksesi kanssa huikeasta palkinnosta! Katso alla oleva video, asenna Whappu osoitteesta http://wappu.futurice.com ja nauti ikimuistoisimmasta Wapusta 2017.
https://vimeo.com/211720467/3536614173

Haluatko yhdistyksesi tapahtuman Wappuapplikaatioon? Lisää se osoitteessa www.wappu.fi. Tapahtumia voi myös muokata mailiin lähetettävällä linkillä. Tapahtumatiedot päivittyvät sivuille sekä applikaatioon pienellä viiveellä.
Wappufiilistä nostattamassa, 30. Jäynäkilpailu & Futurice

 

9. OtaWappu 2017

Wappu tulee jälleen ja niin tulevat myös AYY:n Wappubileet!! Oletko valmis?

Juhlat saapuvat Otaniemeen ja valtaavat tänäkin vuonna Otahallin Wappuaattona 30.4! OtaWapussa Wappufiilis on huipussaan ja meininki ei taatusti jätä ketään kylmäksi! Perinteisten Wappubileiden menoa siivittävät päälavalla Hausmylly tribute ja Spekti, joiden lisäksi juhlijoille tarjoavat aktiviteettia myös DJ:t ja muut viihdykkeet. Meno huipentuu, kun keskiyöllä laitetaan lakit päähän mahtavassa seurassa oli lakissa tupsua tai ei!

Lisätietoja tapahtumasta facebookista ja nettisivuilla:

https://www.facebook.com/events/1136348819844984/

http://ota.wappu.fi

 

10. Wappu lähestyy ja sen myötä myös Hullu Jussi!

29.4. Walpurin aatonaattoillan tummetessa ja auringon laskettua fuksipeijaisten ylle Otaniemi täyttyy mukaansatempaavasta wappumeiningista, kun joukkueet pääsevät kiertämään toinen toistaan villimpiä rasteja ja kilpailemaan Hulluimman Joukkueen™ tittelistä!

Kerää siis itsellesi 4-10 hengen joukkue ja lunasta paikkasi tässä ratkiriemukkaassa seikkailussa ympäri Otaniemeä. Joukkuetta ei tarvitse tietää etukäteen, vaan rastilomakkeen voi noutaa samana päivänä heti alkupamauksen yhteydessä Alvarin aukiolta. Tässä kisassa spontaanius on valttia ja päätä huimaava wappufiilis ratkaisee!

Jos rastikiertely on syystä tai toisesta tullut vuosien varrella jo turhankin tutuksi, kannattaa ehdottomasti lähteä rastinpitäjäksi. Mikäli sinulla on siis yhdistys tai vaikkapa kaveriporukka sekä intoa, niin ilmoita rastisi alla olevasta linkistä 25.4. mennessä: https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/hullu-jussi-2017-rastit-crazy-john-2017-checkpoints/

Mukaan kannattaa lähteä jo pelkästään huikeiden palkintojen takia! Parhaalle joukkueelle ja rastille on nimittäin luvassa Wappuaattona mahtavat wappukorit ja bussikyydit Ullikselle 1.5. Parhaat rastinpitäjät taas saavat veloituksetta käyttöönsä yhdeksi illaksi jonkun AYY:n kertavuokrattavan saunatilan kuluvan vuoden kesällä tai syksyllä.

Voittajajoukkue sekä paras rasti julkistetaan Wappuriehan julistuksessa Smökin katolta 30.4.!

Jotta meno ei jäisi alkavassa myöhäisillassa ainoastaan Hulluun Jussiin, Smökissä järjestettävät PELMU:n Wappufestarit takaavat hyvän meiningin aamuyöhön asti.

*****

TL;DR:

MITÄ: Hullu Jussi
MISSÄ: Ympäri Otaniemeä
MILLOIN: 29.4. klo n. 22.00–1.00, fuksispeksien ja alkupamauksen jälkeen
ILMO RASTINPITÄJILLE: 25.4. asti osoitteessa https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/hullu-jussi-2017-rastit-crazy-john-2017-checkpoints/
MUUTA: Huikeat palkinnot!

11. Vahvojen laulujen sauna @Wappuareena 25.4. klo 18:00

Wappuareenalla kajahtaa juomalaulut!

Tervetuloa virkistämään mieltä, kehoa ja muistiasi juomalaulujen osalta lukkaritoimikunnan järjestämään Vahvojen laulujen saunaan!

Laulu alkaa kello 18 ja löylyjä voi jatkaa pitkälle iltaan.

Illan ohjelmaan lukeutuu perinteisten juomalaulujen lisäksi tuoreita teoksia ja kaiken kruunaa snapsiaiheinen laulunsanoituskilpailu, jossa mielivallattoman tuomariston suosikki palkitaan ruhtinaallisesti!

Tulkaa nauttimaan lauluista, löylyistä ja virvokkeista esimerkiksi ahkeran Kyvätkyykänpeluun jälkeen!

Tapahtuma on ilmainen ja paikalta on mahdollista lunastaa itselleen virvokkeita sekä pientä purtavaa.

 

12. Wappuvaihto su 23.4.2017

Wappu tulee taas jälleen kerran. Ne perinteiset tapahtumat, wappusitsejä ja muuta mukavaa mutta ah niin samanlaista. Se tunne, että vaihtelu, suorastaan vaihto, virkistäisi, voi olla tuttua niin fuksille kuin paatuneimmallekin ännälle (N).

Mikäli tämä kuulostaa tutulta, on Wappuvaihto juuri sinua varten. Miksi tyytyä pelkästään Otaniemen Wappuun, kun voit käväistä myös muualla. Lähde siis mukaan päiväksi tamperelaiseen teekkariwappuun sunnuntaina 23.4.!

Iloinen bussimatka Hervantaan lähtee Otaniemestä  klo 11. Hervannassa luvassa on Wappuradio LIVE -konsertti TTY:n etunurtsilla sekä Akateemisen Beerpongin MM-kisat Bommarissa jatkoineen. Asumaan ei kuitenkaan tarvitse jäädä, bussi takaisin Otaniemen turvaan lähtee yöllä klo 1 aikaan ollen perillä klo 3 mennessä.

Huomaa, että Beerpong-turnaukseen voi ilmoittautua erikseen ilmon alkaessa 17.4. klo 12:00, sen sijaan Wappuvaihto ei sisällä turnausosallistumista.

Hintaa koko komeudelle sisältäen bussikyydit Otaniemi-Hervanta-Otaniemi kertyy 10 e henkilöä kohden. Mukaan mahtuu 50 nopeinta, ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 4.4.2017 klo 13.00 osoitteessa https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/wappuvaihto/.

Tekniikan Akateemiset, tuttavallisemmin TEK, rohkaisee teekkaripaikkakuntain väliseen vuorovaikutukseen ja on mukana tukemassa Wappuvaihtoa. Mahdollisissa kysymyksissä ota yhteyttä Teekkarijaostoon Tyko Viertiöön tai Jonne Itäpuroon.

 

13. Kyykkäysturnaus 25.4. klo 14

Miksi lähteä keskellä talvea Tampereelle kyykkäämään, kun karttuja voi viskellä kauniin keväisessä Otaniemessäkin? Kerää siis itsellesi joukkue ja osallistu Wappuviikon rennon letkeään kyykkäturnaukseen tiistaina 25.4. klo 14!

Turnaukseen mahtuu mukaan 12 ensimmäistä joukkuetta ja turnaus pelataan lohkoissa, minkä jälkeen pelataan välierät ja finaali. Joukkueeseen mahtuu neljä pelaajaa, eikä sukupuolella, lakin raihnaisuudella tai haalareiden värillä ole kokoonpanon kannalta tässä kisassa väliä. Turnauksen voittajille on luvassa huikeat, myöhemmin ilmoitettavat palkinnot!

Koska pyörää ei kannata keksiä uudelleen, käytetään Akateemisen kyykän MM-kisoissakin hyväksyttyjä sääntöjä, joihin pääsee tutustumaan osoitteessa: http://kyykka.fi/säännöt

Ilmoittautuminen turnaukseen aukeaa 5.4. klo 12.00 ja sulkeutuu 20.4. kello 23.45 osoitteessa https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/kevatkyykka-2017-spring-skittles-2017/.

Turnauksen jälkeen on oiva mahdollisuus siirtyä jatkamaan kevätiltaa Lukkaritoimikunta Lutkun järjestämään Vahvojen laulujen saunaan Alvarin aukion Wappuareenalle!

MITÄ: Otaniemen keväisin kyykkäturnaus!
MISSÄ: Alvarin aukiolla Otaniemessä
MILLOIN: Tiistaina 25.4. kello 14.00 eteenpäin
MIKSI: Kyykkää!

Lisätietoja antavat ja kysymyksiinne vastaavat Teekkarikulttuuritirehtöörit Tyko Viertiö ja Johanna Kuronen (etunimi.sukunimi@ayy.fi)

 

14. Sitsikilpailut la 22.4. klo 13–17 @Alvarin aukio

Sitsikilpailut tulevat taas ja keräävät iloisen Wappukansan juhlimaan Alvarin aukiolle! Kerää kokoon timanttinen porukka, keksi hauska sitsiteema, pakkaa tarjoilut sekä sitsipöydät ja -tuolit mukaan ja saavu lauantaina 22.4. klo 13 alkaen Alvarin aukiolle sitsaamaan!

Sitsikisoissa on perinteisesti nähty mitä mielikuvituksellisempia teemasitsejä ja luovia toteutuksia niin sitsiasuissa, lauluissa kuin ruoissakin. Omaperäisimmät ja kekseliäimmät sitsijoukkueet palkitaan Wappuaattona 30.4. Wappuriehan julistuksessa!

Ilmoita joukkueesi mukaan täällä http://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/sitsikisat_2017/ 20.4. mennessä.

 

15. ESN Aalto Sports Sitsit

How many kilos of drinks can you lift into your belly with a biceps curl? How fast of a singer are you? Will you finally obtain the six-pack you’ve dreamed of? Get ready and set for our ”Sports Sitsit”!

You are warmly welcome to join us for the workout of a lifetime at our sitsit on Wednesday 12th of April from 6.00 pm on!

The registration for the event will be done in the main building lobby (Otakaari 1) this week on Tuesday 4th of April and on Wednesday 5th from 11 am to 1 pm on both days, if there are any spots left after Tuesday (we’ve usually sold out on the first day, so be early).

Event on FB for more info and updates: https://www.facebook.com/events/1664886087139499/

TL;DR
WHAT: ESN Aalto Sports Sitsit
WHEN: 12th of April 2017, cocktails kick off the event at 18:00, the sitsit begin at 18:30
WHERE: Smökki, (Jämeräntaival 4, Otaniemi)
COST: With ESNcard 15 € / 13 € alcohol/alcohol free, without ESNcard 17 € / 15 €
DRESS CODE: Sports

 

16. Äpy-Gaala 21.4.2017

Hyvät ystävät! Suomen kulttuurilehtien häikäisevin keihäänkärki Wappujulkaisu Äpy julkaistaan Äpy-gaalassa 21.4. Gaalassa saataneen vastaukset kutkuttaviin kysymyksiin kuten ”Mikä on vuoden 2017 Ävyn konsepti?” tai ”Kuka on päätoimittaja Laulikki Äpy?”, lisäksi odotettavissa on mieltäylentäviä ja nauruhermoja hipsuttavia ohjelmanumeroita, erikoisefektejä sekä keisarillista kurkunkostuketta. Äpy-myyjät pääsevät aloittelemaan gaalahumun VIP-kokkareilla Aalto-salin edustalla jo kello 18:00 alkaen!

Lyhyesti
Mitä: Vuoden parhaan Äpyn julkistus ja myyjäkokkarit
Missä: Aalto-sali, Otakaari 1
Milloin: Pe 21.4. klo 19:00 (myyjäkokkarit 18:00)
FB: https://www.facebook.com/events/1426413620761409/

17. Human vs Zombies Otaniemi 4.-7.5.

Maailmanloppu!

Zombivirus leviää. Onko ihmiskunnalla enää mahdollisuuksia kasvavaa zombilaumaa vastaan? Tällä kertaa kasvoton talouseliitti on kehittänyt labrassa viruksen, joka tekee ihmisistä väsymättömiä zombie-tuotantoyksiköitä tehtaisiin. Pystyvätkö ihmiset estämään tämän katalan suunnitelman, vai tuleeko kaikista vain aivottoman ahkeria ja verenhimoisia pääoman kerryttäjiä?

Ihmiset vastaan Zombit on moderoitu hippapeli, jossa zombi-pelaajat yrittävät levittää infektiota ottamalla ihmisiä kiinni. Pelin ohessa on erilaisia tehtäviä tekemässä pelistä mielenkiintoisempaa. HvZ on joukkuepeli, joten pelissä myös varmasti tutustuu uusiin ihmisiin.

Peli on ilmainen, käynnissä 24/7 tapahtuma-ajankohtana 4.-7.5. ja sunnuntaina on tarjolla loppusauna pelin jälkipuintiin ja palkintojenjakoon.

Lisätiedot, säännöt jne. FB-tapahtumasta https://www.facebook.com/events/1099197960185814/?active_tab=about

Ilmoittautuminen https://lomake.ayy.fi/aava/human-vs-zombies-spring-2017/

Liity joukkoon, kerää unelmiesi HvZ-tiimi ja estä talouseliitin inhottavat aikeet!

 

18. Polyteknikkojen Orkesterin 95-vuotisjuhlakonsertti vie sinfoniselle matkalle eläinmaailmaan

Suomen vanhin opiskelijasinfoniaorkesteri Polyteknikkojen Orkesteri (PO) täyttää tänä vuonna 95 vuotta, ja sen kunniaksi keväiseen Tapiolasaliin jylistää lauantaina 22.4. klo 16 oikea eläinten karnevaali! Avausnumerona kuullaan Vaughan Williamsin hurmaavana suriseva ampiaissarja The Wasps. Tämän jälkeen lavan valloittaa Gershwinin kuuluisa Rhapsody in Blue. Uudempaa eläinmusiikkia konsertissa edustaa Eric Whitacren hevosteos Equus, Karnevaali päättyy Joutsenlammelle orkesterin soittaessa osia Tšaikovskin rakastetusta baletista.

Ohjelma
Ralph Vaughan Williams: The Wasps
George Gershwin: Rhapsody in Blue, pianosolistina Marko Hilpo
Eric Whitacre: Equus
Pjotr Tšaikovski: osia baletista Joutsenlampi
kapellimestarina Eero Lehtimäki

Liput:  50/25/15/12/8 € (VIP-lippu (erinomaiset paikat ja kuohuviinitarjoilu)/ kannatuslippu/ aikuiset/ eläkeläiset/ opiskelijat). 95-vuotiaat tai sitä vanhemmat ilmaiseksi. Ryhmäalennus vähintään 10 henkilön ryhmistä on 10 % nettikaupasta koodilla ALE10.

Liput osoitteesta www.polyteknikkojenorkesteri.fi, orkesterilaisilta ja konserttisalin ovelta.

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1846196178968297/

 

19. New pole dance choreo class starting at Otanko!

Want to dance and train your body strength at the same time? Otanko’s new beginner level choreo class will start to run on Sundays! Only skills needed are the very simplest spinns. They can be learnt on our beginner level tecnique classes. If you feel like dancing check out our website www.otanko.ayy.fi for more details. It isn’t too late to get fit for the summer and have some fun doing it!

 

20. Into the FOODture 11.4.2017 : Future of food and sustainability”

April 11, 2017, 16.00 – 19.00, Aalto Design Factory

Aalto Sustainable Business Club and CEMS Club Helsinki present ”Into the FOODture”, a social event for anyone interested in sustainability and the future of foods. The event will feature a panel discussion with EntoCube, Ravintola Loop, Helsieni and ResQ Club focusing on the stories of most innovative food entrepreneurs in Helsinki. We will then continue with tasting some futuristic and innovative food as well as networking and chill. The event is free to attend but requires registration.

More information and registration on Facebook: https://www.facebook.com/events/1794582297524951/

 

21. YTHS: Lisää tietosi Selfiin ettei Sätky jää saamatta!

YTHS:n ensimmäisen vuoden opiskelijoille suunnattujen sähköisten terveyskyselyjen eli Sätkyjen lähettäminen on aloitettu. Kyselyn perusteella osa opiskelijoista kutsutaan terveystarkastukseen.

Terveyskysely lähetetään Self-palvelun kautta, ja saat sen saapumisesta ilmoituksen, mikäli olet täyttänyt yhteystietosi Selfiin.

Jotta siis kysely tavoittaisi sinut, on tärkeää että käyt viimeistään tässä vaiheessa lisäämässä omat yhteystietosi Self-palveluun. Samalla voit valita, haluatko ilmoitukset tekstiviestillä vai sähköpostitse.

Lue lisää sähköisestä terveyskyselystä.

Lue lisää Selfistä.

 

22. Ilmoita tapahtumasi Aalto Festivaaleille

Aalto Festival 2017 esittelee Aalto-yliopiston opiskelijoiden, valmistuneiden, opettajien ja tutkijoiden osaamista 2.-31. toukokuuta lukuisissa paikoissa ympäri pääkaupunkiseutua.

Myös opiskelijajärjestöjen ja -ryhmien tapahtumat ovat tervetulleita. Tarjoamme tapahtumille näkyvyyden osana festivaalin markkinointia, kanavina ovat verkkosivut, fb-sivu ja muut somekanavat, mobiilisovellus, verkko- ja lehtimainontaa, kaupunkinäkyvyyttä, ja tietysti markkinointia kampuksilla.

Ilmoita toukokuinen tapahtumasi – näyttely, seminaari, juhla, tms. – tämän linkin kautta.

Nettisivut avataan viimeistään 12.4. ja mobiilisovellus lanseerataan AYYn Aalto Open Air -tapahtumassa 19.4. Päivitämme nettisivuja jatkuvasti, joten mukaan ehtii vielä hyvin!

Lisätietoja: Koordinaattori Eeva Mäkinen, eeva.makinen@aalto.fi, 050 367 6425

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *